ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
kız kıza gezelim

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 29

haymatlos
haymatlos
ben bunun neden bu kadar garipsendiğini anlayabilmiş değilim,bu ülke özellikle de müzik konusunda ne facialar gördü.kokuşmuş televizyon kanallarının yaratıklarından biri...kendi kafalarına göre yontmak için çocuk,yaşlı,dul,yetim dinleyeceklerini düşünmeyin.Çocukların Selena, Sihirli Annem gibi aptal dizilerle büyüdüğü bir dönemdeyiz. Bu modeller piyasaya çıkmadan önce de 16 yaş altına hitap etmekten başka bir b.ka yaramayan ''Hepsi'' gibi gruplar vardı zaten. Bunlar da onların çakması olmuş işte. popüler kültürün uçubeleri ...insanları ellerinde ki tek değerli şeyi pazarlamaya zorluyorlar :bedenlerini.. bu pazar açık kaldıkça böyle saçmalıkları görmeye devam edeceğiz. kaçışımız yok. yine en iyisi bize biçilen rolü oynamak sanırım.. gözlerimizi kapatıp vazifemizi yapmak..
 1   ~ 473 gün   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Vücudlarına reklam alıp sokakda dolaşsalar daha iyi bee.
~ 473 gün   mesajın adresini al  

£hl-i keyf
£hl-i keyf
ama nıye ole diyonuuuuuuuus
onlarda ınsan :)
ne gusel kız kıza gzıyolar mıs:)
bırakın yapsınlar:)
~ 472 gün   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
genede yapmaya calısmıs cocuklar bıseyler arkadaslar vurdunuz oldurdunuz yaw:)ıbonun van-tu-tiri-forrosunada bı baslık acın o daha ıyı tutar:)bıde bı aralar kucuk ıbo dıye bı furya vardı hatırlıyorumda guzel bı parcası vardı:helvanı yerım ınsallah senın ,cehennem olur ınsallah yerın ...dıye gıdıyodu

mushroom
mushroom
arkadaslar simdi bir de su videoya goz atın bu adam aklını basına almıs gibi gorunen kızlar icin daha tehlikeli bırakın cocukları :) sahan eline saglık..

http://www.capturetv.com/kime-diyorum-ben-17.-bolum/kime-diyorum-ben-ekibi-murat-boz-hakkinda-yorum-ya.html

üstteki
üstteki
oha mükemmel bi tercih :)
üstteki demis ki:
Harbinger ile oraya girip sanity's eclipse atmak istiyorum tam ortalarına.

Harbinger ın zekası ile büyünün atıldığı bölgedeki canlıların zekası farkı * 14 kadar vuruyordu galiba

tk olması kaçınılmaz :)
~ 56 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
peki o zaman biz aradan çekilelim. iyi gezmeler... :(

' işte o benim
' işte o benim
saçma!! gezmeyin şu sıcakta

the punisher
the punisher
kız kıza gezelim bugece la la lalala laaaaa
bakireliğimizi bozalım bu gece
~ 40 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 29

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008