ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Tuna Bekleviç, AGL ve polemikler
tuna beklevic
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

resatcalislar
resatcalislar
Tuna Bekleviç'in Türkiye'nin geleceği konusunda kendini söz sahibi görerek ortaya çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir siyasetçi olarak biz gençleri temsil edebildiğine inanıyor musunuz? Ben an itibariyle kendisi ile bir polemiğe girmiş bulunmaktayım. Bazı Ekşi sözlükçüler de polemiğe dahil oldular. Şu adreslerden izlemek mümkün:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tuna+beklevic+siyasetin+filozof+eray+idir#cid

http://www.resatcalislar.com/index/beklevic.htm

3 Aralık 2005 19:57   mesajın adresini al  

tuna
tuna
Türkiye'nin geleceği konusunda insanların kendilerini söz sahibi görmesi ülkemizde sıkça rastlanan bi durum ancak bu konuda taşın altına ellerini sokmaları ise ender rastlanan durumlardan biri..bu konuda bir adım atılmış olması adımlar atılıyor olması güzel, ancak bu adımların gerçekte ne derece bireye ya da topluma dönük atıldığı daha önemli benim açımdan..
siyasetçi war siyaseti köşe dönmek, güç kazanmak için gören ve bu yüzden siyasete bulaşan ve siyasetçi war(mı?) daha iyi bi toplum ve ülke için ideallerinin peşinde koşan, vazifesini bilen ve uygulayan... şu sıralar belki de ülkemizin son on yıllarda pek de parlak olmayan siyasi yapısı ve şahsiyetleri yüzünden ben ikinci tipte bi siyasetçi ismi veremiyorum gönül rahatlığıyla.. ve ortaya çıkan,atılan insanlara da güvenemiyorum,güvenmiyorum..
ayrıntılı bilgi sahibi değilim Tuna Bekleviç hakkında.. belki de güvensizlik etrafımda bir duvar örüyor yeniliklere karşı etrafımda ama arı bi siyasetçinin bir gün gerçekten Türkiye'nin geleceği, hadi geleceğini geçtim bugünü,dünü hakkında bişeyler yapabileceğine inanabilmem için arı bi siyaset olduğuna ya da siyasetin o yönde aşama kaydettiğine inanmam lazım en başta..genç bi siyasetçi, gençleri temsil eden bi siyasetçi niye yok diye yakınırdım hep hala da yakınmaktayım.. demekki sorulmuş olan bazı soruların cevabının olumlu olduğunu düşünmemekteyim..

belirtmek istediğim bi-iki nota da şunlar,
arka arkaya çok güzel iki eleştiri yazısı okudum ama signifier'ın ekşisözlükteki yazısında katıldığım ve de beğendiğim yerler daha fazla...

yazı ve linkler için teşekkürler..
3 Aralık 2005 20:28   mesajın adresini al  

resatcalislar
resatcalislar
abi işte şöyle bir ikilem var: bir tarafta internet başında geyik yapan apolitik gençler var. diğer tarafta da siyaset yapmaya, yardım kampanyaları organize etmeye çalışıp eline yüzüne bulaştıranlar...
3 Aralık 2005 21:03   mesajın adresini al  

tuna
tuna
üzülerek söylüyorum -hatta itiraf ediyorum daha uygun olacaktır heralde- o konuda haklısın..
3 Aralık 2005 21:05   mesajın adresini al  

yanıkekmek
yanıkekmek
sakal yapinca politik mi olunuyor ninja kaplumbaga
 4   3 Aralık 2005 22:50   mesajın adresini al  

resatcalislar
resatcalislar
hocam ben kendimi zaman zaman apolitik, zaman zaman politik hissediyorum. politik bir bedene girmiş apolitik bir ruh da diyebilirsin benim için
 1   4 Aralık 2005 18:17   mesajın adresini al  

tbc
tbc
auhaaheuahe.. gece gece.. cık cık..
7 Eylül 2006 02:51   mesajın adresini al  

catacuta
catacuta
bu baglamda ciguli(kalbimizde yasiyor) muzigin fukuyamasidir. son nokta abi bu diye hepimizin kabul ettigi bir noktayi onumuze koymus ancak daha sonra yanildigimizi bize -uzulerek- kabul ettirmistir.

bununla beraber tuna beklevic kimdir nedir bilmiyorum. turk gencliginin lideri laflarina burdan hoplayan gobekli bir hoho gonderiyorum.
7 Eylül 2006 17:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009