ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
cok basarili bir arastirma olmus,girip bakmanizi tavsiye ederim sayfa oldukca uzun ama lutfen soyle bir goz gezdirin sonuna kadar.
yorum yapamiyorum.
not:umarim bu daha once konusulmamistir kantinde,arattim bulamadim, konusulduysa suc iyi etiketleme yapmayanindir :)
(1) 6 Mayıs 2007 20:14
anthony casso cesare
Ne ise yaradi bu deney?
Arkadas yabanci milletler deneyle bilimsel sonuc falan elde eder aklina s.........m bir kizda gider ben yonjada tanisma deneyi yaptim diye boyle isi gucu birakir gunlerce ugrasir falan filan...
Bu kiz arkadasimiza soyle internetten bu uye oldugu siteye uye olup bi guzel tavlicak, sora ifadesini alip:)) sorgu esnasini webcam e cekip ibreti alem olsun diye youtube a koyacak bir aslan yavrusu yok mu kantinde:p
6 Mayıs 2007 20:26
dogujan
abazanlık sadece yonjada deil buradada var
(1) 6 Mayıs 2007 20:26
güveeen
İnsanların abaza olma sebebi kendileridir.
6 Mayıs 2007 20:27
dogujan
burda dene bide bakalım neler olacak
6 Mayıs 2007 20:27
daisy=) 'pomegranate
zuahauhahah:))))))
yonja.com diil..
abaza.com olmalı:))
6 Mayıs 2007 20:28
dogujan
bazılarıda milletle taşşak geçip böle mutlu oluolar
bi erkekten ilk defa bu dille yazılmış şeyler okuyorum:)jok,jiji,güsel bla bla:D
ayaklarında senin kadar güzelmi yaaaaa
fetişistler de kapısını çalmış selin hanımın heralde:)
o resmler ne oylee tarık edıyorsun benıı ıst olsan affetmemm
oha!ırzına da geçeydin:D
yanlış anlama ama merakımdan soruyorum.sende çingenelik var mı.cok ateşli pozların.nıye sexualiteyı on planda tutuyosun anlamıyorum onemlı olan ic gsellık deıl mı
lan bi de felsefe yapmıslar:D
görüyoruz ki toplumun her kesiminden,her iş grubundan abazan çıkabiliyor:P:)
6 Mayıs 2007 20:31
güveeen
Bu arada yonjada çok fazla abaza olduğunu bilip de üye olan, profil doluran kızların yonjada işi ne?
yonjaya üye olan her kızın neden götü kaldırılır ??
6 Mayıs 2007 20:32
anthony casso cesare
Guzel tespit kendi resimlerini de koymadigina gore hanim arkadasimiz adana kabagina benzemekte...
güveeen demis ki:
Bu arada yonjada çok fazla abaza olduğunu bilip de üye olan, profil doluran kızların yonjada işi ne?
ego tatmini?
6 Mayıs 2007 20:33
hafriyat
pyjamus birakalim bu asiri bilimsel hukukcu triplerini rica edecegim.
sirf su deneyde gordugumuz kadariyla internette boyle bos isler donerken birinin bununla ugrasip aktarmasi cok guzel.
bir de anladigim kadariyla deneyi yuruten bir erkek.
(5) 6 Mayıs 2007 20:33
dogujan
siz bunların bide internet cafeye gelişlerini bide çıkışlarını görün
(2) 6 Mayıs 2007 20:36
anthony casso cesare
valla sen yanlis anlamissin bence erkekse onunda aklina s......m:D
clair de lune demis ki:
pyjamus birakalim bu asiri bilimsel hukukcu triplerini rica edecegim.
sirf su deneyde gordugumuz kadariyla internette boyle bos isler donerken birinin bununla ugrasip aktarmasi cok guzel.
bir de anladigim kadariyla deneyi yuruten bir erkek.
6 Mayıs 2007 20:37
hafriyat
almanyada kufure yatkinlik olusmus galiba sende.
hic nokta yapmaya kasma direk soyle kufur ya edilir ya edilmez.
5 tane , ama iddialı foto koymuş , tanımadıklarım mesaj atmasın gibi bir saçmalık yazmamış , giydiği markaları yazmak gibi bir zavallılık içine düşmemiş , arabalardan bahsetmemiş ve ‘ hiçbir şey aramıyorum ‘ gibi hastalıklı insan kelimeleri kullanmamış , işte gerçek kalitenin ; ağızda , parada , arabada ve kıyafette olmadığını doğrularcasına , sadece güzel bir gülümsemeyle kalitesini göstermiş arkadaşımız geliyooor , ve … , ve … , ve … , işte karşınızda selin .
Yonja , bir tvde talkshow programı yapsa , sunucusu ben olsam ve seni davet etmem gerekseydi eğer , seni stüdyoya böyle davet ederdim .
Gün olur devran döner , seni başka bi programa davet etmem gerekirse , seni daha iyi tanımam ve daha bildik özelliklerinle davet etmem gerekir dimi ? Bana yardımcı olur musun??? Msnden yardımcı olmak istersen msn adresim rxxxxxxxxx@hotmail.com
gregory house demis ki:
Ortakantin adminlerine bir teklifim var..
Siteyi iki site halinde bölsünler..
birincisinde guetemala bayragı olabilsin profilde bolum yerinde armut toplamak yazabilsin ve sadece geyik forumuyla oyunlar forumu olsun..
digerinde eskisi gibi herkes universite maili ile gelsin adı soyadı mail adresi yazsın herkes kendi resmini koysun geyik ve oyunlar olmasın..
6 Mayıs 2007 20:59
kucuk bir kiz cocugu
okumadım henüz deneyi.. yazdıklarım havada kalacak belki bilemiyorum.. ama yonja vb. siteler tatmin için varlar özünde.. ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey.. üstelik burda tatmin olan bilinen ego değil aslında.. yani Freud'un zamanında 3 'e ayırdığı id-ego ve süperego'daki ego değil burda tatmin olan .. asıl tatmin olan id.. çünkü id cinselliği içerir.. ve her kadın ve erkek özünde cinsel olarak tatmin olmak için yaşar hayatta Freud'a göre.. ama tatmin olmanın da aşamaları var.. kişiye göre de değişir üstelik.. kimi bi lafa tav olurken kimi de dibine kadar yaşadığı halde tatminsiz kalır..
bunun özünde ülkedeki cinsel açlık geliyo.. çocuklarımızı yetiştirme tarzımızın da etkisi var aslında.. sen kızına aman kızım bacaklarını kapa dur eteğin açılcak aman kızım hanım hanımcık ol derken oğlunu çapkın oğlum diye seviyosan.. kız arkadaşı yok diye üzülüyosan 15inde genel ev'e götürüyosan oturup düşünüceksin.. çünkü senin oğlun çapkın olarak yetiştirilmeye çalışıldığı için başka kızlara yakınlaşmaya çalışacak ama bi yandan da kıza namus öğrettin.. uzak dur dedin.. ee kız da yüz vermeyecek.. oğlandaki hayal kırıklığını düşün.. oysa kendine o kadar güveniyodu ki.. çapkındı çünkü öyle yetiştirldi ama beklediği gibi çıkmadı.. işte o nokta erkek için dönüm noktası.. beklediğini bulamayan erkek bu kızda bi sorun var savunma mekanizmasıyla başka kızları da denemeye başlayacaktır.. bu sürecin sonunda yiyeceği yafta abaza...
kızlara gelince.. o çıplak fotograf koyup da sonradan aman çok mesaj geliyo diyen kızlar da ikilem yaşayıp ona göre tepki veren kızlar.. önce de dediğim gibi kadın erkek fark etmez, cinsellik bir ihtiyaç.. kadın da cinselliğe ihtiyaç duyar.. istenmek ister ve kendi de erkeği ister..bu fizyolojik bir tepki zaten önüne geçemezsin.. ama kızlarımız anlattığım gibi yetiştiriliyorlar.. aman kızım hanım hanımcık ol.. aman kızım erkek arkadaşın olmasın vs.. ama hatun kişi de cinsel açıdan tatmin olmak istiyo.. böyle siteler de imdadına yetişiyo.. alınan bir çok güzelsin mesajı kızımızın tatmini için yeterli oluyo aslında ama işte o noktada yetiştirilme tarzı işin içine giriyo ve ben hanım hanımcık olmalıyım diyo.. işte o noktada mesaja verdiği cevap abaza mısın olabilir..
uzun oldu biraz sanırım ama aklıma gelenleri yazdım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11197
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!