ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bugün 19 Mayıs. Ulu Önder Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı ve ulusal kurtuluş savaşının ilk adımlarının atıldığı, daha sonra Atatürk'ün doğum günü olarak kabul ettiği;geçtiğimiz bu karanlık günlerde milletimiz açısından en önemli günlerden birisi. Herkese kutlu olsun.
Her ne kadar başkent belediye başkanı i.Melih Seul Günü diye kutlasada bugün Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdır ve ilelebet böyle kutlanacaktır.
ABD Michigan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Timur Sümer’in yaptığı açıklamaya göre, 19 Mayıs 2007 saat 22.30 – 22.45 arasında Ay ve Çolpan (venüs) gökyüzünde Türk Bayrağını oluşturacaktır. 2 milyonda 1 olasılıkla meydana gelen böyle bir muhteşem doğa olayının bu geceye rastlaması, Cumhuriyete sahip çıkan Tüm yurttaşlarımızın heyecan ve coşkusunu taçlandıracaktır.
219 Mayıs 2007 01:18
dnz
o gece balkondayım valla
19 ayıs kutlu olsun herkese
19 Mayıs 2007 01:21
comandante
Nutuktan:
...
benim, bu iki kolorduya doğrudan doğruya emir ve komuta vermekten daha ileri bir yetkim vardı ki, müfettişlik bölgesine yakın olan askerî birliklere de tebligat yapabilecektim. aynı şekilde bölgemde bulunan ve bölgeme komşu olan illere de tebligatta bulunabilecektim.
bu yetkiye göre, ankara'da bulunan 20'nci kolordu ve bunun bağlı bulunduğu müfettişlik ile, diyarbakır'daki kolordu ile ve hemen hemen anadolu'nun bütün sivil yönetim amirleriyle ilşkiler kurabilecek ve yazışmalar yapabilecektim.
bu geniş yetkinin, beni istanbul'dan sürmek ve uzaklaştırmak maksadıyla anadolu'ya gönderenler tarafından, bana nasıl verilmiş olduğu garibinize gidebilir. hemen ifade etmeliyim ki, onlar bu yetkiyi bana bilerek ve anlayarak vermediler. ne pahasına olursa olsun, benim istanbul'dan uzaklaşmamı isteyenlerin buldukları gerekçe samsun ve dolaylarındaki güvensizlik olaylarını yerinde görüp tedbir almak üzere samsun'a kadar gitmekti. ben, bu görevin yerine getirilmesinin bir makam ve yetki sahibi olmaya bağlı bulunduğunu ileri sürdüm. bunda hiçbir sakınca görmediler. o tarihte genelkurmay'da bulunan ve benim maksadımı bir dereceye kadar sezmiş olan kimselerle görüştüm. müfettişlik görevini buldular; yetki konusu ile ilgili talimatı da ben kendim yazdırdım. hattâ harbiye nazırı olan şakir paşa , bu talimatı okuduktan sonra, imzalamaya çekinmiş; anlaşılır anlaşılmaz bir biçimde mührünü basmıştır.
...
19 Mayıs 2007 01:22
$h%liciou$**
atamızın bize bıraktıklarına sahip çıkalım.............gençlik bayramımız kutlu olsun:)
19 Mayıs 2007 01:23
h@nde
atamızın ilkelerine,cumhuriyetimize,bayrağımıza sahip çıkalım.''ne mutlu Tütküm demekten asla vazgecmeyelim.hepimizin gençlik bayramı kutlu olsun:)
19 Mayıs 2007 01:25
hayali
ulusal bağımsızlık mücadelemizin başlangıcı gibi bir değerden,devletten bahsederken niye i.melih bilmem neden dem vuruyorsun?ne gerek var?mesela:19 Mayıs,1981 yılından bu yana Atatürk'ü Anma Günü olarak da kutlanmaktadır diye faydalı bilgiler versene..
popülizm..
19 Mayıs 2007 01:27
frnz
gençlik bayramımız kutlu olsunn hepimizinn:)
19 Mayıs 2007 01:30
comandante
Bugünü kutlarken gaflet delalet ve hatta hıyanet içindekilere de tepki göstermek için, onun mirasını gölgelemek isteyenlere karşı sessiz kalmamak için yazdım onu. Ve yazmaya devam edeceğim dalgalı hayali.
19 Mayıs 2007 01:30
comandante
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
19 Mayıs 2007 01:31
ot
her yerde biseyler karistiriyosun ya helal olsun. arkadasın da dedigi gibi karistirma da agiz tadiyla bir 19 mayis tebrigi olsun. olmaz mi. tabi sen simdi baslarsin yine klasik sozlerine -karistirmazsam arkadasim bir dahaki 19 mayislar tehlikeye girecek senin haberin var mi?- falan fisman.
ben de her zamanki gibi sana tebessumle cvp verecegim. trubunlere iyi oynuyorsun:)
comandante demis ki:
Bugün 19 Mayıs. Ulu Önder Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı ve ulusal kurtuluş savaşının ilk adımlarının atıldığı, daha sonra Atatürk'ün doğum günü olarak kabul ettiği;geçtiğimiz bu karanlık günlerde milletimiz açısından en önemli günlerden birisi. Herkese kutlu olsun.
Her ne kadar başkent belediye başkanı i.Melih Seul Günü diye kutlasada bugün Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdır ve ilelebet böyle kutlanacaktır.
ABD Michigan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Timur Sümer’in yaptığı açıklamaya göre, 19 Mayıs 2007 saat 22.30 – 22.45 arasında Ay ve Çolpan (venüs) gökyüzünde Türk Bayrağını oluşturacaktır. 2 milyonda 1 olasılıkla meydana gelen böyle bir muhteşem doğa olayının bu geceye rastlaması, Cumhuriyete sahip çıkan Tüm yurttaşlarımızın heyecan ve coşkusunu taçlandıracaktır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11370
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.