ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Çok acil Ankara'da bulunan cerrah diş hekimi arıyorum, cidden çok acil arkadaslar, ameliyat için gerekli, hastane ortamı olursa cok ii olur.... babası, dayısı, kendi doktoru yani işte tanıdıkları olan warsa lütfen hemen bana ulaşsınlar.....
15 Mayıs 2007 21:56
luca leotardo
ozel dis hastanelerini google dan biulursan onlarda acil vardir sanirim,
her turlu ortami hazirlarlar ameliyat icin falan filan:S
15 Mayıs 2007 22:08
ßµ®ãk
acil bi durum var sanırm,geçmiş olsun,eger imkan varsa bi baskent univ. hast. aciline gidin orda genelde doktor oluyor cunku.
15 Mayıs 2007 22:09
iksir
imkan war baskent ıcın ama hoca olursa böle ii olur
15 Mayıs 2007 22:12
ßµ®ãk
şimdi baskentin aciline sordum diş doktoru ankara universitesinin acilinde varmış bir oraya bakın isterseniz
15 Mayıs 2007 22:18
iksir
saolasın
15 Mayıs 2007 22:23
ßµ®ãk
bişey yapmadım gercı ama yardımcı olabildiysem ne mutlu (: umarım iyileşir arkadasın gecmıs olsun tekrardan.
15 Mayıs 2007 22:25
iksir
abim, suan asjerde basımı duvarlara vurucam dıo, agrısı cok sıddetlıymıs, yrnda gelıo ınsallah, askere gıtmeden defalarca denedı, ama lokal uyusturamadılar ve bu yuzden 20lık dısını alamamıslardı, o da askerdeyken tekrara tutmus, son bır haftadır iice artmıstı, bgn cok kötuymus, yrn da gelınce hemen kurtulsun, sanırım genel anestezi altında olur, hastane ortamı sart gıbı, hoca olursa cok ii olur....
15 Mayıs 2007 22:38
cereyan
çok geçmiş olsun insallah hallolur da kurtulur...
15 Mayıs 2007 22:43
fanfan
hee bizim abilerden birine gel
15 Mayıs 2007 22:57
fanfan
gökçencim bizim fakültede sana tavsiye edebileceğim isimler var..ama özelden atıyım şimdi birini söylerim bi diğreine ayıp olur:) cerrah abilerimizin hepsi iyidir aslında
15 Mayıs 2007 22:58
p.* selin akay*
benim discim var ama fakultede degil malesef. kendisine feci guvenirim koltugunda uyuyacak kadar, eger guvenilir birini ariyorsan ve baska seyler sorun degilse numarasini verebilirim, hatta guvene ihtiyacin varsa birlikte bile gidebiliriz. (fiyatlari bana iyidir cunku hatrim gecer)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11312
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.