gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - heroes final yaklasiyor. tahminler lutfen
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
evet final galiba bu hafta gelcek. sizce kim patlar? s1e22 nin son sahnesi sylar gibi gorunsede. peter ucacak gibi geliyo bana

21 Mayıs 2007 00:10  mesajın adresini al  
dreamworks®
dreamworks®
bizim peter olmaz alice olsun...

21 Mayıs 2007 00:14  mesajın adresini al  
romeo'y
romeo'y
Daha onceden izlemis biri olarak soleyim size o zmn :D Peter Petrelli patliyor ve son bolumu izlediginizde kafayi yiceksiniz

bombastic olaylar gerceklisicek

21 Mayıs 2007 00:56  mesajın adresini al  
william wallace
william wallace
boom

21 Mayıs 2007 01:21  mesajın adresini al  
İmim
İmim
e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D

keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence

21 Mayıs 2007 02:15  mesajın adresini al  
keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
lost gibi olacagini sanmiyorum. bu dizide en has elemanlari bile gozunu kirmadan olduren bi canimiz var :) edenmiydi zihin okuyan hatunu fln kestiler yani

mimi demis ki:

e çok basit, şirine nakamura syları ödürmeye çalışıcak , öldürünce dünya kurtulcak . sonra ver elini mutlu günler :D

keşke böyle olsa ama losttan bi farkı kalmıcak , toplamda kaç sezon olucanı bilen var mı, tahminleri biraz da ona göre yapmak lazım bence

21 Mayıs 2007 02:20  mesajın adresini al  
zifir
zifir
sylar peterin beynini almaya çalışıyodu...sonra peter uçuo zati..bide düşüp düşüp hiçbişiii olmayan kız peterin abisinin kızı çıkıo...hatta kızın gerçek anneside böle alev topları yapan bi hatun..sonra bu popnpon kızın babası ölmek zorunda kalcak kızın hayatını kurtarmak için...falan filan..valla baya oldu ziliyeli ne final nereye kadar geldiniz bilmiom ama aklıma gelenler bunlar..bu arada ressamın hatunda ölüyo ha...hemide ressam öldürüyo..tvde gösterildimi lan bunnar..tv izlemiyom hiç..ben bi gidiyim haber izliyim..ehueheu

21 Mayıs 2007 03:32  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
finali izlemiycem, cunku izlemedigim eksik bolumler var onlari toparlamaya calisiyorum. ama meraktan da catliyorum final icin. hatta oyle ki gece ruyama bile girdi, sabah kalktigimda izlesem mi diye dusundum ama yok izlemiycem:)

21 Mayıs 2007 12:24  mesajın adresini al  
dea
dea
sevgili zifir sölediklerinin hiç biri gösterilmemişti henüz, tadı kaçtı şimdi..

21 Mayıs 2007 17:30  mesajın adresini al  
moloch
moloch
lazy eye soylemeseydin merak ederlerdi

21 Mayıs 2007 17:34  mesajın adresini al  
zifir
zifir
kusura bakmayın:S

21 Mayıs 2007 18:20  mesajın adresini al  
^unforgiven^
^unforgiven^
save the cheerleader save the world diye boşuna demediler bütün bölümlerde.ee claire kurtarsın artık banane..görev onun artık :)

21 Mayıs 2007 19:45  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
ilk başta sevmiştim bu diziyi ama bazı elemanların yetenekleri net değil gibime geldi son bölümünü izlediğimde ya da ben mi anlamadım bilmiyorum

21 Mayıs 2007 19:47  mesajın adresini al  
ne alaaka
ne alaaka
peter da bi numaralar olcak gibi ama bakalım

21 Mayıs 2007 21:40  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
hepsi ölücek..

21 Mayıs 2007 22:52  mesajın adresini al  
*zuzu*
*zuzu*
save cheerleader, save the world...:)
flyin man cuvv cuvvv...:)
i am going to save the world...:)

22 Mayıs 2007 00:15  mesajın adresini al  
^unforgiven^
^unforgiven^
şimdi izledim...biraz saçma gelmiş olsada meydandaki,peterla başlayan hironun kılıcı sokmasıyla beni sevince boğan,tam claire gelir şimdi dediğim yerde claire ın gelmesiyle bi daha beni heyecanlandıran ve nathanın göklerden inmesiyle kahkalara boğulduğum Kahraman Savaşları 1 süperdi...
ama nathanlar peter ölmemiştir umarım..bide gebermedi gitti şu sylar >:|

22 Mayıs 2007 22:03  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
ne çabuk sezon finali geldi yaa

22 Mayıs 2007 22:28  mesajın adresini al  
childrenofmen
childrenofmen
ya işte dizinin farkı finalinde de ortaya çıktı. bizde olsa sylar ölcekmi kalcakmı ihtimallerinde sezon sonu gelirdi ama adamlar final bölümünün sonuna 2.sezonu koymuşlar. bir kere daha saygılar...

23 Mayıs 2007 19:29  mesajın adresini al  
nick mick yok
nick mick yok
nayır nolamaz böyle bitemezzzzz zaten:))))

23 Mayıs 2007 20:18  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008