ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > istanbulda mayo krizi
kriz seriat akp
Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

**bozacı**
**bozacı**
İSTANBUL'DA MAYO KRİZİ

Türkiye'nin önde gelen mayo markaları reklamlarını panolara koymak istedi, ancak panoları kiralayan ajanslar Belediye istemiyor diyerek bu istekleri geri çevirdi.

Binalara da astırmadılar

Kom, Nelson, Ay-Yıldız ve Zeki Triko 2007 mayo-bikini modellerinin tanıtımı için mankenlerle fotoğraf çekimleri yaptı. Firmalar bu fotoğraflarla hazırladıkları reklamları İstanbul’daki billboardlara (Reklam panosu) ve kent merkezindeki büyük binaların ön yüzlerine asmak istedi. Afişlerin binalara asılması için mayocular İstanbul Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nü başvurdu.

”Tahrik unsuru olur”

Müdürlük mayolu afişlerin binalara asılmasına izin vermedi. Gerekçe olarak da “Bu afişler ahlak kurallarına aykırı görüntüler oluşturur. Tahrik unsuru olur. Trafik kazalarına sebebiyet verir” denildi. Mayocular reklamlarını billboardlara asmak istediklerinde belediye “Bu biz değil reklam ajansları bakıyor” yanıtı verdi. Mayocular bu kez de reklam ajanslarına başvurdu.

“Resimler ahlaka aykırı”

İstanbul’daki billboardları ihale ile alıp firmalara kiraya veren ajanslar mayoculara “Sizin reklamlarınızı asmamıza belediye izin vermez” dedi. Nelson buna rağmen ikinci bir girişimde bulundu. Nelson’un patronu Morris Eskinazi olanları şöyle anlattı: “Bize ‘Ahlaka aykırı resimler asıyorsunuz’ dediler. En kapalı mayo fotoğraflarımıza bile ‘Bunları asamayız’ yanıtını verdiler”

Zeki Triko tavır koymuştu.

Kom’un yöneticisi Ayşe Nur Anıç “Bırakın billboardları fabrika binamıza bile tanıtım afişlerimizi asamıyoruz” dedi . Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediyesi Başkanlığı döneminde Zeki Triko mayolu afişlerinin asılmasına izin verilmeyince Atatürk’ün Florya’da denize girerken çekilen fotoğrafını afiş haline getirip “Güneşi özledik” sloganı ile tüm billboardlara astırmıştı.

habertürkten alıntıdır
 1   16 Mayıs 2007 12:13   mesajın adresini al  

**bozacı**
**bozacı**
işte akp zihniyeti
16 Mayıs 2007 12:13   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
hemen akp zihniyeti başka bi sebebi olamazmı
16 Mayıs 2007 12:16   mesajın adresini al  

cecilll
cecilll

başka nasıl bi sebebi olabilir?bizi aydınlatır mısın mesela?

dogujan ve tayfası demis ki:

hemen akp zihniyeti başka bi sebebi olamazmı

4   16 Mayıs 2007 12:19   mesajın adresini al  

midman
midman
BİKİNİYE ÖZGÜRLÜK
BİKİNİYE ÖZGÜRLÜK
16 Mayıs 2007 12:20   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan

akp iktidardan gittikten sonra başka bir partinin belediye başkanı olsa başta ve aynısını yapsa nasıl bi cvp verecektin peki
 1   16 Mayıs 2007 12:23   mesajın adresini al  

cecilll
cecilll

içimizdeki akp'li derdim....

dogujan ve tayfası demis ki:

akp iktidardan gittikten sonra başka bir partinin belediye başkanı olsa başta ve aynısını yapsa nasıl bi cvp verecektin peki

7   16 Mayıs 2007 12:24   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
içimizdeki akp'li derdim....

:))) oda güzel
16 Mayıs 2007 12:28   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
Bu afişler ahlak kurallarına aykırı görüntüler oluşturur. Tahrik unsuru olur. Trafik kazalarına sebebiyet verir”
çıplakmıymış resimler,hiç mi mayolu insan görülmemiş..halka hakaret ,bu kadar azgın görmesinler insanları
16 Mayıs 2007 12:28   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
mayolu afiş yüzünden 3 kez kırmızı ışıkta geçtim..
16 Mayıs 2007 12:42   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
karar sakildir lakin birbirimizi kandırmayalım.burada yıllardır feşın tv izleyen insanlarız.photographers , fashion inside , lingerie konusunda uzman sayılırız.hepimiz biliyoruz ki bu katologlar hazırlanırken amaç mayonun ne kadar güzel göründüğü değil de ne kadar seksi gösterdiğidir.zira söz konusu mankene bin bir türlü numara çektirirler.yerde yuvarlanmasını göğüslerini sıkıştırmasını , mayoyu çıkaracak mış gibi yapmasını yani ciddi manada erotik pozlar vermesini sağlarlar.hatta seksi görünsün diye vucuduna parlatıcı spreyler sürer bol bol su dökerler.harbiden de bu sudan çıkmış hatun imgesi baya bir dikkat çekicidir.

şimdi reklamlar tahrik unsuru içermiyor demek ne kadar doğru bilemiyorum.
 3   16 Mayıs 2007 12:46   mesajın adresini al  

cecilll
cecilll
:))) oda güzel

* Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet)

* Yilbasina karsiyim. ( 19.12.1994 Sabah)

* Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu)

* Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.
(12.5.1994Hurriyet)

* 10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994 Hurriyet)

* Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)

* Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)

* Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)

* Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)

* Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet)

* Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)

* Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994)

*Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir. ( 5.2.1996 Akit)

* Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)

* Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994)

* Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996 Milliyet)

* Imamlar da nikah kiysin. ( 9.5.1995 Milliyet)

bu zamana kadarki vecizelerinden sadece bir kaçı..artık tüm olan bitenleri akp hükümeti dışında gelişmiş olabileceği ihtimalini düşünmek bana saçma geliyor..değişmiş olduğunu teori de söylemesi yetmiyor..pratik de gerçek yüzü ortaya çıkıyor..elinde değil adamların..illa patlak veriyor.. ideolojilerinin temelini halkın din hassaiyetine sıgınarak temellendirmeye çalıştıklarını düşünüyorum..
 2   16 Mayıs 2007 12:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008