ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  edebiyat  musa'nin gülü
gul abdullah isral istihbarat ingiltere poyraz ergun
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

p.* selin akay*
p.* selin akay*
ergun poyrazin musa nin cocuklari tayyip ve emine den sonra cikardigi henuz yeni piyasa surulmus ve en az digeri kadar guzel olan yeni kitabi.

kitabi sans eseri remzide gordum, kapak resmini gordugum an koptum. yaklasik 1,5 saat remzide kaldim (kitapcida kendimi kaybetme gibi bir huyum var), ve sunu soyleyebilirim ki kitap yok satiyor.... ben ordayken sadece o sure icerisinde rahat 60-70 tane gitmistir. surekli bosaliyor standi surekli kitap stoklaniyor.

digerinden daha basarili yazim dili, ve anlatilanlar zaten kesinlikle okunmasi gereken seyler!

ergun poyraz a yine tebrikler...!
~ 476 gün   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Yaz uzun, derslerden kaldiktan sonra evdekilere kultur kaynagi bisiler yaptigimizi kanitlamak icin bi kitap alip okumak lazim en azindan ;)
 1   ~ 476 gün   mesajın adresini al  

pera
pera
ne yazık ki hayvani ders kitaplarımdan adam gibi kitap okumaya vakit kalmıyo şu gerizekalı finaller başlasa bitse, şu bi ay bi geçse...her sen ömrümden ömür gidiyo ya sınavların yayıldığı o bir ay bitiroyo beni, vizelerle iki ay,sınav öncesi stresle geçen iki ay daha bitmişim ben ya:((((((((((((( 28mayıs-28 haziran hayattan kopuşumun resmi tarihi:((((((((((

ertu '
ertu '
Bizde 2,5 haftada bitiriyorlar finalleri, finalerden 2 hafta once de mid-termleri yapiolar iyi oluo tekrar haril haril finallere calismaya gerek kalmior,

Diye dusunuyorum...

pera demis ki:

ne yazık ki hayvani ders kitaplarımdan adam gibi kitap okumaya vakit kalmıyo şu gerizekalı finaller başlasa bitse, şu bi ay bi geçse...her sen ömrümden ömür gidiyo ya sınavların yayıldığı o bir ay bitiroyo beni, vizelerle iki ay,sınav öncesi stresle geçen iki ay daha bitmişim ben ya:((((((((((((( 28mayıs-28 haziran hayattan kopuşumun resmi tarihi:((((((((((

pera
pera
valla biz kaderimizle başbaşayız sene içinde 1 vize 1 final var naparsak yaptık işte orda finalin %70 bide çok sakat oluyo, burnumuzdan geliyo

sümüklü
sümüklü
ergun poyraz oldukca iyi bir kalem kendisini tebrik ediyorum
basımızdaki insanların(!) soyunun sopunun ne oldugunu ne gibi bir tehlikeyle karsı karsıya oldugumuzu görmeyenlere göstermeye yardımcı olmus tekrar teşekkürler
 1   ~ 476 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008