ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Beşiktaş 0- 1 Fenerbahçe
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 147

comandante
comandante
Nick'im ve okulum üzerine olan saldırılara buradan cevap vermeyeceğim adı üzerinde SPOR forumundayız. Ha daha önce bu tür saçmalıklara cevap verdim başka forumlarda bi zahmet oradan ara ve bul.
8 Mayıs 2007 23:22   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
ln başlarım her yazdığım silinir oldu kime ne küfür mü ettim ne yaptım millet ezik diyor silmiyosunuz benim çapsız cevap vereceksin muhtemelen lafımmı batıyor gürkan geçin artık bunları ya.. adam geçmiş ezik diyor fenerbahçeye neyin gocuntusu içerisindesin de siliyorsun??
8 Mayıs 2007 23:23   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
oooo comandante sen baya ucuz solcu cıktın....sende ertuğrul özkök ün gençliğini görüyorum...TSK ya ticaret yapan insanın demişssin...sen TCK cı cıktın...sen solcu falan değilsin...sömürenlerin en büyük koruyucusu olduğunu iddaa eder komünistler...senden comandante olmaz....nese artık bu olaya girmiyorum ...hepten capsızlığın ortaya cıktı...aziz yıldıVım ın askerliği yapıp yapmadığı belli değil diyosun , kendide bilmio diyosun,sonra kaçak değil diyosun...aziz bilmio mu kaçak olmadığını olduğu...neyi acıklamaıo ...bırakın Atatürk üzerinden konuşma yapmayı...yıldıVım a gelince
Souness a kalp hastası kalbi yetmio dediği günden beri...yıldıVım diyorum...kendisi haketti..bana hakaret ettiğin için sözlerim bu kadar uzadı...ve hala bi özür borçlusun....

comandante demis ki:

Fenerbahçe Futbol Takımında asker kaçağı yoktur. Bunu kafanıza koyun. Tümer asker kaçağı değildir. Kaçak olsa şimdiye kadar kırk defa yakalarlardı. Askerliği tecillidir. Aziz Yıldırım'a gelince onun askerliği yapıp yapmadığı tam olarak belli değildir. Konuyla ilgili olarak ne Aziz Yıldırım ne de TSK bir açıklama yapmamıştır. Ayrıca TSK'ya ticaret yapan bir insanın asker kaçağı olma ihtimali yoktur. Eğer yapmadıysa bunun geçerli bir nedeni ve özrü vardır. Ayrıca o kişinin konuşma bozukluğuyla dalga geçmek sizin nasıl insanlar olduğunuz ortaya koyuyor. İnsanların özürleriyle kusurlarıyla dalga geçilmez.

Milli takıma elin güney amerikalısını Fenerbahçe mi soktu? Tabii ki hayır. Mehmet Aurelio kendisine tanınan bir haktan yararlanarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu. Onun futbolunu beğenen Fatih Terim de onu kadroya aldı ki bu seçimin ne kadar doğru olduğunu hepimiz görüyoruz.

8 Mayıs 2007 23:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 147

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009