ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ortakantini siyasi propaganda yeri haline getirmek
dyp chp shp akp siyaset propaganda
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mojo child
mojo child
surekli siyasi konularda basliklar acilip, belli bir kesime haddinden fazla hatta agza alinmayacak hakaret yapiliyor
baska bir kesim surekli ovuluyor
arada yapilir sorun deil ama hergun ayni tur basliklari gormek mumkun
ozellikle yapilan hakaretler bence hic hos degil. insanlar buraya cogunlukla geyik yapmaya geliyor fakat surekli ortami gerecek bu tur basliklar aciliyor, siyasi propagandalar yapiliyor..

sizce de abartilmiyor mu bu olay ?

2   7 Mayıs 2007 19:39   mesajın adresini al  

scarlett o'hara
scarlett o'hara
yaa sonuçta gündem bu konuarla çalkalanıor dimi.. geleceimzle ilgli mevzular tartışılıor.. ayrıca açılan başlkları gelin illede okyun yorum yapın diyen yok.. isteyen istedği başlıkta yorum yapar fikir paylaşır sen nie dert ettin arkadşm bukadr tehdit mi ettiler illede gel bu başlkta yaz die?
 9   7 Mayıs 2007 19:41   mesajın adresini al  

mojo child
mojo child
yazdigimi bir daha okursan niye basligi actgimi anlaycaksin
bunu yapabilcegine inaniyorum:)
 1   7 Mayıs 2007 19:43   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
ya bence konuşulması güzel bişey sırf geyik te olmaz .. seviyeli bi şekilde kişiler fikirlerini özgürce belirtebilmeli .
7 Mayıs 2007 19:43   mesajın adresini al  

t.j
t.j
Allah akıl fikir versin....
7 Mayıs 2007 19:43   mesajın adresini al  

cereyan
cereyan
böle bi başlik açarak buna katkida bulunmak...
7 Mayıs 2007 19:47   mesajın adresini al  

midman
midman

sen siyasetle ve yasadığın ülke ile ilgilenmiyosan biz ne yapalım seni eğlendirecek arkadaslar ve ortamlara takıl yada girme o foruma kafana silahmı dayanıyo ki?

voodoo child demis ki:

surekli siyasi konularda basliklar acilip, belli bir kesime haddinden fazla hatta agza alinmayacak hakaret yapiliyor
baska bir kesim surekli ovuluyor
arada yapilir sorun deil ama hergun ayni tur basliklari gormek mumkun
ozellikle yapilan hakaretler bence hic hos degil. insanlar buraya cogunlukla geyik yapmaya geliyor fakat surekli ortami gerecek bu tur basliklar aciliyor, siyasi propagandalar yapiliyor..

sizce de abartilmiyor mu bu olay ?

4   7 Mayıs 2007 19:47   mesajın adresini al  

scarlett o'hara
scarlett o'hara
abartıldğnı düşnmüşsn bence az bile.. bu zamna kadr apolitk bi gençlik yetşti zaten.. şurda bi parça gündem tartışlsa neblim fikrler paylaşlsa kime ne zararı var? kimbilir belki bazılarının ufku açılır.. at gözlüğüyle bakmazlar dünyaya... demk istedğini de gayt iii idark ettim hiç tasalnma sen...;)
 8   7 Mayıs 2007 19:48   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Gündem bu olunca, herkes fikir alış verişinde bulunmak istiyor lakin bu ortakantinde bu zor bir eylem gibi gelmekte bana artık; çünkü karşılıklı hoş görü bir tarafa dursun kendi kendine bile hoş görüsü olmayan insanların ağzından çıkan laflara sinirlenmektir olan sadece. İlk mesajta da denildiği gibi karşılıklı hakaretler ve hatta küfürler uçuşmakta.HAlbuki herkes düşüncesini, fikrini, savunduğunu söylemekte özgürdür ama kesinlikle bunlar için hakaret ve küfür yemeyi hak etmez. Yine de saygı bizden deyip geçiştirmek varken gaza da geliniyor maalesef ki buna da oluyor. Karşımda ki hakarete geçince ben de susamıyorum ve işte o zaman da gerçekten anlamsız bşr güncel başlık oluveriyor o bulunduğun yer.
 1   7 Mayıs 2007 19:50   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ya bence acilan forumlarin konusundan ote orda tartisanlarin uslubu onemli cok degil ama bazi kisiler forumun tartisma seviyesini dusuruyorlar bu itibarla fikirleri hakli bile olsa haksiz konuma geciyorlar nerede ise olan tartisilan konuya oluyor, forumun seviyesine oluyor.

Bence usluba biraz daha dikkat...
7 Mayıs 2007 19:52   mesajın adresini al  

midman
midman
bu politikasız ve yoz düzen ve kafalar zaten
ülkeyi bitiren şey arkadasım ne istediini bilmeyen tiesto ve bilmem ne dj konserinde beynini sulandırıp ta dünyayı yaşadığı lüks kafelerden ibaret sayan bi grup ki maalesef nazımızn dediği gibi binlerce ve milyonlarcasınız kardesim....................... ve size verilecek en güzel cevap gene nazım da

KEREM GİBİ

Hava kurşun gibi ağır!
Bağır
bağır
bağır
bağırıyorum!
Koşun
kurşun
erit-
-meğe
çağırıyorum...
O diyor ki bana:
-Sen kendi sesinle kül olursun ey!
Kerem
gibi
yana
yana...
Deeeert
çok,
hemdert
yok
Yürek-
-lerin
kulak-
-ları
sağır...
Hava kurşun gibi ağır...

Ben diyorum ki ona:
Kül olayım
Kerem
gibi
yana
yana
Ben yanmasam
sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl
çıkar
karan-
-lıklar
aydın-
-lığa.
Hava toprak gibi gebe.
Hava kurşun gibi ağır.
Bağır
bağır
bağır
bağırıyorum.
Koşun
kurşun
erit-
-meğe
çağırıyorum......

(1930 - Mayıs)

scarlett o'hara demis ki:

abartıldğnı düşnmüşsn bence az bile.. bu zamna kadr apolitk bi gençlik yetşti zaten.. şurda bi parça gündem tartışlsa neblim fikrler paylaşlsa kime ne zararı var? kimbilir belki bazılarının ufku açılır.. at gözlüğüyle bakmazlar dünyaya... demk istedğini de gayt iii idark ettim hiç tasalnma sen...;)

5   7 Mayıs 2007 19:57   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
insanların görünüşlerine,karakterine,zevklerine hakaret etmek kişinin kendi zekasını gösterir..takılmamak lasım
 6   7 Mayıs 2007 19:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008