ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  heroes final yaklasiyor. tahminler lutfen
petrelli dizi heroes
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
evet final galiba bu hafta gelcek. sizce kim patlar? s1e22 nin son sahnesi sylar gibi gorunsede. peter ucacak gibi geliyo bana
~ 475 gün   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
bizim peter olmaz alice olsun...

saman
saman
vote for petrelli..

ertu '
ertu '
Daha onceden izlemis biri olarak soleyim size o zmn :D Peter Petrelli patliyor ve son bolumu izlediginizde kafayi yiceksiniz

bombastic olaylar gerceklisicek

william wallace
william wallace
boom

saman
saman

en sinir olduğum şey de önceden izleyen birinin sonucu söylemesidir.. :S
sinemada da sık sık başımıza gelir..

*crogodile* demis ki:

Daha onceden izlemis biri olarak soleyim size o zmn :D Peter Petrelli patliyor ve son bolumu izlediginizde kafayi yiceksiniz

bombastic olaylar gerceklisicek

İmim
İmim
e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D

keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
lost gibi olacagini sanmiyorum. bu dizide en has elemanlari bile gozunu kirmadan olduren bi canimiz var :) edenmiydi zihin okuyan hatunu fln kestiler yani

mimi demis ki:

e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D

keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence

zifir
zifir
sylar peterin beynini almaya çalışıyodu...sonra peter uçuo zati..bide düşüp düşüp hiçbişiii olmayan kız peterin abisinin kızı çıkıo...hatta kızın gerçek anneside böle alev topları yapan bi hatun..sonra bu popnpon kızın babası ölmek zorunda kalcak kızın hayatını kurtarmak için...falan filan..valla baya oldu ziliyeli ne final nereye kadar geldiniz bilmiom ama aklıma gelenler bunlar..bu arada ressamın hatunda ölüyo ha...hemide ressam öldürüyo..tvde gösterildimi lan bunnar..tv izlemiyom hiç..ben bi gidiyim haber izliyim..ehueheu

p.* selin akay*
p.* selin akay*
finali izlemiycem, cunku izlemedigim eksik bolumler var onlari toparlamaya calisiyorum. ama meraktan da catliyorum final icin. hatta oyle ki gece ruyama bile girdi, sabah kalktigimda izlesem mi diye dusundum ama yok izlemiycem:)

dea
dea
sevgili zifir sölediklerinin hiç biri gösterilmemişti henüz, tadı kaçtı şimdi..

moloch
moloch
lazy eye soylemeseydin merak ederlerdi

zifir
zifir
kusura bakmayın:S

^unforgiven^
^unforgiven^
save the cheerleader save the world diye boşuna demediler bütün bölümlerde.ee claire kurtarsın artık banane..görev onun artık :)

baş rahip
baş rahip
ilk başta sevmiştim bu diziyi ama bazı elemanların yetenekleri net değil gibime geldi son bölümünü izlediğimde ya da ben mi anlamadım bilmiyorum

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008