| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
kretzsche
|
bunlar hakikaten efsane bir gruptu dünyanın her yerinde inanılmaz bir fan kitlesi kazandılar.. ilk boybandlerden birisiydi..
jordan knight
donnie wahlberg
bi de joe bilmemne vardı popüler olan.. diğer iki gereksiz eleman da danny ve jonathan ..
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
kretzsche
|
yukardaki şarkılar popüler parçalar ama onların dışında güzel bazı parçaları var mesela tonight iyiydi .. bi de sonra rap'e falan sardılar remix albüm çıkamışlardı games diye. .
bunları nereden mi biliyorum ablam sıkı bir nkotb fanıydı başlığı görünce damlayacak mı bakalım =)
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
jenny on the block vardı bi de ama konuyla alakasız sanırım :)
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
veruca salt
|
geldim bile..hemen dedikodumu yapmışsın bakıyorum vadicim:)
bunlardan jordan ve jonathan kardeşti.donnie aralarındaki asi çocuktu.danny en tipsiz olanıydı.herkes joe derken ben fare sesli kabarık saçlı jordana bayılırdım..tüm albümleri vardı bende, tüm şarkılarını da ezbere bilirdim..vay be nelerle uuraşıyomuşum o zamanlar:)
|
|
1 ~ 484 gün
|
|
| |
cigdém
|
blue jean dergisinde verilen bi adreslerine kızlarla mektup atrmıştık, bize kasetleri falan gelmişti :) nelerin peşindeymişiz :) çok eskilere gittim ben, yaşım ortaya çıkacak ama ;)
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
*lokum*
|
Aman allahımmmmm, bu grubu acaba başka bilen var mı diye hep düşünür dururdummmm... çok güzellll... hatta hoca derste step by step dedikçe hemen devamını getiririm, gana gettuyu gööörl diye :)
hatta ben ilkokuldaydım o şarkı varken, o şarkı sayesinde çok samimi bi arkdişim olmuştu o zaman bile, o da benim gibi bilen birisini aroomuş :)
çok güzel şarkı , teşekküğr ederiz, ne iyi ettiniz de koydunuz :)
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
güveeen
|
|
|
~ 484 gün
|
|
| |
cigdém
|
nostaljiye bak yaf :))) keyiflendim çok!
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
adamların kıyafetler super ya (: yeah yeah step by step (:
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
*lokum*
|
o zamanların en çok dikkat çekenlerindendi, o zamanlar trt 2 deki müzik programını sezen cumhur önal ın oğlu değil bizzat kendisi sunardı da beklerdim new kids on the block ı :)
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
™€ℓ_τig®€
|
jonathan ın sanırım kardeşiydi tam hatırımda deil marky mark wardı o da bunlar kadar iiydi...
|
|
~ 477 gün
|
|
| |