ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Yonja deneyi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 103

mushroom
mushroom
bende üyeyim benim de bu tip mesajlarım var :)
7 Mayıs 2007 21:39   mesajın adresini al  

idirawas
idirawas
şimdi olayı iki boyutlu incelemek lazım abazalık kadında vardır erkekdede ama toplum kadına yasaklar koyuyor ve dışa vurum sözkonusu olmuyor çok tartışma çıkacak :)) ama sadece bu türkiyede böyledir dışarda böyle degildir erkek direk söllüyor ben abazayım diye ama kadın öyle degil tabi erkek yüklenince kadın dogal olarak fasülyeden nimet hesabı konumuna geliyor
benim düşüncem bu katılan olur olmaz beni ilgilendirmez :))
7 Mayıs 2007 23:03   mesajın adresini al  

dummy_-variable
dummy_-variable
millet birbirimizi kandırmayalım!!!

normalde bişey olsa KAÇIN KAÇIN ABAZALAR GELİYOR diye haykıran hatun kişileri (genel konuşuyorum foruma yazanları değil tabi ki)

work and travel ya da V%40lık ortamlarda ne hallere girdiklerini çok iyi biliyoruz.

8 Mayıs 2007 00:11   mesajın adresini al  

zncn
zncn
güzelmiş ya ben 3 ay önce üy olmuştm ölesine bi msj attım ona da cevap geldi :) yüzde yüzle gidiyom..

attıgım msj..

''ya ne yazcagımı unuttum'' ... idi:))

ee türk kızı işte tutar buna cvp yazar onca iltifat yazarsın dönüp bakmaz bile :))
8 Mayıs 2007 00:38   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
yonjada hesabım var ama bi erkek arkadaşımla fotomu koymuşum hiç de saçmasapan mesajlar gelmiyor artık böylece..yıllar önce açmıştım hesabı şimdi de kapatmıyorum niye çunku sallamıyorum ona harcayacak vaktim bile yok..ne zararı var, hiçbişe..
mesajdan rahatsız olan insanı hiç anlamam zaten olma üye o zaman kardeşim ne manyaksınız size ne insanlardan..ego tatmini almış gidiyor..bırakın insanları kendi haline ya..kategorize etmek için de yırtınmayın!!
ayrıca:
kucuk insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır..
8 Mayıs 2007 00:48   mesajın adresini al  

dahmer
dahmer
Paketin hoş Selin.
8 Mayıs 2007 03:52   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
kızın fotolarını merak ettım benn:(
9 Mayıs 2007 04:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 103

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008