ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Yonja deneyi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

*lokum*
*lokum*
yalarım
From: ®¢σ;я;∂;ι;α;ℓ;-α;® To: SelinDate: 01/09/2007

ben bu msaja bayıldım :D herhalde bombabomba.com şarkısını çok dinlemişşş :)

hmm pkşarımm,hmm yalarımm, tatlı tatlı konuşur ne istersen yaparımmmm... hahahahahahah
7 Mayıs 2007 01:28   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
tanrı seni yaratmamış çizmiş sen tanrının bitirme tezisin!!!!!!!

şahsım adına sölüom en yaratıcı mesaj bu:) kesin cevap verirdim:) Allah belanı vermesin nerden aklına geldi lan die:)
7 Mayıs 2007 01:29   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
7 Mayıs 2007 01:39   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
beni de kategorize etmiş, kibar feyzo cıktım:) yane uyan kısımlar yok değil:) en azından rahatsız ettiğim için özür dilerim:) de özel mesajı sevemedim bi türlü,üşeniom
7 Mayıs 2007 01:49   mesajın adresini al  

lithium
lithium
arkadaşlar ne kadar inanırsınız bilmiorum ama aynı deneyi ben 2 hesap üzerinden yaptım. bir erkek hesabı aldım birde bayan.. hatınu beyaz rusyadan bi kızdan çaldım ki öle dekolte pozlar falan da yoktu ama klasik rus kızı.. sarışın renkli gözlü sevimli bi şey hatta adı da selindi.. soyadı biraz kışkırtıcıydı tabi:p msn falan bile verdik.. evet aynen yazılanları yaşadık şok geçirdim. sonra acaba erkek adresine nolru dedik ve arjantinli yakışıklıca bi abinin ( abi de ii parçaydı ama..:)) resmini koyduk. bu resimler hi5tan çalındı tabi.. adını da özgün bi şeyler olsun die toprak koyduk.. msj attığım her hatundan yavşamış bir tepkiyle karşılandm. işte o gün bugündür yonja ile bi bağlantım kalamadı..:) sadece erkekler deil hatunlarda bi değişik...
7 Mayıs 2007 02:16   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
memlekette öküzden bol ne var..
7 Mayıs 2007 03:16   mesajın adresini al  

idirawas
idirawas
yonja da hesabını gruba çeviyorsunda onun gibi bişey dediklerin dogrudur sadece ben söylemek istedim kimseye alıp veremedigim yok
saygılar :)

taner can demis ki:

yonjada fan clab var mı bilmiom ama burdakiler aynı mantık değil onu temin ederim:) benim de var arkadaş kurmuş 1 gün sonra haberim oldu:) maksat forumları chat ortamına cevirmemek:) saygılar
tostosa katılıom imzamı cakarım yazdıklarının altına:) bi de şunu cidden merak ediyorum gözlerin güsel itifatken göğüslerin güzelmiş neden sapıklık addediliyor? adamın gözüne o takılmış yada onu beğenmiş, belki cinsellik icermio ne var yane

7 Mayıs 2007 03:23   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
yok canım art niyet aramadım zaten:) sadece kamuoyu yanlış bilgilenmesin dedim:) bide direk link verince birazcık ters oldu :)
7 Mayıs 2007 03:32   mesajın adresini al  

nicht
nicht
hmmm =)
7 Mayıs 2007 03:38   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
cidden ya ordinaryus yazmışlar bi de unvana yersen, o adam ordinaryussa ben de AKPnin yeni cumhurbaşkanı adayıyım:) bilimsel bi şekilde yazmamış
7 Mayıs 2007 03:41   mesajın adresini al  

nicht
nicht
bu yazılmış bişey orda:

Tüm mesajlar okundu, içinde genci yaşlısı, sapıkça yaklaşanı, abaza olmadığını iddaa edenleri, slm diyeni gülücük atanı binbir tip insanı vardı. İlginç olanı bir bayanın ben lezbiyen değilim sadece muhabbet istiyorum diye gelmesiydi. Bunun da bir sahte erkek karakteri olduğunu düşünürek yaklaştım ve lezbiyenlikle ilgili bir cevap verdim. Ben bütün mesajları okuyup seçmeceleri buraya kopyalamam sırasında geçen süre içinde, 22 yeni mesaj, 6 de yeni arkadaşlık talebi geldi. İnsanlar aç köpek gibi saldırıyorlar. Bu kadar mesaj karşısında ne kadar daha sürdürebileceğimi bilmiyorum. Bugün de çıkış yapıp yarına kadar kaç tane daha mesaj ve arkadaşlık talebi birikeceğini görmek istiyorum.
7 Mayıs 2007 03:45   mesajın adresini al  

nicht
nicht
bu biraz daha ilerde tekrarlanmış bişey yine:

Bugün biraz daha bekledim. Birikmiş şekilde mesajlar ve ekleme talepleri var. 59 yeni mesaj, 4 yorum ve 79 ekleme talebi ile rekor gün bugün. İnsanlar aç gibi saldırmışlar. Mesajları okumaya başlıyorum
7 Mayıs 2007 03:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009