fizban çıkarlar dünyasında herkes kendine uyanı alıyor sanırsam..imam hatipe haksızlık yapılmasın,önleri tıkanmasın lütfen onlar hatta cumhurbaskanı olsun (23 nisanda imam hatipli bi günlüğüne kocaman bi çocuk cumhurbaskanı olmuştu bknz.alıştırma turları) ,ama meslek liselilere bu olmaz hatta onların önü tıkansın...ne dediklerinin farkındalar mı acaba..mesleki egitimi alan bi meslek liseli üni.de düz lise mzunlarından daha basarılı olabilceğini kestiremeyenler düşüncelerini bi kez daha gözden gecirsin bnce...
doğrular sunlar mı yoksa?*
imam hatip çıkışlı hukukçuklarımız kurandaki ayeti örnek göstersin,ordan mezun olan kadın doktorlar gelen erkek hastaya don üstünden iğne yapsın..gerekirse hasta rahatsızlansın saglık mudahalesi tam yapılmasın ama bizim imam hatipli doktorumuz erkek hasta poposu görmek haram oldugu için(!) -artık nasıl bi fesatlıksa- sevapta olsun...bırakın bu bağnazlıkları artık....anlamadım gitti.adaletten bahsedenler adaletsizliğin en önde gidenini yapıyor farkında değiller..adı adalet ve kalkınma ama adaleti bencilce kendi çıkarlarınca kullanıyorlar..diğer bir kesimi hiçe sayarak kendi tarafından olanı yukseltmek..!nasıl bişidir bu..eşitlikse tam eşitlik..haksa eşit hak..kalkınmaya gelnce de anladıkları kalkınma kısmı zaten yalan da..sıcak paracıları ve kendi esrafını kalkındırmak olmalı ya da...
119 Mayıs 2007 16:13
halid e.a.&
fizban demis ki:
normal lisedekilerle hayır aynı olamaz. imkan yok olamaz.
ben iş eğitimi gibi abuk subuk bi ders almadım, 6 saat din dersi almadım, din dersim topu topu 1 saatti. öss de aynı puanları yapıyolarsa o öss nin, ve amele okulda okuyan öğrencinin hıyarlığının suçudur.
imam hatip liselerinin yaratılma amacı, türkiye nin imam ve hatip ihtiyacını karşılamaktır.
cecill in dediği doğru, madem imam hatiplilerin önünü açıyosun, diğer meslek liselilerin de önünü aç. madem mantık 'öğrenci zeki abi, niye önünü tıkayalım 'sa, diğerinin niye tıkıyosun ?
art niyet arıyorum ben bunda.
hocam asıl ben sende art niyet aramaya başladım.okuyan arkadaşlar aynı diyor ders saatleri.ki öyle.hadi varsın eksik olsun.sen adama okulları ilk açtığında demezsen buradan çıkışta imam olmak zorundasınız o okulun açılma amacı imam yetiştirmek olmaz.hele bunu seneler sonra abuk bir katsayı oyunuyla yaparsan hiç olmaz.fen liselerinin amacıda fen bilimlerine adam yetiştirmektir ama işletme yazınca puanlarını abuk bir katsayıyla çarpmıyorlar.hatta yanlış bilmiyorsam onların fen derseleri sosyal derselerine göre daha fazla düz liselerden.bu resmen minareyi çalıp kılıfını uydurma meselesidir.iyi hatırla bu katsayı dümeninin nasıl çıktığını.28 şubat süreciyle eş zamanlıydı.şimdi eğitim gönüllüsü ayağına yatmasın kimse.bu katsayının amacı imam hatiplere olan talebi kırmaktı.sırf bu yüzden eğitim sisteminin içine ettiler.
ayrıca adamlar senin dediğin gibi sadece imam hatiplerin değil meslek liselerinin de önünü açıyorlar.katsayı düzenlemesi genele yönelik , özel değil.haberleri dikkatli takip edelim yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.
bir de eğri otursak bile doğru konuşalım ki siyasetçilerden bir farkımız olsun.
19 Mayıs 2007 23:24
comengineer13
bir enstantane :
şu meşhur dinazorlarımızın düzenlediği laiklik mitinglerinde bir teyzenin sloganı : LAİK KALACAĞIZ İNŞALLLAH...
TEZATLAR....
20 Mayıs 2007 03:05
tohunç
hehe komik gençlik :)
20 Mayıs 2007 04:22
keskintürk
imam hatip liselerini kuran kurslarıyla karıştıran arkadaşlar var galiba:)bilmeden konuşmak ayıptır!ayrıca imamhatipli cumhurbaşkanını olamaz demenin sebebi nedir uganda cumhuriyeti çocukları falan mı bunlar?tayyipin cumhurbaşkanı olmasını desteklemiorum o yüzden dediğim bişey değil bu genel olarak soruyorum...
21 Mayıs 2007 23:29
keskintürk
aklın yolu birdir bırakın kabiliyeti olan istediği yerde okuyabilsin ötesini iddia etmek anlamsız ve israftır:)
121 Mayıs 2007 23:39
geray
Türkiye Laiktir Laik Kalacak
22 Mayıs 2007 01:24
_volkan_
allah bu hukumete akil fikir versin diyorum, baskada bisi demiyorum
22 Mayıs 2007 05:21
comengineer13-2
oldu padişahım başka..sen modaratörlerden torpillisin galiba..hayret burda hakaret etmemişsin..ama yine bir aşağılama mevcut
bonaventure demis ki:
imam ve hatiplerden mezun olanlar imam ve hatip olsun.
25 Mayıs 2007 06:27
sprue
Bu nasıl bir genişlitir ya. Yüzbinlerce insanı beyni yıkanmış yapmışsınız. Yüzbinlerce insanı militan yapmışsınız. Yüzbinlerce insanı vatan hayini yapmışsınız. Ya arkadaşlar olur mu ya. Olur mu?
Siz kalkıpta bu insanlara militan diyeceksiniz, buna hakkınız olucak da.
Kalkıpta bu insanların size dinsizler, zındıklar, komunistler gibi şeyler söylediklerinde nasıl karşı durucaksınız. Ne farkları var burda onları militan yerine koyan insanlardan?
Herkez birbirlerine saygı duysun LÜTFEN. . .
30 Mayıs 2007 20:50
boomerang ¹³
imam hatip değil meslek liseleri..
türban değil devlet kurumlarında giyim..
kürt değil azınlıklar..
ki değil kelimesinin önündekiler dik kafalık yapıyorlardır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11353
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.