ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Sakarya Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması teklifi YÖK Genel Kurulu’nda kabul edildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç başkanlığında 11 Mayıs 2007 Cuma günü toplanan YÖK Genel Kurulu gündemdeki maddeleri ele aldı. Sakarya Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi Kurulması’na yönelik madde, oylanarak kabul edildi.
14 Mayıs 2007 19:21
hayda.bre
Vay be SAÜ yatırım yapıyorlarmış demek :) ya da ünv. yeni gelir kaynağımı desek :)
14 Mayıs 2007 19:44
tebessümüklü-t & t
döner sermaye sağlama bağlandı sırtımız yere gelmez :)
hangi kadroyla yahu hayırlı olsun yeni kasaplar yetişecek
kusura bakmayın ama bu eğitim anlayışı ile anca bu söylenir
14 Mayıs 2007 20:35
sultana
zaten bölümün açılması 4 seneyi bulur, yeniyetme öğretim görevlileri koyarlar oraya, bi 10 sene dediğin gibi kasap yetiştirirler. sistemi oturtana kadar baya bi insanın canı yanar. ama yine de eğer doğru düzgün yapabileceklerse bu işi güzel bir atılım türkiye adına.
tabi saünün teknik üniv olma yolundaki hayai adım adım yaklaşıyor ayrıca. diğer başlığa yazmıştım sanırım ben bu adımları, hayal gelmişti tıp olayı ama hayret ettim şaşırttılar bu sefer beni.
kesin o yıllardır yapılamayan büyük bina (hani girişteki, medikoya doğru sağa dönmeden) tıp olacak. hep geyik yapardık hakkında buda tıp olur diye, şaka maka tuttu :D
14 Mayıs 2007 20:43
berce
daha bünyelerindeki fakültelerin eksikleri tamamlanmadan yeni bir fakülte açılması okuldaki binlerce öğrenciye haksızlıktır.
iibf binası bir gün öğrencilerin başına yıkılıcak ama aldıran yok.
mühendislik fakültesinde labaratuar eksiği var ama ilgilenen eğitim böyle verimli olmaz diyen yok ama hep beraber toplanıp tıp fakültesi açılıyor.
buda demek oluyorki döner sermaye canımıza okuyacak biz 2. öğretimlerden daha çok para alınacak.
14 Mayıs 2007 22:45
extraordinary!....
yandı gülüm keten helva bizim fakültelere kaynaklar kesilcek.... :P
14 Mayıs 2007 23:06
tebessümüklü-t & t
para olsun ki aklı kullanabilelim :)
15 Mayıs 2007 02:41
fralulet.gozde
efet ibf bigün çökcek üstümüze=)
15 Mayıs 2007 03:09
sultana
neyseki bizim bölümü ordan yeni br binaya taşımışlar bizden önce :D yoksa korkudan gidemezdik derslere, dersi asmak için yeni bi bahanemiz olurdu :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11296
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.