| |
sultana (sayko)
|
gıcık olduğunuz özelliklere sahip bir oda arkadşınız oldu mu?
nedir bu özellikler?
bir oda arkadaşı herşey midir? insanı hayatından bezdirebilir mi?
yurtta yada evde dumur yaratan olaylarla karşılaştınız mı?
bir oda arkadaşını çekilmez yapan kriterleriniz nedir?
sıkıcı bir günde benden de bu geyik başlık sizlere armağan ola...
|
|
1 ~ 465 gün
|
|
| |
cereyan
|
oo o mevzu hiç sorun diil begenilmeyenler itina ile kaçirilirr;) ama en kötüsü heralde özellikle benim için hem tavuk olup hem de işiktan rahatsiz olanlar=)=)
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
archiss
|
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
yapma diye belirttiğin her şeyi itinayla ısrarla yapan inat olsun die
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
benım arkadasımın oda arkadası var dı bı tane
herıf 5kurusun bildigimiz 5 kurusun hesabını yapıyodu
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
sultana (sayko)
|
okuldaki iilk yılımda yurtları geziinirken, yurt görevlisi potansiyel odamı göstermek üzere beni ardına taktı gidiyoruz, neyse potansiyel oda ve oda arkadaşlarımı gördüğüm anda dumura uğradım, kendi adıma tabii,
odamda son ses sibell can çalıp ütü masasında saç ütüleyen kızlar, bir yandan saçları bigudiyle sarılmış yüzünde yeşil bir maske ağzında sakızla dolaşan bi deli vs vs :)
hemen geri adım, tamam ben kararımı verip sizi arıyacağım diyip sıvıştım ortamdan :D
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
sen de ayak uydursaydın onlara:)
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
cereyan
|
ben geçen sene 1.5 dönem içinde 4 oda arkadaşi degiştirdimm:P yazik kaçti hepsi ama ben masumum bişi yapmadim(A)(A) hatta birisi sadece 1 saat biride sadece 1 gece kaldii=)=)=)
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
sen neymişsin cereyan
aaaaaaaa aaaaaaaa
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
cereyan
|
valla ben masumum onlar çok pinpiriklidi(A)(A)(A)
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
daddy's girl
|
temizlik yapmayı bilmez
pantolonunu sıçar gibi ortada bırakır,heryerde bir kıyafeti vardır..
yaptığı yemek yenmez
devamlı erkek arkadaşını fln anlatır
ha bire soru sorar çocuk gibi
ona makyaj yapmanı,fön çekmeni ister
bu ve bunun gibi tamamen zeka oranı ile ilgili sorunlar yaşanır....
yurtlar daha kötüdür heralde:S tanımadığın çeşit çeşit insan...
en çokta çok ve boş konuşan insana gıcık olurum...
|
|
4 ~ 465 gün
|
|
| |
cugo
|
size bi animi anlatayim .. bi oda arkadasim oldu ilk gun hersey guzeldi muhabbet ettik falan .. baktim gunluk yazior deli gibi bikere okumustum hatta:) . neyse bu arkadas ilk gece bagirmaya tepinmeye basladi anneeeee babaaa ben ilac hastasiyim diye ara ara uyandim tabi . sabah sordum abi dun gece deli bagirdin ya bole bole diye nedir bu ilac diye sordum baya bi tersledi beni neyse sonra durup dururken :) lutfen banyoda masturbasyon yapma orda bende dus alicam dedi :) daha tanisali 1 gun olmus .. tabi sonra bu ilac olayini da ogrendim testis leri icinmis .. 3 gun sonra kavga ettik ben gittim odadan..
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
ben 2. ogretımım bı kac kısı de 1. ogretımdı
ben sabaha kadar uyumazdım ses yapıyom dıye kızarlardı:)
onlarda ben uyurken okula gıderken ses yaparlardı kıl olurdum:)
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
sultana (sayko)
|
bir de ilk kaldığım yurtta geceleri kızlar batak oynardı, bir odada oryantal şova hazırlanan tombik bi kız vardı gece 2lere kadar harem çalar kıvırtırdı. karşı odada zekadan hafif kayık bir küçük kız vardı, bizden küçüktü hep gelip bişiler sorar kıl ederdi; bu kıyafet olmuşmuuu, saçım nassıııı, ayy şunu nerden aldınıııız vs vs . hatta o benden önce benim odada kalıyolarmış ama oda arkadaşlarım gıcık olup kaçırtmışlar kızı :)
alt katta 5 aylık hamile bi kız vardı ,
haa bir de bomba; bi kız vardı bizim katta, kimseyi sevmiyordu o yüzden tuvaletlerde ortalığa sıçar öylece bırakırdı asla sifonu çekmezdi, o boklar tuvaletin koridoruna kadar taşardı, orada giydiği terlikle odasına da girerdi bahçeye de çıkardı, her yeri ellerdi mahsus, bir de oda arkadaşım banyoya aynı zamanda girerse çok pis balgam atardı sesli sesli, zira oda arkadaşım bu davranışlarından ötürü kendisini bir tarihte benzetmiş, odasının kapısını çok pis tekmelemişti.
bu durumda bir vize dönemi gecesi, aynen bunlar olurkene bir de asker gönderme dönemi gerekçesiyle yoldan sürekli kornalı arabalar geçmesinin üstüne gelmesinden sinir krizi geçirerek herkese bağırıp çağırdım mum ettim onları, sonra da eve çıktım :))))
o zamanlar böyle gülmüyordum tabi bu olaylar zincirine
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
daddy's girl
|
sultana [fragile!!! demis ki: ]
bir de ilk kaldığım yurtta geceleri kızlar batak oynardı, bir odada oryantal şova hazırlanan tombik bi kız vardı gece 2lere kadar harem çalar kıvırtırdı. karşı odada zekadan hafif kayık bir küçük kız vardı, bizden küçüktü hep gelip bişiler sorar kıl ederdi; bu kıyafet olmuşmuuu, saçım nassıııı, ayy şunu nerden aldınıııız vs vs . hatta o benden önce benim odada kalıyolarmış ama oda arkadaşlarım gıcık olup kaçırtmışlar kızı :)
alt katta 5 aylık hamile bi kız vardı ,
haa bir de bomba; bi kız vardı bizim katta, kimseyi sevmiyordu o yüzden tuvaletlerde ortalığa sıçar öylece bırakırdı asla sifonu çekmezdi, o boklar tuvaletin koridoruna kadar taşardı, orada giydiği terlikle odasına da girerdi bahçeye de çıkardı, her yeri ellerdi mahsus, bir de oda arkadaşım banyoya aynı zamanda girerse çok pis balgam atardı sesli sesli, zira oda arkadaşım bu davranışlarından ötürü kendisini bir tarihte benzetmiş, odasının kapısını çok pis tekmelemişti.
bu durumda bir vize dönemi gecesi, aynen bunlar olurkene bir de asker gönderme dönemi gerekçesiyle yoldan sürekli kornalı arabalar geçmesinin üstüne gelmesinden sinir krizi geçirerek herkese bağırıp çağırdım mum ettim onları, sonra da eve çıktım :))))
o zamanlar böyle gülmüyordum tabi bu olaylar zincirine
|
höhhh kabus gibi iğrençç
ohaa yuhhh şoka girdim okurken....
|
|
1 ~ 465 gün
|
|
| |
veruca salt
|
beraber kalmaya başladığınız ilk gün eve geldiğinizde en sevdiğiniz ayakkabılarınız ortada yoktur arar,tarar bulamazsınız.yeni evarkadaşınız geldiğinde ayakkabılarınız onun narin ayaklarındadır..bu durum taa kışlıkların arasındaki kırmızı şapkanızın ortadan kaybolup onun kafasına geçmesi ve diğer kıyafetlerle devam eder.giysilerimi giyme,hoşlanmıyorum dediğinizde de bencillikle suçlanırsınız
|
|
1 ~ 465 gün
|
|
| |
purplepain
|
benim bu yılın başında bir oda arkadaşım oldu ki dillere destan...
annesine minik kuşum diyodu hatta annesinin yastığıyla uyuyodu günde 3 kez annesiyle telefonda konuşuyodu ağlıyodu fln...
össye hazırlandığı dersanedeki hocasına aşıktı onunla evlilik hayalleri falan kuruyodu....
benim odada hasta olup uyuduğumda o gün ders çalışamamış diye yurdu ayağa kaldırmıştı 1 keresinde :D
daha nler neler yaaa aklıma gelmiyo
ben kaçırttım tabi ki odamdan :)
hiç öyle ana kuzusu öyle salak 1 kız görmemiştim benden sonra da 3 oda değiştirip sonunda tek kişilik odaya gitti :))
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
sadikko
|
kokan oda arkadaşı en beteridir. sen kokuyosun dersiniz küser :D
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
privacy
|
|
|
~ 465 gün
|
|
| |
sadikko
|
kurtlar vadisinin efsane gunleri devam ederken bir oda arkadaşım vardı.. kendisini hala cok severim.. adam sabaha kadar sayıklardı.. memati sen oraya git, şunu vurun , ben geliyorum fln emirler verip dururdu :D ses kayıtları hala var :D dinler dinler guleriz..
|
|
~ 465 gün
|
|
| |