ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ergun poyraz in son kitabi. secim oncesi yapildigi icin hem remzi yi hem ergun poyraz i cesaretlerinden dolayi kutlamak istedigim seydir ayni zamanda.
kitapta yahudilerle olan baglari, ingiliz istihbaratinin ne gibi isbirligine gittigini, amerikadan ne tur cikarlari oldugu, nicin yahudi-sabetay sembollerini kullandigina dair cok onemli ipuclari bulunmakta, boyle bir kitap nasil oldu da basildi hala hayret etmekteyim. nasil oldu da izin verildi, nasil oldu da oldurulmedi (!), nasil oldu da bindigi ucak ya da arac kaza gecirmedi inanilmasi guc.
su siralar tavsiye edebilecegim, gercekten onemi bulunan harika bir kitap. bu konularla ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim.
(1) 17 Mayıs 2007 18:50 ~ 17 Mayıs 2007 19:00
icon
ergun poyrazı cesaretinden dolayı bende kutlarım.izin verilmesine bende cok sasırırım.ama kitaba yayın yasağı ne zaman konur onu merak ediyorum ve söz konusu kitabta adı gecen sahısların masum ilan edildiğini hepimiz göruruz...ben böle dusunuyorum acıkcası..
17 Mayıs 2007 18:56
comandante
BU KiTABI OKUYUN
Elimde Ergün Poyrazın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı...
Musanın Çocukları Tayyip ve Emine. (Togan Yayınları.)
Okumaya başladım, elimden bırakamadım. Ergün Poyraz muhteşem bir araştırmacı. Akla hayale gelmeyen arşivlere balıklama dalıyor, inanılmaz belge ve bilgileri ortaya çıkarıyor ve yorumunu yapıp okurlarına sunuyor.
Bundan önce yazdığı Patlak Ampul, Refahın Gerçek Yüzü, Kanla Abdest Alanlar gibi kitapları da böyleydi.
Musanın Çocukları Tayyip ve Emineyi okurken şaşırdım.
Türkiyeyi kimlerin yönettiğini, onların geçmişini, yaşam öyküsünü, büyük sermaye ile aralarındaki parasal ilişkileri gerçi biliyordum ama böylesini, bu kadarını ve dahası, kitabın isminin niçin bu olduğunu Ergün Poyrazın kitabını bir solukta okuyunca öğrenmiş oldum!
Burada size daha fazla bilgi vermek istemiyorum.
Sizden ricam, bu sürpriz kitabı mutlaka okumanızdır.
Okuyunca bana teşekkür borcunuz olacak! Bir mesaj atıp teşekkür etmenizi bekleyeceğim.
Emin Çölaşan
Bu yazıdan sonra dikkatimi çekmişti kitap. Gidip aldım. Ancak sınavlarım yüzünden henüz okuyamadım. Zaman bulup derhal okumak istiyorum.
17 Mayıs 2007 18:56
p.* selin akay*
kitapta emin colasan in yazilarina da yer verilmis, emin colasan da destekliyor sanirim. tebrik edilesi... ve gercekten tesekkur edilesi...
17 Mayıs 2007 18:59
icon
en kısa zamanda bende bu kitabı edinicem ve okumak için sabırsızlanıyorum.fakat dedğm gibi tayyip bey yine oynuyor sanırım...daha önce nasıl aleyhine olan seyleri turk toplumuna kendini acındırıp ben masumum bana haksızlık edildi gibi acındırma politikasıyla buraya geldi.bu kitabı yayınlanmasına izin verdi sonra lehine cevircek olayları bana iftira edildi dicek.hepimiz görucez bu adamın tarzı bu.
17 Mayıs 2007 19:03
kretzsche
dün arkadaşta gördüm, biraz inceledim. yeni yayınlandığını bilmiyordum
17 Mayıs 2007 19:25
romeo'y
Abi emin colasan warsa uzak durun ne demk ya?
Adam benim bildigim okudugum tek kose yazari :D,
Yani genis capli bi bilgim yok emin colsanla ama en azindan iyi bir yazar oldugunu biliyorum.
Belki karalamada wardir ama en azindan %60-70 dogrudur ordaki kitapta yazanlarin bole dsunuom...
(1) 17 Mayıs 2007 19:59
halid e.a.&
efendi 1 efendi 2 yasaklanmadıktan sonra bu da yasaklanmaz.en azından yasaklanmaması gerekir.
17 Mayıs 2007 20:17 ~ 17 Mayıs 2007 20:19
p.* selin akay*
arkadaki amblem masonlarin degil israilin semboludur...:) bayraginda bile vardir:) davud yildizi denir
17 Mayıs 2007 20:44
halid e.a.&
sadece o kitaba bakarsan öyle olur , muhteşem imparatorluğu yıkanlar kitabını incelersen malum insanların alayının mason olduğunu görürsün.hatta memleketin siyonisti bu msan localarının türkiyede faaliyete geçmesinde öncülük yapmıştır falan felan.
17 Mayıs 2007 20:57
p.* selin akay*
ay al oku kitabi sorana kadar:)
gurcistandan giriyor, aile kutuklerinden devam ediyor yurtdisi iliskilerinden istihbaratlardan cikiyor. yalanlar vs vs vs. daha cok ailelerine dayali. masonlugun adi gecmiyor ben de basta oyle sanmistim sadece yahudi merkezli tevrat kaynaklidir diye ummustum degil.
edit; burdaki mesajlar silinince benim mesajlar havada kalmis, kendi kendime konusmuyorum. buralar hep dutluktu :p
17 Mayıs 2007 21:07 ~ 20 Mayıs 2007 02:46
hayda.bre
ahah neye göre %45 çıktı merak ediyorum ,ben ip oy oranı %10 oldu diyorum barajı geçecek :) (keşke)
Tayyibin bal gibi dışardan emir aldığı belli A.menderes, T.özal Tayyip seçimlerden 1 yıl önce abd gidip seçimleri kazanıyorlar :) ne tesadüf dimi :)
adamın kendi danışmanıı başbakanını abd pazrlıyor biraz daha kullanın hemen atmayın diyor daha ne diyelim :)
(1) 18 Mayıs 2007 00:35
*lokum*
kitabı ve tanıtımını gördüm, bilmem ne kadar gerekli !!! ??? bilgi içermekte ama yalan bilgi ve safsatalarla dolu olduğunu gördük... okumadık da bu yüzden...
orda yazan biçok şey zaten seneler önce yalanlanan ve gerçeklik payı olmayan iddiaları içerdiği için okumaya değer görmedim...
(2) 18 Mayıs 2007 01:59
p.* selin akay*
erkek arkadasimin cok sevdigim bir sozu vardir, o aklima geldigi icin cvp yazmadim buraya. hep der ki;
insanlar uzum gibidir, olgunlasmamis olanla konusursan yuzunu eksitir.
nereye varacagini biliyoruz, tartisilacak insan var tartisilmayacak insan:)
18 Mayıs 2007 02:13
byrusber
evet
p.* selin akay* demis ki:
insanlar uzum gibidir, olgunlasmamis olanla konusursan yuzunu eksitir.
nereye varacagini biliyoruz, tartisilacak insan var tartisilmayacak insan:)
18 Mayıs 2007 02:18
tohunç
kitabı okuyun, cidden okuyun okunması gereken ender kitaplardan!
18 Mayıs 2007 13:52
gingerflame
aaa voodoo child'ın yazdıkları silindi mi?
cevap yazmıştım.
18 Mayıs 2007 13:59
halid e.a.&
kitabın içeriğini tahmin edebiliyorum bu tür neşriyat ilgimi kuvvetlice çeker.alıp okuyacağım.
buna benzer kitapları okuduğum da anladım ki içlerinde yazan herşey gerçeği yansıtmıyor.zorlama bağlantılar kurulmak suretiyle münüpülatif yaklaşım kitaba hakim oluyor.örneğin efendi serisini dikkatlice okuyunca , türkiyenin yarısının sebataist olduğu çıkıyor anafikir olarak.tamam güçlü olabilirler saklanmış olabilirlerde o boyutlarda da olamaz diye düşünmekten kendimi alamıyorum.işin ilginç yanı benimde sebataist olma ihtimalim varmış da haberim yokmuş.
18 Mayıs 2007 16:41 ~ 18 Mayıs 2007 16:42
hayda.bre
Ha bu arada GEnç parti başkanıda ABD lilerle görşüyor haberiniz olsun seçimlerden sonra sonuçlara şaşırmayın da :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11337
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!