ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yine eskilerden unutulmus bir ses aylin livaneli,o zamanlar çıkış şarkısı bana müsade idi,okulu asardım şarkısında hala lise zamanlarım aklıma gelir,hadi gel uzatma sarkısının klibide bi ara moda olan amerikada klip cekme olayıne en iyi örnektir,
Aylin Livaneli-Okulu Asardim
Aylin Livaneli Hadi Gel Uzatma
Aylin livaneli - cakmak cakmak gözlerinde öfkeler
Aylin Livaneli - Bana Müsaade
117 Mayıs 2007 20:16
küçük bir kız çocuğu
bana müsade sana rast gelsin..
senin de hatırın kalmasın
güzelsin anladık çok özelsin
sen kimseye benzemezsin..
bu arada belirtmem lazım sen de ne nostaljik insanmışsın Burak ya :)))
17 Mayıs 2007 20:21
ßµ®ãk
nostalji arada iyidir güzeldir eskileri unutmamak lasım (:
117 Mayıs 2007 20:26
seraphic
bunlar bi yana ben en çok babasıyla düetlerini seviyorum...o ne ses,o ne duygu yoğunluğu insan gidiyo bambaşka yerleree...
17 Mayıs 2007 20:28
bigbang
Okulu Asardım şarkısını babam sakıncalı bulurdu dinlettirmezdi
17 Mayıs 2007 20:30
lithium
ya inanamıorum.. 10 sn önce okulu asardm şarkısını söylüodum hatta dedim bi aylin livaneli vardı nerde acaba şimdi?! şaşırıdm bi an..
17 Mayıs 2007 20:39
ßµ®ãk
(:
lithium demis ki:
ya inanamıorum.. 10 sn önce okulu asardm şarkısını söylüodum hatta dedim bi aylin livaneli vardı nerde acaba şimdi?! şaşırıdm bi an..
17 Mayıs 2007 20:43
ßµ®ãk
okulu asadım sarkısı bugunde benım aklımca cok geldı hatta yolda ole soyluyodum kendımce (: ahanda dedım bu aylın livaneli (: lise yıllarımı özledim yav (:
17 Mayıs 2007 20:52
lithium
nerden esti şimdi bu aylin livaneli ya..
:) hala şaşırmış haldeym.. yani hatırlanması bi garip, hatırladıktan 10 sn sonra başlık olarak görmek bi de söylediğim şarkının videosunu görmek daha bi garip! bilseydm içimden başka şey geçirirdim.:p
17 Mayıs 2007 21:15
ewo
hey gidi günler heeeeey..az mı okul astık vakti zamanında :)))
17 Mayıs 2007 21:20
gitanne
yahu süper yaa okulu asardım.eıjeıjeıje..bı garıp oldum sımdı....:))
17 Mayıs 2007 22:28
£hl-i keyf
az önce okulu asardım sakısının klıbını ısledım
bırden ıcım bı tuhaf oldu bee
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11341
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.