ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Dunyayı kurtarmak icin sadece bes yıl kaldı

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

s.y
s.y
bireysel olarak dünyayı kurtarmanız imkansız...

amerikan yaşam standartlarında yaşamak için 4 tane daha dünya gerekliymiş bunu biyerde okumuşdum ama hatırlıyamadım başda amerika olmak üzere buyuk devletlerin karbon olayını aşşagıya cekmesi lazım ama bunu kabul etmiyorlar sanayilerine engel oluyor bakınız kyoto sözleşmesi bildiğim kadarıyla kabul etmediler....
16 Mayıs 2007 20:29   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&
bütün görüşlere saygı gösterelim diye çığırtkanlık(!) yapan ben bu konuda kimseye saygı duymuyorum!!!

ne bu yazılanlar arkadaşlar ya...:S
bu ne paranoyaklık ne de yusuflama ne de felaket tellallığı...

açalım gözlerimizi ve bizim bu dünyadan çaldıklarımızda gelecek nesillerin de payı olduklarını anlayalım...ve onu geri vermek için birşeyler yapalım...

ha yağmur duası vakti diyosanız ona da bişey dicemeyeceğim...

melih gökçek in duadan başka çaremiz yok deyip, köylere suyu sayaçsız takması gibi bişey bu...(siyaset işte en pis oluşum! oy toplamak için içme suyunu kullan...)

bugün yer altı suları hapsolduğu yerde dururken içme suları tarımiçin kullanılmakta!!!

yazın kavurucu sıcağında susuzluktan YUSUF YUSUF DERKEN, çocuklarınıza saatlerce yaptığınız banyo keşiflerini anlatırken, fiSkiyelerin altından geçişleriniz masallara konu olacak...arabanızı da gazete kağıdı bulabilirseniz temizleyebileceksiniz...

ha şimdi bunlara Allah büyük deyip, elinizin tersine itin bakalım...

madem Allah diyorsunuz, kaynakları yok ederken hiç mi vicdanınız sızlamıyor, gelecek nesillerin haklarını çalarken Allah ı unutuyor musunuz.??

doğaya kattığınız her CO2 için vicdan azabı çekmelisiniz! sera etkisi artıkça biz de ısınmaya devam edeceğiz...hadi hep beraber yağmur duasına çıkalım..belki serinleriz biraz!

2   16 Mayıs 2007 20:38   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Hakkinizi helal edin:D
16 Mayıs 2007 20:43   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
belki biz hayattayken kullanırız dünyayı bu haliyle.. pekii çocuklarımız? onların çocukları? bu kadar bencil olmayalım lütfen..
16 Mayıs 2007 20:43   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Bizden oncekiler bizi dusunmemis:D onlari da kendileri dusunsun artik:D

küçük bir kız çocuğu demis ki:

belki biz hayattayken kullanırız dünyayı bu haliyle.. pekii çocuklarımız? onların çocukları? bu kadar bencil olmayalım lütfen..

16 Mayıs 2007 20:44   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&
evet Amerika kyoto sözleşmesini kabul etmedi...sanıyor musunuz ki uyuyor bu konuda vurdum duymaz??

duymadınız belki ama çok büyük bir proje olan Solar Kule nin Amerika muhtemelen Meksika ( yanlış hatırlıyo olabilirim,kontrol edeceğim) da da inşatı için sözleşmler imzalanıyor...

nedir bu güneş kulesidiyorsanız...kaynaklar nette var..Süper bir projedir kendisi..Almanbilim adamları tarafından (Jörn SCHleich ) başlatılan ve tamamlanması beklenen devasal kule...prototipi muhteşem sonuçlar verdi...Avustralya da inşa edilmekte...ve şu anda 4. basamapında..toplam 6 basamak var..

güneş kulesi Co2 düşmanı... vaktim olursa detaylı anlatmaya çalışacağım..ancak nette de var kaynakları...

bir solar kule de Türkiyem'e yakışır.....
 3   16 Mayıs 2007 20:44   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&
geyiğe alıp bu başlığı dalga geçin bakalım...

başlığı açan arkadaş Teşekkürler....vakit bulup ben debununla ilgilenmekistiyodum...çok saol...

her ne kadar dalga geçilse de çok önemli bir konu!
 1   16 Mayıs 2007 20:46   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
Son balık öldüğünde, son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, paranın yetmediğini anlayacaksınız.

Kızılderili sözü
16 Mayıs 2007 21:19   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^

şıracı demis ki:

Son balık öldüğünde, son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, paranın yetmediğini anlayacaksınız.

Kızılderili sözü

bu sözü hep çok sevmişimdir..
16 Mayıs 2007 21:33   mesajın adresini al  

b_utterrfly
b_utterrfly
aslında 5 yıl fena degilmiş hala vaktimiz var yani..
16 Mayıs 2007 21:47   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&
Allah uzun ömür versin hepinize...

kadere inanır mısınız şeklinde bir başlıkaçılsa aynı oran olur mu acaba:)))

sadece sevgili, çocuk yok şeklinde bir çeviri..

çünkü çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir ekodenge yok!
 1   16 Mayıs 2007 21:55   mesajın adresini al  

windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Mavi hap kırmızı hap
2012 marduk

_limon_ demis ki:

kadere inanır mısınız şeklinde bir başlıkaçılsa aynı oran olur mu acaba:)))

16 Mayıs 2007 22:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008