yonjada fan clab var mı bilmiom ama burdakiler aynı mantık değil onu temin ederim:) benim de var arkadaş kurmuş 1 gün sonra haberim oldu:) maksat forumları chat ortamına cevirmemek:) saygılar
tostosa katılıom imzamı cakarım yazdıklarının altına:) bi de şunu cidden merak ediyorum gözlerin güsel itifatken göğüslerin güzelmiş neden sapıklık addediliyor? adamın gözüne o takılmış yada onu beğenmiş, belki cinsellik icermio ne var yane
7 Mayıs 2007 00:44
kertenkele kelebek=)
Yok be Taner abartma sen de :)) Yaşadığımız topluma göre konuşmak gerek herşeyden önce.. Bu bizim toplumumzca yanlış bi iltifat şeklidir.. Göğüsleri namahremdir bayanın..
7 Mayıs 2007 00:54
dreamworks®
taner laf dedin balkabağı...
7 Mayıs 2007 01:01
kertenkele kelebek=)
Bi de bence kadın dediğin zekasıyla,duruşuyla,bakışıyla iltifat almalı..Böyle hayranlık uyandırmalı bi erkekte.. Göğüsleriyle,kalçasıyla değil..
nie yaf deniliş bicimine göre değişir ohnşş yafrum göğüslere bak demek ve bunu derken salyalar akıtmak sapıklık olabiler ama. gayet de kompliman olabilir bu cümle adam gibi bi söyleyişle:) hayır kızlar kendi arasında demiolar mı bi kız deyince lezbiyen mi oluo oda?
7 Mayıs 2007 01:07
kertenkele kelebek=)
diyolar mıymış? duymadım..
7 Mayıs 2007 01:11
dreamworks®
yahu biz elalemin kızı ndan bahsediyoruz... arkadaşındır cidden güzeldir söyle...
ya ben böyle kompliman yapmak istiom belki nie şevkimi kırosunuz yaf:( aşkolsun yaf ağlarım ama bak:S bilmem diyolardır bence tostos, kıskançlıkla karışık derler yane sidik yarışı
7 Mayıs 2007 01:15
kertenkele kelebek=)
yahu Taner.. Sen böyle bi kompliman yap.. Sonra gel bana bi görün.. Bakalım kaç pascal gücünde basıncı yemişsin gözlerinin üzerine :)
bi kez yaptım teşekkür etti:) de benim gözler görmüo zaten insanların varlığını farketmem ki:) yalan olur yane ama dikkatimi cektiye ve beğendiysem sölerim:) bu arada sarhoştu galiba ama ossun:D
7 Mayıs 2007 01:23
*layka*
deney üzerine konuşursak mahremlikten çıkmış zaten (resimden anlaşıldığı kadarıyla) bu yüzden iltifat sayılabilir
ama herkese yapılmaz tabi dikkatli olmak lazım:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11197
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.