ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
cok basarili bir arastirma olmus,girip bakmanizi tavsiye ederim sayfa oldukca uzun ama lutfen soyle bir goz gezdirin sonuna kadar.
yorum yapamiyorum.
not:umarim bu daha once konusulmamistir kantinde,arattim bulamadim, konusulduysa suc iyi etiketleme yapmayanindir :)
16 Mayıs 2007 20:14
luca leotardo
Ne ise yaradi bu deney?
Arkadas yabanci milletler deneyle bilimsel sonuc falan elde eder aklina s.........m bir kizda gider ben yonjada tanisma deneyi yaptim diye boyle isi gucu birakir gunlerce ugrasir falan filan...
Bu kiz arkadasimiza soyle internetten bu uye oldugu siteye uye olup bi guzel tavlicak, sora ifadesini alip:)) sorgu esnasini webcam e cekip ibreti alem olsun diye youtube a koyacak bir aslan yavrusu yok mu kantinde:p
6 Mayıs 2007 20:26
dogujan
abazanlık sadece yonjada deil buradada var
16 Mayıs 2007 20:26
güveeen
İnsanların abaza olma sebebi kendileridir.
6 Mayıs 2007 20:27
dogujan
burda dene bide bakalım neler olacak
6 Mayıs 2007 20:27
daisy=) **solminör**
zuahauhahah:))))))
yonja.com diil..
abaza.com olmalı:))
6 Mayıs 2007 20:28
dogujan
bazılarıda milletle taşşak geçip böle mutlu oluolar
bi erkekten ilk defa bu dille yazılmış şeyler okuyorum:)jok,jiji,güsel bla bla:D
ayaklarında senin kadar güzelmi yaaaaa
fetişistler de kapısını çalmış selin hanımın heralde:)
o resmler ne oylee tarık edıyorsun benıı ıst olsan affetmemm
oha!ırzına da geçeydin:D
yanlış anlama ama merakımdan soruyorum.sende çingenelik var mı.cok ateşli pozların.nıye sexualiteyı on planda tutuyosun anlamıyorum onemlı olan ic gsellık deıl mı
lan bi de felsefe yapmıslar:D
görüyoruz ki toplumun her kesiminden,her iş grubundan abazan çıkabiliyor:P:)
6 Mayıs 2007 20:31
güveeen
Bu arada yonjada çok fazla abaza olduğunu bilip de üye olan, profil doluran kızların yonjada işi ne?
yonjaya üye olan her kızın neden götü kaldırılır ??
6 Mayıs 2007 20:32
gregory house
okudum baştan sona..
sadece turkiyede olan bir olay olmadıgını belirtmekte fayda oldugunu solemek lazım oncelikle..
ayrıca bu olay bu kadar basite indirgenebilecek bir şey degil son derece buyuk bir problem haline donusen sosyal bi fenomendir..
kısır dongu halinde turk erkeklerinin sosyal baskıyla vahşileştirilen ve uzaklaştırılan kızlara bakışı şiddetlenmekte ve tabiri caizse abazalaştırılmaktadır..
bu erkeklerin gecmisimizden gelen bazı alışkanlıklardan faydalanarak bunun bole gitmesine izin vermesiyle devam etmekle birlikte kadınların da bundan memnun olmadıgını kimse bana soleyemez..
ne yazık ki tabuların kısıtlamaların içinde bogulup gidiyoruz.. sokakta, barda, otobuste hatta okulda ( ki bizim okulda nescafe nin hadi gel bizle otur hahve iç reklamı çekilmişti ) bir merhaba direk abazalık olarak algılanıyosa bu da normal degildir..
Erkeklerle kadınlar arasında normal bir ilişki yurumuyor ne yazık ki.. her erkek potansiyel yavsak her kız potansiyel seks objesi olarak beynimize sokulmaya çalışılıyor..
Erkeklerin alışkanlıklarıyla kadınların genel tavırları da bunun kanıtı zaten..
Üzülüyorum bu içler acısı halimizin kızlar tarafından erkeklerin abazalıgı erkekler tarafından kadınların kaşarlıgı olarak adlandırılmasına..
26 Mayıs 2007 20:32
abbas
Yonja'ya giren kıza sarkılmaz da ne yapılır ? Hele bir de dekolte resimleri koymuşsa.. Yalnız bunun anti-tezi de var. Arabalı fotoğraf koyunca gelen çok şık kız mesajları da var.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11197
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.