ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  New Kids on the Block
80s 90s step by step new kids on the block
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

ßµ®ãk
ßµ®ãk

80 lerin sonu 90 ların bası (: elimizde kalın saplı taraklar bagıra bagıra soylerdık sitep bay sitep hu beybi navi get tu yu göööörrl ((:

New Kids On The Block - Step by step

New Kids on the Block-Hanging Tough

NEW KiDS ON THE BLOCK- Please don't go girl

New Kids On The Block - If You Go Away

~ 484 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bunlar hakikaten efsane bir gruptu dünyanın her yerinde inanılmaz bir fan kitlesi kazandılar.. ilk boybandlerden birisiydi..

jordan knight
donnie wahlberg
bi de joe bilmemne vardı popüler olan.. diğer iki gereksiz eleman da danny ve jonathan ..

kretzsche
kretzsche
yukardaki şarkılar popüler parçalar ama onların dışında güzel bazı parçaları var mesela tonight iyiydi .. bi de sonra rap'e falan sardılar remix albüm çıkamışlardı games diye. .

bunları nereden mi biliyorum ablam sıkı bir nkotb fanıydı başlığı görünce damlayacak mı bakalım =)

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
jenny on the block vardı bi de ama konuyla alakasız sanırım :)

veruca salt
veruca salt
geldim bile..hemen dedikodumu yapmışsın bakıyorum vadicim:)
bunlardan jordan ve jonathan kardeşti.donnie aralarındaki asi çocuktu.danny en tipsiz olanıydı.herkes joe derken ben fare sesli kabarık saçlı jordana bayılırdım..tüm albümleri vardı bende, tüm şarkılarını da ezbere bilirdim..vay be nelerle uuraşıyomuşum o zamanlar:)
 1   ~ 484 gün   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
blue jean dergisinde verilen bi adreslerine kızlarla mektup atrmıştık, bize kasetleri falan gelmişti :) nelerin peşindeymişiz :) çok eskilere gittim ben, yaşım ortaya çıkacak ama ;)

*lokum*
*lokum*
Aman allahımmmmm, bu grubu acaba başka bilen var mı diye hep düşünür dururdummmm... çok güzellll... hatta hoca derste step by step dedikçe hemen devamını getiririm, gana gettuyu gööörl diye :)

hatta ben ilkokuldaydım o şarkı varken, o şarkı sayesinde çok samimi bi arkdişim olmuştu o zaman bile, o da benim gibi bilen birisini aroomuş :)

çok güzel şarkı , teşekküğr ederiz, ne iyi ettiniz de koydunuz :)

güveeen
güveeen

cigdém
cigdém
nostaljiye bak yaf :))) keyiflendim çok!
~ 483 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
adamların kıyafetler super ya (: yeah yeah step by step (:

*lokum*
*lokum*
o zamanların en çok dikkat çekenlerindendi, o zamanlar trt 2 deki müzik programını sezen cumhur önal ın oğlu değil bizzat kendisi sunardı da beklerdim new kids on the block ı :)

™€ℓ_τig®€
™€ℓ_τig®€
jonathan ın sanırım kardeşiydi tam hatırımda deil marky mark wardı o da bunlar kadar iiydi...
~ 477 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008