okumadım henüz deneyi.. yazdıklarım havada kalacak belki bilemiyorum.. ama yonja vb. siteler tatmin için varlar özünde.. ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey.. üstelik burda tatmin olan bilinen ego değil aslında.. yani Freud'un zamanında 3 'e ayırdığı id-ego ve süperego'daki ego değil burda tatmin olan .. asıl tatmin olan id.. çünkü id cinselliği içerir.. ve her kadın ve erkek özünde cinsel olarak tatmin olmak için yaşar hayatta Freud'a göre.. ama tatmin olmanın da aşamaları var.. kişiye göre de değişir üstelik.. kimi bi lafa tav olurken kimi de dibine kadar yaşadığı halde tatminsiz kalır..
bunun özünde ülkedeki cinsel açlık geliyo.. çocuklarımızı yetiştirme tarzımızın da etkisi var aslında.. sen kızına aman kızım bacaklarını kapa dur eteğin açılcak aman kızım hanım hanımcık ol derken oğlunu çapkın oğlum diye seviyosan.. kız arkadaşı yok diye üzülüyosan 15inde genel ev'e götürüyosan oturup düşünüceksin.. çünkü senin oğlun çapkın olarak yetiştirilmeye çalışıldığı için başka kızlara yakınlaşmaya çalışacak ama bi yandan da kıza namus öğrettin.. uzak dur dedin.. ee kız da yüz vermeyecek.. oğlandaki hayal kırıklığını düşün.. oysa kendine o kadar güveniyodu ki.. çapkındı çünkü öyle yetiştirldi ama beklediği gibi çıkmadı.. işte o nokta erkek için dönüm noktası.. beklediğini bulamayan erkek bu kızda bi sorun var savunma mekanizmasıyla başka kızları da denemeye başlayacaktır.. bu sürecin sonunda yiyeceği yafta abaza...
kızlara gelince.. o çıplak fotograf koyup da sonradan aman çok mesaj geliyo diyen kızlar da ikilem yaşayıp ona göre tepki veren kızlar.. önce de dediğim gibi kadın erkek fark etmez, cinsellik bir ihtiyaç.. kadın da cinselliğe ihtiyaç duyar.. istenmek ister ve kendi de erkeği ister..bu fizyolojik bir tepki zaten önüne geçemezsin.. ama kızlarımız anlattığım gibi yetiştiriliyorlar.. aman kızım hanım hanımcık ol.. aman kızım erkek arkadaşın olmasın vs.. ama hatun kişi de cinsel açıdan tatmin olmak istiyo.. böyle siteler de imdadına yetişiyo.. alınan bir çok güzelsin mesajı kızımızın tatmini için yeterli oluyo aslında ama işte o noktada yetiştirilme tarzı işin içine giriyo ve ben hanım hanımcık olmalıyım diyo.. işte o noktada mesaja verdiği cevap abaza mısın olabilir..
uzun oldu biraz sanırım ama aklıma gelenleri yazdım :)
yaa aptallar acaba farkettklerınde ıclernden n dedıler
~ 489 gün
kucuk bir kiz cocugu
insan oğlu farkında olmadan kafasındaki ikilemlerden hangisini seçtiğinin sonucuna göre yaşıyo.. bi labirent içinde olduğunuzu düşünün çıkış yolunuz sağ ya da soldan birini seçmenize bağlı.. günlük hayat da böyle işte.. gün içinde bir sürü uyarıcıya maruz kalıyosunuz ve farkında olmadan o uyarıcılardan birini seçerek bir sonraki adımınızı yaşıyorsunuz.. bu durumda da hatun kişi namuslu olmakla cinsel ihtiyacını tatmin etme arasında bocalıyo ve karar veremiyo.. bu kararsızlığı onu böyle bi davranışa itiyo.. aynı şey erkek için de geçerli o da çapkın olmak ve kızların yüz vermemesi arasında kalıyo ve çapkın olma savını ispatlamak istediği için kızların peşinden koşuyo.. sonra da abaza oluyo işte..
~ 489 gün
dogujan
bazılarıda kız profili olusturup kızların msn ni alıolar
ortakantin i seviyorum.. çünkü kullanmasını biliyorum.. bunun yanında sadece mesajlaşan bi kitle de var.. ben de çok laf ettim hala da ediyorum.. takma isim sistemine geçildiğinde de uzun bi süre adımı kullandım.. gene de kullanırım.. yonjalaştığımızı düşünmüyorum ben.. forum olayı farklı kılıyo siteyi.. ama tabi kullanmasını bilene..
~ 489 gün
banshee
Yonjaya b.k atanın burda ne işi var?
Ben de yonjayı sevmeyiğ b.k atanlardanım, burası da boomerangın dediği gibi ılımlı ( ılımını yerim ), o halde çekin vurun beni.
~ 489 gün
dogujan
zamanında bu konu çok tartışıldı(ad soyad) demekki çoğunluk halinden memnun..site sahipleride bir bakıma kendi çıkarlarını düşünmek zorunda daha fazla gelir elde etmek için reklam, üye sayısının fazla olması ...vs gibi şeler lazım onlarda gerekeni yapıolar bu konuda....
ortakantin de yonjalaşma döneminde
~ 489 gün
*yvaine*
paketin çok hoş selin :D
abaza gençlik engellenemez :D
~ 489 gün
musker
bu yonja türü sitelerde böyle gördüğü her profile mesaj atan adamlar, yolda gördüğü her kıza aşık oluyodur heralde.. eminim hepsiyle gidip konuşuyorlardır bu sitede yaptıkları gibi ahah =)
~ 489 gün
idirawas
abicim adamlar fan kurmuşlar ya yeni gördüm yuh yani :)))))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11197
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!