ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bi de eleman aydında yaşıyosa, aydınlılara sorcak tabi nerede takıldıklarını. boşuna elemanın okulu ile uğraştık:)
9 Mayıs 2007 18:15 ~ 9 Mayıs 2007 18:16
peter pan
aydın kuşadasına uzak değil. canı sıkıldıkça bi güvercin adaya gideer, bi ne biliim kadınlar denizine gidebilir. nazilli sitesi de çok hoş bi yer, akşamları orada gün batımını izlemek çok şaane oluyor :)
9 Mayıs 2007 18:17
kucuk bir kiz cocugu
akrabalar var benim nazillide.. ben geldikçe arayayım seni :)
9 Mayıs 2007 18:20
£hl-i keyf
ben adu lu diilim buraya yazamaz mıyım
9 Mayıs 2007 18:20
kucuk bir kiz cocugu
biz de artık adulu sayılırız canım.. fahri..
9 Mayıs 2007 18:27
£hl-i keyf
sen yazıyon da ben nıye yazmaıyom
9 Mayıs 2007 18:27
peter pan
benim kuşadasında kuzenlerim var, aydını da biliyorlardır belki, bi soriim nerelere takılıyo olabilir bu adulular:))
9 Mayıs 2007 18:32
kucuk bir kiz cocugu
adulu :D çok komik ya.. ahududu gibi :))
9 Mayıs 2007 18:33
£hl-i keyf
ben de yırtık dikerim
o zaman bana da serbest olsun
9 Mayıs 2007 18:33
peter pan
ben aslında aduluyum ama bilkent diye gösterttim:))
9 Mayıs 2007 18:35
kucuk bir kiz cocugu
bize de bekleriz.. cips neyin ziyadesiyle mevcut.. aşağıda tekel de var.. ha aydın ha ankara..
9 Mayıs 2007 18:37
peter pan
bize de gelebilirsiniz, ev büyük, lakin cips felan yok bizde. bi de gelen bikaç şişe alkol falan da kapsın, ha sigarasız da gelmesinler.
9 Mayıs 2007 18:39
*yvaine*
sizinkileri okuyunca aklıma beyaz ın tiplemesi geldi; duş da var :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11236
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!