ortakantin i seviyorum.. çünkü kullanmasını biliyorum.. bunun yanında sadece mesajlaşan bi kitle de var.. ben de çok laf ettim hala da ediyorum.. takma isim sistemine geçildiğinde de uzun bi süre adımı kullandım.. gene de kullanırım.. yonjalaştığımızı düşünmüyorum ben.. forum olayı farklı kılıyo siteyi.. ama tabi kullanmasını bilene..
6 Mayıs 2007 21:12
banshee
Yonjaya b.k atanın burda ne işi var?
Ben de yonjayı sevmeyiğ b.k atanlardanım, burası da boomerangın dediği gibi ılımlı ( ılımını yerim ), o halde çekin vurun beni.
6 Mayıs 2007 21:17
dogujan
zamanında bu konu çok tartışıldı(ad soyad) demekki çoğunluk halinden memnun..site sahipleride bir bakıma kendi çıkarlarını düşünmek zorunda daha fazla gelir elde etmek için reklam, üye sayısının fazla olması ...vs gibi şeler lazım onlarda gerekeni yapıolar bu konuda....
ortakantin de yonjalaşma döneminde
6 Mayıs 2007 21:19
*yvaine*
paketin çok hoş selin :D
abaza gençlik engellenemez :D
6 Mayıs 2007 21:25
musker
bu yonja türü sitelerde böyle gördüğü her profile mesaj atan adamlar, yolda gördüğü her kıza aşık oluyodur heralde.. eminim hepsiyle gidip konuşuyorlardır bu sitede yaptıkları gibi ahah =)
6 Mayıs 2007 21:28
idirawas
abicim adamlar fan kurmuşlar ya yeni gördüm yuh yani :)))))))
yeni görmüşsün hatta tam görememişsin.. şöyle karıştır karıştır biraz..Bir sürü fan çıkar karşına.. Şaşırdın ya.. Ben de şaşırmana şaşırdım.. Yonjayla bi bağlantı kurdun sanırım.. İşte buna daha bi çok şaşırdım..
idirawas demis ki:
abicim adamlar fan kurmuşlar ya yeni gördüm yuh yani :)))))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11197
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.