ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

mert
mert
fakültenin web sitesi ile ilgili görüş ve/veya öneriniz varsa ya şimdi söleyin ya da sonsuza kdr susun.. :P

http://www.baskent.edu.tr/~hukuk
3 Aralık 2005 22:19   mesajın adresini al  

cag
cag
mert bunda bişi yok ki?ya da ben mi göremiyorum neye bakacagımımı bilmiyorum?*
ya su vizeleri atlatsaydım bi:D abi güzel bişiler olsun da bakmaya ve takip etmeye deger sorun diil baska seyler
3 Aralık 2005 23:02   mesajın adresini al  

mert
mert
ehhe haklısın abi aslında bu sene site bayaa boş geçen sene en azından bi ders programı vs vardı.. :D
nese yani ben planları sölim de siz bişeler daa ekleyin o zmn..
- resimler bölümüne daa fazla resim koyulcak ve resimler daha çok bir hukukçunun hayatı ve arkadaşları niteliği taşıycak :)
- hukuk topluluğu sayfasına hukuk topluluğuyla konuşularak bişeler eklencek (daa konuşmadı kimse benle)
- anket tarzı bişey koymayı planlıyorum
- forum konulcaktı ama hocalarla görüşmeler sunucunda bu fikirden vazgeçildi ;)
- ders notları konulabilir ama hocaların izin vermeme tehlikesine karşı yedek plan şu an devrede (www.zookiedookie.projesi.com) vizeler bitsin notları da yayınlamaya başlıcam ;)
3 Aralık 2005 23:11   mesajın adresini al  

cag
cag
eyw abi yani güzel bişi olursa ne güzel olur...
bi de bence de forum yapmayın cidden işin amacını saptırıyorlar...bu arada sen hukuk toplulugunda mı sın? yani hani barış a oy bilmem ne falan oldu ya..onu soruyorum...
4 Aralık 2005 16:04   mesajın adresini al  

mert
mert
topluluk benim işim diil yaw.. ama barış kazandı o seçimleri temsilcimiz o oldu artk ama hukuk topluluğunda bi vazifesi yoq onun takım kazanamadı..
4 Aralık 2005 16:36   mesajın adresini al  

cag
cag
hukuk toplulugu diger grup mu oldu..way be...barış kesin olur diyordum neyse hayırlısı:)
6 Aralık 2005 13:41   mesajın adresini al  

atalay
atalay
fakülte övülebilir biraz. turgut hocadan yazı istenebilir.. bu arada mert fotolarda görünmek istiyoruz :D
asistanların fikride sorulabilir.
7 Aralık 2005 22:01   mesajın adresini al  

mert
mert
http://www.zookiedookie.projesi.com/ işimize yarasın diye ders notlarının yayınlanabilme kabiliyetine sahip olduğu bi site yaptım.. eğer elinizde(bilgisayarınızda) kayda değer ders notu varsa ya da güzel/değişik bi projeniz varsa (dersle alakasız da olabilir) bana ulaşın onlarda yayınlansın.. hepimize iyi çalışmalar.. tanrı yardımcımız olsun.. :P
13 Aralık 2005 22:29   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
ak ukuk ürriyet
13 Aralık 2005 22:30   mesajın adresini al  

mert
mert
ders programları değişmiş siteye yeni haliyle ders programlarını koydum bilginize..
bu arada elinizde siteye konabilcek tarzda okulda çekilmiş fotolarınız varsa bana ulaşın da artk şu fotoları bi yenileyelim.. ;)
hadi cümlemize kolay gelsin, iyi çalışmalar..
6 Mart 2006 22:15   mesajın adresini al  

bora
bora
pffff finaller açıklandı hay açıklanmaz olaydı yaa
25 Ocak 2007 04:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008