ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Kanser olan kızının ameliyatı için New York’ta bulunan Utah Jazz’ın tecrübeli ismi Derek Fisher, yarı finalin 2. maçı oynanırken Salt Lake City’e dönüyordu. Uçaktan iner inmez soluğu Jazz’ın sahası Energy Solutions Arena’da alan Fisher, 2. yarının ortalarında takımdaki yerini almayı başardı.
Mehmet Okur’un üzerine düşmesiyle talihsiz bir sakatlık yaşan çaylak Dee Brown ve erken faul problemine giren Deron Williams’ın yokluğunda oyun kurucu pozisyonunda zorlanan Jazz, Fisher’ın oyuna girmesiyle rahatladı. 10 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, Baron Davis’e yaptığı savunma ve uzatmada bulduğu kritik 3 sayılık basketle maça noktayı koyan oyuncu oldu.
Büyük çekişme içinde geçen maçın ardından konuşan Fisher, sahaya nasıl çıktığını gerçekten bilmediğini söyledi. Kızının New York’ta başarılı bir operasyon geçirdiğini belirten tecrübeli oyuncu, uçağa binerek Salt Lake City’e döndüğünü ve havaalanına iner inmez Enery Solutions Arena’ya geldiğini ifade etti.
Esas önceliğinin ailesi olduğunu vurgulayan Fisher, Salt Lake City’e dönmek için eşinden izin aldığını dile getirdi. Salona geldiğinde antrenörün ve takım arkadaşlarının sıcak bir karşılama yaptığını söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, hiçbir zorunluluk olmamasına rağmen takımın kendini aktif oyuncular listesinde gösterdiğini belirtti.
Fisher’ın yaptıklarını anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığını ifade eden Jazz’ın genç yıldızı Deron Williams, tecrübeli oyuncunun uçaktan iner inmez salona geldiğini ve ısınma şansı bulamadan oyuna girerek skor tablosuna ismini yazdırdığını hatırlattı.
Tecrübeli oyuncuya iyi durumda olup olmadığını sorduğunu söyleyen Jazz’ın antrenörü Jerry Sloan, Fisher’ın iyi olduğunu belirttiğini ifade etti. 32 yaşındaki oyuncunun son birkaç gündür basketboldan uzak kaldığının üstünde duran Sloan, bu maçın Fisher’ın sahalara geri dönüşü için iyi bir fırast olabilceğini düşündüğünü dile getirdi.
36 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Warriors’lı Baron Davis, son bölümüne önde girdikleri maçı kaybetmelerinin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Tüm yapmaları gerekenin faul atışlarını sayıya çevirmek olduğunu ifade eden Warriors’ın antrenörü Don Nelson, serbest atış çizgisinden kaçırdakları şutların mağlubiyeti beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi.
12 Mayıs 2007 13:13
midman
bazısı özveri bazısı saçmalık der belki ama bence işini iyi yapan ve ailesinin onayı ve baskısı ile maça çıkan derek ayakta alkışlanmalıdır......
12 Mayıs 2007 13:15
mona roza
çocuklarım olmadan asla için aliye
çocuklarım için herşey de şehrazat
12 Mayıs 2007 13:16
riddle
Tam anlamıyla insanlık örneği...
12 Mayıs 2007 13:21
*lokum*
peki mehmet e ne demeliiiiii... ona da helal olsun ...
12 Mayıs 2007 14:46
*........*
koşarak uzaklaşırdım :P
12 Mayıs 2007 15:31
mr ako
tebrik edilesi bi davranış, herkes böle bişi yapmaz ben olsam ben de yapmazdım...
12 Mayıs 2007 15:32
tsigalko
5 sayı 1 ribaund 3 asist
12 Mayıs 2007 15:56
dogujan
yaptığı bence fedarlık değilki onun zaten yapabileceği bişe yok gerekeni yapan yapar
herkes baksın işine
12 Mayıs 2007 16:12
£hl-i keyf
çok uzun geldı kusura bakma ama ben olsam okumazdım
hatta okumadım da:)
12 Mayıs 2007 18:12
midman
üstad olayın bütünlüğünü bozmak istemediğim için tamamını almak istedim
şizofren demis ki:
çok uzun geldı kusura bakma ama ben olsam okumazdım
hatta okumadım da:)
13 Mayıs 2007 14:41
paton
üstelik derek fisher bence nba'de en fazla hakkı yenen oyunculardan biri...
14 Mayıs 2007 12:13 ~ 14 Mayıs 2007 12:16
matters.iz
abi helal olsun ne diyelim...görevini yapan adamları severim...tebrikler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11272
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!