ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
o nasıl bir boyundur öyle ((: zamanı en popüler sarkılarındandı,işte o super sarkı o super klip (:
Tayfun - Hadi Yine Iyisin
1~ 480 gün
aslan67
abi boyun nası bişi öyle :Dkafa yerinde vücut kımıl kımıl:D
geçen bi olay anlattı arkadaş nedense ona benzettim:D
bi adam şişenin kapağı acacakmıs,kapagı değil de şişeyi cevirip acmıs,benim arkadaşın annesi de:Laz mısın?demiş de nedense bunu izleyince o geldi aklıma:D:D
~ 480 gün
aslan67
sinirim bozuldu aq bunu izleyince:D:D
~ 480 gün
ßµ®ãk
:D ya bu benım ılkokul zamanımdı yanlıs hatırlamıyosam bende aynanın karsısında kafamı yole yapmaya calısırdım ((:
~ 480 gün
aslan67
:Dvay be demek o kadar popülerdi bu:)
ßµ®ãk demis ki:
:D ya bu benım ılkokul zamanımdı yanlıs hatırlamıyosam bende aynanın karsısında kafamı yole yapmaya calısırdım ((:
~ 480 gün
s.y
aaaa ben bunun hastasıydım=)
~ 480 gün
güveeen
O zamanlar her istediğini böyle youtube gibi bi site olmadığından -hatta internet olmadığından- istediğin zaman izleyemezdin. Şimdi çok garip geliyo ama ben bu şarkıyı çok severdim ve bir türlü klibini izlemek kısmet olmamıştı. Şimdi izledim bi tuhaf oldum :(
~ 480 gün
ßµ®ãk
eskileri böyle hatırladıkca bende tuhaf olurum dönerim tekrar o zamanlara (:
~ 480 gün
aslan67
abi aklıma bi de hey corç geldi:D
~ 480 gün
ßµ®ãk
hey corç fecidir ya :D tam boyle vatkalı gomleklerın moda oldugu zamanlar (:
~ 480 gün
seraphic
aman yarabbii o saçlar,o göz süzmeler,o kıvırmalar hafiften,hele o kot bileklerde :) çarpıldım tekrardan valla ya ben bu adamla evlencem sanıyodum hep :s
hadi yine iyiyim =)
~ 480 gün
elchina
bu tafun sürekli kafasını sallayan adam değil mi ya:Pp bi ara hatta kayahanın damadı olmuştu sonra noldu bilmiyorum:))
~ 479 gün
aslan67
abi bi ben tanımıyorum:Dherif bu sitedeki emrullah gibi bişeymiş:D:D
~ 479 gün
lithium
çok pis gerdan kırardı bu adam saksafonuyla.. hele bi öpücük atışı vardı kii...yol 1993tü sanırım ben ilkokul 3teydm..
~ 479 gün
aslan67
yaşın ortaya çıkacak meltem yapma böyle gözünü seveyim:P:))
lithium demis ki:
çok pis gerdan kırardı bu adam saksafonuyla.. hele bi öpücük atışı vardı kii...yol 1993tü sanırım ben ilkokul 3teydm..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11328
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!