ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Yonja deneyi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

ruin
ruin
Allah kahretsin bunları ya.
Türkçe'nin ağzına sıçmışlar o iğrenç mesajlarında!
6 Mayıs 2007 23:26   mesajın adresini al  

kertenkele kelebek=)
kertenkele kelebek=)
Ben kızmadım bu erkeklere.. Deneyi yapan arkadaş nedense fotoğraf kısmını koymamış.. Ama şöyle birazcık görünüyo birtanesinde.. Kalkıp çıplaklığa yakın fotoğraflar koyarsan bunlar az bile.. Deney yapıyosan arkadaş,sıradan kız profili oluştur,koy bakalım hanım hanımcık fotoğraflarını.. He o zaman günde 56 mesaj geliyosa ben var bu Türk erkeklerinde bi bokluk derim.. Ama çok afedersiniz biliyorum aile var ama, kaşınanı kaşırlar böyle..
6 Mayıs 2007 23:52   mesajın adresini al  

idirawas
idirawas
yonja.com gibi ortakantinde fan kurmuşlar link yukarda

taner can demis ki:

aynen kertenkelebek ben de anlamadım:(

7 Mayıs 2007 00:11   mesajın adresini al  

kertenkele kelebek=)
kertenkele kelebek=)
Neden üzerine alındın ki? Burda da geliyo elbet öyle mesajlar.. Aksini iddia etmedim etmem.. İnsanları gruplara ayırmaktan hiç hoşlanmam aslında ama ortakantinde de 2 grup insan var..
Siteyi forum olarak kullanan
Siteyi yonja ve türevi çöpçatanlık sitesi olarak kullanan

Sana burda da o tip mesajlar geliyosa salla gitsin..Muhtemelen o herifi forumlarda filan göremezsin.. Onunla bir sonraki karşılaşman sana mesaj attığını unutup aynı mesajı bir kez daha gönderdiğinde olur.. O tipler zaten fotoğraflara bakıyolar mı emin bile değilim..

Ben uzun zamandır şunu savunurum.. Ortakantinde 0 mesajlı, sadece pm işçisi erkekler olduğu gibi,onların mesajlarından (ki bu kimimize göre taciz içeriklidir) hoşnut olan bayan arkadaşlarımız var.. Neden sadece erkekler bu kadar gündemde abazanlıklarıyla? Ben buna kızıyorum işte..
Var arkadaşım var.. Aynı haltı yiyen kız kaynıyo burası.. Ama bu noktada bakış açısıyla ayrılıyoruz.. Biz bağyanlar bunu terbiyesizlik adlederken,erkek arkadaşlarımız istemsizce kaşıyanı kaşırım mantığına bürünüyorlar..
Yonjayı bilmem etmem.. Ama kantin için konuşmak gerekirse, o bikaç tane yonja kafalıyı yok sayarsak burda herşey yolunda..
7 Mayıs 2007 00:14   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
birde o saçma sapan mesaj atan erkeklere veren kızlar var onlkarıda ifşa etsinler... alan erkekler sözüm size aldıklarınızı video ile youtube da yayınlayınız...
7 Mayıs 2007 00:19   mesajın adresini al  

kertenkele kelebek=)
kertenkele kelebek=)
ehem.. Ben aile var diye direk veren dememiştim..
7 Mayıs 2007 00:21   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
ben aileyi dikkate almadan direk dedim...
7 Mayıs 2007 00:24   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
cinsellik her zaman gereklidir... buna kimsenin lafı yok fakat tanımadığın bi insanla yaşıyosan bunun adı nedir varın siz koyun...
 2   7 Mayıs 2007 00:33   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
kertenkelebek,
pm iscisi tabirine bayildim once onu soyleyeyim.
ama yazdiklarini okuyunca soyle bi soru geliyor aklima:
cok keskin bir ayirim yapmamis misin? siteyi hem forum olarak kullanip hem de buradan sevgilisiyle tanisan bir kitle yok mu? bence var.

1   7 Mayıs 2007 00:33   mesajın adresini al  

kertenkele kelebek=)
kertenkele kelebek=)
eminim ki forumlarda fikirlerinden etkilenmiştir.. Ne bileyim buluşmada tanışmıştır.. Kesinlikle sevgili oluyosa bi mazisi vardır bu durumun.. Dreamworks ne demek istediğimi anlamış.. Neyse dediğim gibi bu konular beni aşar.. Cinsellik yaşasın gençlerimiz..kantinden tanıdıklarıyla da yaşasın.. Bana giren çıkan yok.. Ama önce bi tanısın be..Azıcık bari tanısın.. Bu gün buluşup yarın sabaha birlikte uyanıyosan, kalkıp burdaki erkeklerin abazanlığından şikayet etmesin kimse..
7 Mayıs 2007 00:39   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
yahu tanışmak sosyal hayatın gereği ben bu siteden bir sürü insanla tanıştım ama o mesajlardan hiçbirisini hiç bir üyeye atmadım...

tanıştığın insanla sevgili olmak farklı tek gecelik aşk yaşamak farklı ademle adamlığı ayırt edelim artık...
7 Mayıs 2007 00:41   mesajın adresini al  

kertenkele kelebek=)
kertenkele kelebek=)
Ayrıca bu konudaki duruşum bellidir.. Ben erkeklerin yapması caizdir,yapsınlar, arkalarındayım demiyorum.. Bunu kızlar da yapıyo diyorum.. Hem de ne biçim.. Bi gecenin sonunu kızın tavrı belirler.. Herif tecavüz etmediği sürece hatun kişinin içinden geçirdikleriyle son bulur gece.. Bunu pm boyutuna da indirgeyebiliriz.. Misal bana ahlak dışı mesajlar geldiği de oldu.. Direk engelledim kullanıcıyı.. Basit!
7 Mayıs 2007 00:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009