bu arada hatırlamıyorum da bir tartışmada kurandan ayet gösterilmeye başlayınca pes etmiştim ben düşünce alışverişini nasıl yapcam böyle bi durumda diye kalakalmıştım..
siyaset tartışmak bir çok farklı şekillerde olur..4 tane kısaca yazayım:
1.kahvedeki gibi her kafadan bir ses ülkeyi kurtarır kendi çapında
2.ekonomi okuyan hukuk okuyan neyde bilgisi olan varsa o konuda alternatif çözüm üretmeye ya da en azından analiz etmeye çalışır..
3.yazık nereye gidiyor halimiz vah vah diye ağıt yakan bi kesim mutlaka olur..
4.sloganlarla maç ortamı yaratan merak etmeyin benim ideolojilerim hepinize yeter sizin düşünmenize bile gerek yok diyenler..
çeşit çok işte seç beğen al - bir universiteli olarak-.
28 Mayıs 2007 01:47
lithium
en azından çözüm üretmeye çalışan insanları görüpte umutlanıorum ben ya.. bilmiorum aslında dediklerine katılıorum çutee.. ama tepkisiz bi şekilde işine ağzından sakızı ile gel git yapan kesimdense burda bi şeyler üretmeye çalışan ve biz geliyoruz diyen Türk Gencinin dediklerini okumak güzel oluyor.
8 Mayıs 2007 02:19
tilbac
burda bence bıseyler uretılmeye calısılmıyo arkadasım bknz sekıl a dakı gıbı adam sen cık gıt bu sıteden aklını peynır ekmeklemı yedın falan demıs,hanı saygı hanı fıkır alısverısı?
8 Mayıs 2007 02:29
berdush®
arkadaşıma katılıyorum.
hep geyik tabikide olmayacak ülke gündemini tartışmak iyi bişey.
ama siyasi içerikli forumlara ne girsem
x kişisi bu politikayla yanlış yapıyo yerine
x efendi şerefsizliğini gösterdi.ona uyan şerefsizler her konuda hata yaptı tarzı yorumları görüyorum.o görüşü savunan kişilerde ister istemez tartışmaya giriyo.
ortamı geren başlıklar değil konuşmayı bilmeyen cahil üniversite öğrenci kesimi bence.
8 Mayıs 2007 02:33
lithium
forumlarda 10 kişi arasında dönüyorsa elbet saptıran 2-3 tane çıkar. onların yazdıklarını okumamazdan geleceksin. sallanmadığını görünce zaten gidiyor. ben artık öeyle yapıyorum.. çünküü onun istediği ciddiye alınmak.
bazen öyel bir oluyor ki ama isyan edip lafı söyleyiveriosun..
bu durumlar için söyleyene deil söyletene bakcaksın.. sen orda adama açıklama yapıosun ve cevap bekliosun adama senin yazdığına deil, sen şölesin sen bölesin die saldırıyor. ee hani tartışma..
bi de seviyeden bahsedip sevyesizleşen sonrada sen hakaret ettin dienler var ki ben onlara hastayım.. yazılanları baştan okuyunca çok eğlenceli olur onlar mesela.. lafı eder eder, saygısız dersin.. sana saygı dersi vermeye kalkar...
onlar çerezlikler işte..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11209
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.