ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Maçtan sonra soyunma odalarında herkes tek bir şey konuşuyordu: O smaç.
Golden State'in Utah Jazz karşısında 125 - 105 kazandığı NBA Batı Konferansı Yarı Finali üçüncü maçında adeta bir tarih yazıldı. Sahanın en kısalarından oyun kurucu Baron Davis'in ligin en iyi blokçularından Kirilenko'nun üzerinden yaptığı inanılmaz smaç herkesi büyüledi.
Davis bile yükselirken smacı yapacağından umutlu değildi, çünkü Kirilenko seride önüne geleni blokluyordu. Ama smaç gerçek oldu ve tüm dünya onu hayranlıkla izledi.
Şimdilerde smacın NBA tarihinin en iyisi ya da en iyilerinden biri olup olmadığı tartışılıyor ABD'de.
Takım arkadaşı Matt Barnes'a göre gördüğü en iyi smaçtı bu. Davis ise olayı şöyle anlattı: Kendimi bile şaşırttım. Şansımı denedim ve biraz şanslıydım. Basket olduğuna şaşırdım. Barnes'ın tepkisini görene kadar içeri girdiğinden bile emin olamadım.
KİRİLENKO KIZGIN
Maç sonrası smacı En azından posterde yer alacağım diyerek espriyle geçiştiren Kirilenko ise pozisyonun değişik açılardan sürekli önüne gelmesine sinirlendi.
Benim açımdan iyi bir an değil diyen Rus forvet, Ama bu seride deflarca blok yaptım. Her şuta karşı bloğa çıktığım için elbette ara sıra posterize olacağım. Ayrıca pozisyonda biraz hücum faul vardı. Ama böyle durumlarda bunlar göz ardı oluyor dedi.
Kaynak:www.milliyet.com.tr
16 Mayıs 2007 14:23 ~ 16 Mayıs 2007 14:50
c/23
(3) 16 Mayıs 2007 14:28
c/23
çok iimişş
16 Mayıs 2007 14:28
aslan67
kirilenko üzerinden vurulan smaca saygı duyarım (H)
16 Mayıs 2007 14:29
william wallace
biraz hücum faul gibi ama...
16 Mayıs 2007 14:30
dogujan
iimiş gerçekten
16 Mayıs 2007 14:32
'' i l k o ''
güzel
16 Mayıs 2007 15:05
pariah
vince carter abimizin alonzo mourning kazmasının üzerinden vurduğu smacı hatırlayın...
yok ya cok sacma tarihin en iyi smaci fLn yok yokkkk olamaz
16 Mayıs 2007 15:54
üstteki
ulaaaan !!! okuldayım ve izleyemiyorum ve nba i yakından takib eden biri olarak içim gidiyor!! Zaten Utah maçını da seyredemedim :/
16 Mayıs 2007 15:54
tbc
hakkaten ha hehe.. e ama bu smaç da açık ara tarihin en iyi smacı ama.. başka söze gerek yok'u kullanılabilir kılan bir hareket.. yani..
hiyelkar demis ki:
bizon kalp kalbe karşıymış'ı kullanırım ben bu durumda eheuhe
16 Mayıs 2007 15:57
anthony casso cesare
Bu smac tarihin degil de bu sezonun en iyi smacidir diyelim
ayrica baron davisin kirilenkonun boynunu ve yuz kismini iten eline de ikkat ederseniz bariz hucum fauldur
16 Mayıs 2007 16:01
mali
vince carter kimlerin üzerinden vurdu smaçları, buna tarihin en ii smacı falan derlerse ben bu amerikalıların basketbol anlayışından şüphe ederim arkadaş.
ayrıca hucum faul var krilenko nun da dedigi gibi ama o ambiyansta o faulu görüp çalmak ayıp olurdu, pozisyon guzelligine sayıyoruz.
haa bu arada tabiki yapılan bu smaca da saygımız var, yanlış anlaşılma olmasın.
16 Mayıs 2007 16:35
züreyy-fa
bu smaç güzelde tarihin en iyileri arasına girmesi biraz zor gibi...
16 Mayıs 2007 16:55
sevenyearitch
bu hucum faulse ben senın alnını karıslarım (H)
william wallace demis ki:
biraz hücum faul gibi ama...
16 Mayıs 2007 19:00
üstteki
izledim ve spikerlerin de dediği gibi oldukça nasty bi smaç vurmuş eleman :)
ama bizon a katılıyorum carter varken buna en iyi smaç diyemezsiniz :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11320
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!