ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ergun poyraz in son kitabi. secim oncesi yapildigi icin hem remzi yi hem ergun poyraz i cesaretlerinden dolayi kutlamak istedigim seydir ayni zamanda.
kitapta yahudilerle olan baglari, ingiliz istihbaratinin ne gibi isbirligine gittigini, amerikadan ne tur cikarlari oldugu, nicin yahudi-sabetay sembollerini kullandigina dair cok onemli ipuclari bulunmakta, boyle bir kitap nasil oldu da basildi hala hayret etmekteyim. nasil oldu da izin verildi, nasil oldu da oldurulmedi (!), nasil oldu da bindigi ucak ya da arac kaza gecirmedi inanilmasi guc.
su siralar tavsiye edebilecegim, gercekten onemi bulunan harika bir kitap. bu konularla ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim.
117 Mayıs 2007 18:50
bigbang
mükemmel bi kitaptır.bi ara toplamaya çalıştılar ama olmadı.kesinlikle tavsiye edilir sürükleyici de..yazan adama helal olsun
17 Mayıs 2007 18:55
icon
ergun poyrazı cesaretinden dolayı bende kutlarım.izin verilmesine bende cok sasırırım.ama kitaba yayın yasağı ne zaman konur onu merak ediyorum ve söz konusu kitabta adı gecen sahısların masum ilan edildiğini hepimiz göruruz...ben böle dusunuyorum acıkcası..
17 Mayıs 2007 18:56
comandante
BU KiTABI OKUYUN
Elimde Ergün Poyrazın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı...
Musanın Çocukları Tayyip ve Emine. (Togan Yayınları.)
Okumaya başladım, elimden bırakamadım. Ergün Poyraz muhteşem bir araştırmacı. Akla hayale gelmeyen arşivlere balıklama dalıyor, inanılmaz belge ve bilgileri ortaya çıkarıyor ve yorumunu yapıp okurlarına sunuyor.
Bundan önce yazdığı Patlak Ampul, Refahın Gerçek Yüzü, Kanla Abdest Alanlar gibi kitapları da böyleydi.
Musanın Çocukları Tayyip ve Emineyi okurken şaşırdım.
Türkiyeyi kimlerin yönettiğini, onların geçmişini, yaşam öyküsünü, büyük sermaye ile aralarındaki parasal ilişkileri gerçi biliyordum ama böylesini, bu kadarını ve dahası, kitabın isminin niçin bu olduğunu Ergün Poyrazın kitabını bir solukta okuyunca öğrenmiş oldum!
Burada size daha fazla bilgi vermek istemiyorum.
Sizden ricam, bu sürpriz kitabı mutlaka okumanızdır.
Okuyunca bana teşekkür borcunuz olacak! Bir mesaj atıp teşekkür etmenizi bekleyeceğim.
Emin Çölaşan
Bu yazıdan sonra dikkatimi çekmişti kitap. Gidip aldım. Ancak sınavlarım yüzünden henüz okuyamadım. Zaman bulup derhal okumak istiyorum.
17 Mayıs 2007 18:56
p.* selin akay*
kitapta emin colasan in yazilarina da yer verilmis, emin colasan da destekliyor sanirim. tebrik edilesi... ve gercekten tesekkur edilesi...
17 Mayıs 2007 18:59
icon
en kısa zamanda bende bu kitabı edinicem ve okumak için sabırsızlanıyorum.fakat dedğm gibi tayyip bey yine oynuyor sanırım...daha önce nasıl aleyhine olan seyleri turk toplumuna kendini acındırıp ben masumum bana haksızlık edildi gibi acındırma politikasıyla buraya geldi.bu kitabı yayınlanmasına izin verdi sonra lehine cevircek olayları bana iftira edildi dicek.hepimiz görucez bu adamın tarzı bu.
17 Mayıs 2007 19:03
kretzsche
dün arkadaşta gördüm, biraz inceledim. yeni yayınlandığını bilmiyordum
17 Mayıs 2007 19:25
sütoğlan
ben 3 ay önce almıstım bu kıtabı:S
17 Mayıs 2007 19:48
sütoğlan
kıtabın basım tarıhı nette nısan 2007 dıo
ama ben subatta almıstım kızılay korsandan
neyse
17 Mayıs 2007 19:53
mojo child
bi yerde emin colasan varsa ordan uzak durun bence..
sozu gecmisken akp taraftari olamadigim halde ne kadar hayalgucu bir kitap oldugunu tahmin edebiliyorum.
gidip arastirin butun masonlar her zaman chp de olmustur. yani akp yi yipratmak isiyorsa adam daha mantikli birseyler bulsaydi ya...
117 Mayıs 2007 19:55
ertu '
Abi emin colasan warsa uzak durun ne demk ya?
Adam benim bildigim okudugum tek kose yazari :D,
Yani genis capli bi bilgim yok emin colsanla ama en azindan iyi bir yazar oldugunu biliyorum.
Belki karalamada wardir ama en azindan %60-70 dogrudur ordaki kitapta yazanlarin bole dsunuom...
117 Mayıs 2007 19:59
sütoğlan
bence birseylere inandırıcılık katmak istersenız olanları kendı aynanızla yorumlamaya kasın.....
örneklerı yok değil
kurtlar vadisi de bunu basarmıstır
çölaşan da
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11337
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.