| |
delmar
|
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
sütoğlan
|
yok yok
anayasa değişmio
cumhurbaşkanını değiştirmek daha kolay olacaktır
anayasaya sıra sonra gelecek
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
oky
|
youtubede bi yorum vardı katılmamak elde diil
senin doymanı sağlayan buğdayın yetiştiği bir karış vatan toprağına yazık..senin ananın ırzına geçilmesini önleyen türk askerinin dökülen bir damla kanına yazık..öğretmene seni eğitmesi için verilen paraya, doktora seni yaşatmaası için verilen maaşa yazık..senin gibi başbakanı olan TÜRKİYEME yazık!!!
|
|
24 ~ 472 gün
|
|
| |
dnz
|
bu adamın bu memlekette ne işi var gitsin iranda yaşasın daha mutlu olur
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
dnz
|
o Allah çarpsın seni ins bu müslümansa eğer ben de halifeyim yani o kadar
|
|
1 ~ 472 gün
|
|
| |
*lokum*
|
egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı da Hz.Ömer e ait tarihte ilk defa ama... :S
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
rte nin gerçek yüzü!!
yüzü varmı ki,onu da senden duydum!!!
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
*lokum*
|
diğer konuyla karıştırmıştır arkidiş, 4 yüz diye bi grup var ya :D
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
keti
|
sen kimsin de Atatürk'ün sözlerini ağzına alıyosun be adam!
yazıklar olsun.sana oy verenlere de,bu millette sana el verenlere de, sana da yazıklar olsun.
ama bunların hepsini bu dünyada,olmadı diğer dünyada tek tek ödersin umarım.o zaman Müslümanlığın seni kurtarmıycak işte.sen Müslümanım diye geçin,sonra her bi haltı yap...Müslümanlıkta haram para yemek,kandırmak,yalan söylemek,ayrımcılık yapmak var mı tayyip bey?
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
tbc
|
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
delmar
|
yeni bi furya başladı
baykal'ı karalama kötüleme kampanyası
baykal'ı seviyomusun sorusuna hayır cevabını verenlere niye sorusu sorulduğunda elle tutulur bi cevap veremiolar sadece bana yaptığı doğru bişi göster diolar
rte ve yandaşları karşısında çok sağlam muhalefet yaptılar
ülkeyi bi uçuruma gitmekten kurtardılar
|
|
4 ~ 472 gün
|
|
| |
thirteen senses
|
Ağzına sağlık :)
delmar demis ki:
yeni bi furya başladı
baykal'ı seviyomusun sorusuna hayır cevabını verenlere niye sorusu sorulduğunda elle tutulur bi cevap veremiolar sadece bana yaptığı doğru bişi göster diolar
|
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
kertenkele kelebek=)
|
izledim.. Ne diyim şaştım kaldım.. Laiklik yok diyen bi adamın başbakanımız olmasına mı yanayım, arkasında beynini yıkadığı binlerce insan oluşuna mı? müslümanlığı paravan olarak kullanışına mı.. ybsg rte..
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
palali
|
yapma allah aşkına. muhalefetmi yaptı baykal sence? bugüne kadar muhalefet partileri siçimlerden güçlenerek çıktılar, iktidar partileri ise az yada çok mutlaka oy kaybetti. önümüzdeki seçimler bu açıdan bir ilk olacağa benziyor, ana muhalefet partisi oy kaybedecek gibi (şahsi kanaatim).
inönünün menderese yaptığı muhalefetin kaçta kaçını yapabildiki baykal?
delmar demis ki:
yeni bi furya başladı
|
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
adam her zaman her yerde yaptıgı gbı ordada bos konusuyo yaa
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
değişerek gelişti o...
tabi yerseniz...
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
*lokum*
|
tıpkı serter ve çetesi gibi, değişen değişene bi biz değişemedik yavv...
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
daddy's girl
|
bu yüzünün binde biridir...
ii olmuş bu videoyu koyduğun bilmeyenler öğrenmiş oldu!
ne insanlar var hiçbirşey bilmiyorlar
gerçekleri anlatmaktan vazgeçmeyin sakın!
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
scarlett o'hara
|
allah bu adamın gani gani belasını versin başka bişe demiorum.. fazla da izleyemiorum sinirm tepeme çıkıor.. ya bide buna inanıp savunan eblehler var onnara şaşırıorm asıl ..
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
*lokum*
|
arkidişler herkes sizin gibi düşünmüyor olabiler neden ağır laflar edoosunuz ki vatandalarınıza... yani eğer yine de tayyip e oy veriosa olmaz olsun ölye vatandaş demeye getiriosunuz... zaten yapmak istedikleri de buydu memlekette, yada siz de bunu yapmak istiyorsunuz... yeterince cahil ve bölüğüz zaten, daha fazla bölünmesek diyorum...
|
|
~ 472 gün
|
|
| |