ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evet final galiba bu hafta gelcek. sizce kim patlar? s1e22 nin son sahnesi sylar gibi gorunsede. peter ucacak gibi geliyo bana
21 Mayıs 2007 00:10
dreamworks®
bizim peter olmaz alice olsun...
21 Mayıs 2007 00:14
romeo'y
Daha onceden izlemis biri olarak soleyim size o zmn :D Peter Petrelli patliyor ve son bolumu izlediginizde kafayi yiceksiniz
bombastic olaylar gerceklisicek
21 Mayıs 2007 00:56
william wallace
boom
21 Mayıs 2007 01:21
İmim
e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D
keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence
21 Mayıs 2007 02:15
keffenhaphazzah
lost gibi olacagini sanmiyorum. bu dizide en has elemanlari bile gozunu kirmadan olduren bi canimiz var :) edenmiydi zihin okuyan hatunu fln kestiler yani
mimi demis ki:
e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D
keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence
21 Mayıs 2007 02:20
zifir
sylar peterin beynini almaya çalışıyodu...sonra peter uçuo zati..bide düşüp düşüp hiçbişiii olmayan kız peterin abisinin kızı çıkıo...hatta kızın gerçek anneside böle alev topları yapan bi hatun..sonra bu popnpon kızın babası ölmek zorunda kalcak kızın hayatını kurtarmak için...falan filan..valla baya oldu ziliyeli ne final nereye kadar geldiniz bilmiom ama aklıma gelenler bunlar..bu arada ressamın hatunda ölüyo ha...hemide ressam öldürüyo..tvde gösterildimi lan bunnar..tv izlemiyom hiç..ben bi gidiyim haber izliyim..ehueheu
21 Mayıs 2007 03:32
p.* selin akay*
finali izlemiycem, cunku izlemedigim eksik bolumler var onlari toparlamaya calisiyorum. ama meraktan da catliyorum final icin. hatta oyle ki gece ruyama bile girdi, sabah kalktigimda izlesem mi diye dusundum ama yok izlemiycem:)
21 Mayıs 2007 12:24
dea
sevgili zifir sölediklerinin hiç biri gösterilmemişti henüz, tadı kaçtı şimdi..
ilk başta sevmiştim bu diziyi ama bazı elemanların yetenekleri net değil gibime geldi son bölümünü izlediğimde ya da ben mi anlamadım bilmiyorum
21 Mayıs 2007 19:47
ne alaaka
peter da bi numaralar olcak gibi ama bakalım
21 Mayıs 2007 21:40
üstteki
hepsi ölücek..
21 Mayıs 2007 22:52
*zuzu*
save cheerleader, save the world...:)
flyin man cuvv cuvvv...:)
i am going to save the world...:)
22 Mayıs 2007 00:15
^unforgiven^
şimdi izledim...biraz saçma gelmiş olsada meydandaki,peterla başlayan hironun kılıcı sokmasıyla beni sevince boğan,tam claire gelir şimdi dediğim yerde claire ın gelmesiyle bi daha beni heyecanlandıran ve nathanın göklerden inmesiyle kahkalara boğulduğum Kahraman Savaşları 1 süperdi...
ama nathanlar peter ölmemiştir umarım..bide gebermedi gitti şu sylar >:|
22 Mayıs 2007 22:03
dogujan
ne çabuk sezon finali geldi yaa
22 Mayıs 2007 22:28
childrenofmen
ya işte dizinin farkı finalinde de ortaya çıktı. bizde olsa sylar ölcekmi kalcakmı ihtimallerinde sezon sonu gelirdi ama adamlar final bölümünün sonuna 2.sezonu koymuşlar. bir kere daha saygılar...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11426
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!