ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > acil cerrah diş hekimi arıyorum
iksir hastane ankara cerrah dis hekimi
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

iksir
iksir
Çok acil Ankara'da bulunan cerrah diş hekimi arıyorum, cidden çok acil arkadaslar, ameliyat için gerekli, hastane ortamı olursa cok ii olur.... babası, dayısı, kendi doktoru yani işte tanıdıkları olan warsa lütfen hemen bana ulaşsınlar.....
15 Mayıs 2007 21:56   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
ozel dis hastanelerini google dan biulursan onlarda acil vardir sanirim,

her turlu ortami hazirlarlar ameliyat icin falan filan:S
15 Mayıs 2007 22:08   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
acil bi durum var sanırm,geçmiş olsun,eger imkan varsa bi baskent univ. hast. aciline gidin orda genelde doktor oluyor cunku.
15 Mayıs 2007 22:09   mesajın adresini al  

iksir
iksir
imkan war baskent ıcın ama hoca olursa böle ii olur
15 Mayıs 2007 22:12   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
şimdi baskentin aciline sordum diş doktoru ankara universitesinin acilinde varmış bir oraya bakın isterseniz
15 Mayıs 2007 22:18   mesajın adresini al  

iksir
iksir
saolasın
15 Mayıs 2007 22:23   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bişey yapmadım gercı ama yardımcı olabildiysem ne mutlu (: umarım iyileşir arkadasın gecmıs olsun tekrardan.
15 Mayıs 2007 22:25   mesajın adresini al  

iksir
iksir
abim, suan asjerde basımı duvarlara vurucam dıo, agrısı cok sıddetlıymıs, yrnda gelıo ınsallah, askere gıtmeden defalarca denedı, ama lokal uyusturamadılar ve bu yuzden 20lık dısını alamamıslardı, o da askerdeyken tekrara tutmus, son bır haftadır iice artmıstı, bgn cok kötuymus, yrn da gelınce hemen kurtulsun, sanırım genel anestezi altında olur, hastane ortamı sart gıbı, hoca olursa cok ii olur....
15 Mayıs 2007 22:38   mesajın adresini al  

cereyan
cereyan
çok geçmiş olsun insallah hallolur da kurtulur...
15 Mayıs 2007 22:43   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
hee bizim abilerden birine gel
15 Mayıs 2007 22:57   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
gökçencim bizim fakültede sana tavsiye edebileceğim isimler var..ama özelden atıyım şimdi birini söylerim bi diğreine ayıp olur:) cerrah abilerimizin hepsi iyidir aslında
15 Mayıs 2007 22:58   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
benim discim var ama fakultede degil malesef. kendisine feci guvenirim koltugunda uyuyacak kadar, eger guvenilir birini ariyorsan ve baska seyler sorun degilse numarasini verebilirim, hatta guvene ihtiyacin varsa birlikte bile gidebiliriz. (fiyatlari bana iyidir cunku hatrim gecer)
16 Mayıs 2007 00:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008