ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Birliğe yeni katılacak dört takımdan birinin Cim-Bom olacağını belirten Aulas, Çünkü Galatasaray'ı, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olarak görüyorum. Türkiye'de birliği temsil edecek tek takım Galatasaray'dır ifadesini kullandı.
sizce neden GALATASARAY. niye daha fazla şampiyon olan feneri seçmiyolar...
~ 463 gün
ertu '
Abi turkiye'den zaten oraya uye olan tek takim galatasaray, biz oraya uyeyiz diye biliyorum ben...
~ 463 gün
uykucu minnoş
buraak demis ki:
Birliğe yeni katılacak dört takımdan birinin Cim-Bom olacağını belirten Aulas, Çünkü Galatasaray'ı, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olarak görüyorum. Türkiye'de birliği temsil edecek tek takım Galatasaray'dır ifadesini kullandı.
sizce neden GALATASARAY. niye daha fazla şampiyon olan feneri seçmiyolar...
bu da fenere kapak olsun...:)
~ 463 gün
bonaventure
ben de öyle biliyorum ve sanki bu haber en az 1 yıllık;)
~ 463 gün
ertu '
Ben eminim gibi hissediyorum hafiften google'dan bakmak lazim ama simdi laf yetistiriom insanlara mesgulum :D
~ 463 gün
buraak
hayır bu yeni. g14 e alınamadık. g22 ye alıcaklar...
bonaventure demis ki:
ben de öyle biliyorum ve sanki bu haber en az 1 yıllık;)
~ 463 gün
iksir
burak bgn coştu :D
~ 463 gün
ertu '
Harbi bugun sari kirmizi akio kanin herhalde :D
~ 463 gün
buraak
bırakta bugün 17 mayıs tadını çıkaralımm... :))
iksir ~ peri demis ki:
burak bgn coştu :D
~ 463 gün
comandante
Bu gece 6alatasaray zehirlemesi yaşayacağız anlaşılan. Burak tüm siteleri geziyor gördüğü tüm 6alatasaray haberlerini kantine taşıyor :)) helal olsun valla. Azmini takdir ettim.:))
1~ 463 gün
iksir
haklısın walla:)
buraak demis ki:
bırakta bugün 17 mayıs tadını çıkaralımm... :))
~ 463 gün
mona roza
aa formam:(
tutturmuştum başında g olcak diye de olmaı tabi
~ 463 gün
buraak
bende seni takdir ettim. bu başlığa cevap veren tek fenerlisin:)) galibaaa
comandante demis ki:
Bu gece 6alatasaray zehirlemesi yaşayacağız anlaşılan. Burak tüm siteleri geziyor gördüğü tüm 6alatasaray haberlerini kantine taşıyor :)) helal olsun valla. Azmini takdir ettim.:))
Arayip bulmak lazim su 5-1 'lik macta skoru tahmin eden falci buyuculerin foto'sunu zekiler nasil tahmin etmisler allah bilir :D:D
comandante demis ki:
~ 463 gün
timmy
bu haber sporx.com da (eski superspor.com) da bugün yayınlanmıştır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11347
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!