ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Beşiktaş 0- 1 Fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

spatz
spatz
7 Mayıs 2007 01:52   mesajın adresini al  

£hl-i keyf
£hl-i keyf
bi insan nasıl fenerli olur ki
anlam veremıyorum
7 Mayıs 2007 13:39   mesajın adresini al  

gemici
gemici
tüm yorumları okudum,başlığı açan arkadaşın yazdıklarını özellikle...oynadık yenildik,ne hakem kötü diye ağladık ne federasyon bizi şampiyon yapmak istemiyor diye!!ligtv ye de çatmadık durduk yere.kabul ediyoruz yenildik...stadda yaptığımız tezahürata bayıldım yalnız(küfürlü de olsa)LİGDEN ÇEKİLİN O.ÇOCUKLARI :)) kazanırken her şey güzel değil mi :)))

ama hatırlatmak isterim geçen seneyi,kadıköyde hindi baba tezahüratı yapan tuncay hanım'a ne oldugunu(hindi kaçtı bir tarafına ya:)konuşmak için erken.şampiyonuz yazmışsınız buraya çok güzel ama ya olamazsanız,o zaman ne olacak???dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım
7 Mayıs 2007 13:43   mesajın adresini al  

*sona doğru /
*sona doğru /
7 Mayıs 2007 16:51   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
Sonunda iyiler kazandı..adalet yerini buldu,HERKES KİMİN EN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖRDÜ..şampiyon da fenerbahçe oldu bitmiştir..
7 Mayıs 2007 20:13   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
biz size şampiyon olamazsınız demedik...adam olamazsınız dedik(aziz yıldırım ve silah arkadaşlarına) Fenerbahçe ye saygım var ama bizim mücadelemiz zaten aziz yıldıvım ve silah arkadaşları içindi...ağızlarında bir tek emzik eksikti...bas bas bağırdılar,hakaret ettiler , sövdüler, beş para etmeyen ciğerlerindeki tüm nefes le etrafa saldırdılar...rakibin başarısı nı tebrik etmediler...rakibin verdiği emeğe saygı duymadılar...iki yıl şampiyon olmayla kendilerini milan , chelsea zannettiler...galatasaray super kupayı aldı bu kadar konuşmadı...şimdi kazandıklarını zannediyolar...ama unutmayın kazandıklarını zannedenler bir gün mutlaka kaybeder...ve gerçek delikanlılık efendiliktir...sana gelen gelen misafir takım ın oyuncusunu tetikcine tekmeletmek değildir....kısaca biz aziz yıldıvım ve silah arkadaşlarına diyoruz ki siz sampiyon oldunuz ama hiç bi zaman adam olamadınız...fenerbahçeye sampiyonluğundan dolayı tebrikler....
7 Mayıs 2007 20:41   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
ben anlamam kupama bakarım:)
7 Mayıs 2007 20:48   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
this is not a victory this is just a lady luck....:)
kupalara bakcaksan Galatasaray ın müzesini ziyaret etmeni tavsiye ederim...:)
7 Mayıs 2007 20:55   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
bende daha fazla var be kardeşim ondan oynadığım ligdeki şampiyonluğuma seviniyorum şu an ve ondanda daha fazla var ne demişler 98 büyüktür 100 den:)
7 Mayıs 2007 20:58   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
taam zaten sana lafım yokk...aziz yıldıvım gecen yık öyle demiodu ama galatasaray sampiyon olunca ağlayıp sızlamıştı..bırakıyorum ayaklarına yatmıştı...yoksa bize sizin şampiyonluğunuzdan....köpeğinize sahip cıkın havlamasın yeter ...fenere lafımız yok....şans dediği uefa kupası almak için garibim aziz kaç yıldır yırtınıo olmuo ama maganda felsefeyle de olmaz...zamanında 4 yıl üst üste sampiyon olduk bu adam ın zamanında onun kuyruk acısı ve ezikliği var...fenerin sampiyonluğu bizi ilgilendirmez lafım aziz aziz die yırtınanlara....
7 Mayıs 2007 21:03   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
bide tuncay denen maganda var gecen yıl herkes gördü hindilerin tuncaya nasışl girdiğini...hindiler gibi kafa var zaten içini doldurduk hindi dolma oldu....kendi statında kendi seyircisine sus işareti yapan beyinden mahrum tuncay çığırtganına lafımız....kafatasının içindeki bezelye tanesiyle işi zor....hindi dolma he he:)
7 Mayıs 2007 21:06   mesajın adresini al  

::::kİrem:::::
::::kİrem:::::
yayın paralarını çatır çatır yiyen sonrada yayın kablolarını kesen bi klup ligten ihraç edileceğine şampiyon olacakya o koyuyo adama başka bişey değil
7 Mayıs 2007 21:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008