| |
haymatlos
|
ben bunun neden bu kadar garipsendiğini anlayabilmiş değilim,bu ülke özellikle de müzik konusunda ne facialar gördü.kokuşmuş televizyon kanallarının yaratıklarından biri...kendi kafalarına göre yontmak için çocuk,yaşlı,dul,yetim dinleyeceklerini düşünmeyin.Çocukların Selena, Sihirli Annem gibi aptal dizilerle büyüdüğü bir dönemdeyiz. Bu modeller piyasaya çıkmadan önce de 16 yaş altına hitap etmekten başka bir b.ka yaramayan ''Hepsi'' gibi gruplar vardı zaten. Bunlar da onların çakması olmuş işte. popüler kültürün uçubeleri ...insanları ellerinde ki tek değerli şeyi pazarlamaya zorluyorlar :bedenlerini.. bu pazar açık kaldıkça böyle saçmalıkları görmeye devam edeceğiz. kaçışımız yok. yine en iyisi bize biçilen rolü oynamak sanırım.. gözlerimizi kapatıp vazifemizi yapmak..
|
|
1 ~ 473 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
Vücudlarına reklam alıp sokakda dolaşsalar daha iyi bee.
|
|
~ 473 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
ama nıye ole diyonuuuuuuuus
onlarda ınsan :)
ne gusel kız kıza gzıyolar mıs:)
bırakın yapsınlar:)
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
tilbac
|
genede yapmaya calısmıs cocuklar bıseyler arkadaslar vurdunuz oldurdunuz yaw:)ıbonun van-tu-tiri-forrosunada bı baslık acın o daha ıyı tutar:)bıde bı aralar kucuk ıbo dıye bı furya vardı hatırlıyorumda guzel bı parcası vardı:helvanı yerım ınsallah senın ,cehennem olur ınsallah yerın ...dıye gıdıyodu
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
mushroom
|
|
|
~ 472 gün
|
|
| |
üstteki
|
oha mükemmel bi tercih :)
üstteki demis ki: Harbinger ile oraya girip sanity's eclipse atmak istiyorum tam ortalarına.
|
Harbinger ın zekası ile büyünün atıldığı bölgedeki canlıların zekası farkı * 14 kadar vuruyordu galiba
tk olması kaçınılmaz :)
|
|
~ 56 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
peki o zaman biz aradan çekilelim. iyi gezmeler... :(
|
|