| |
thuringwethil
|
comandante demis ki:
Seni almış demek ki Fenerbahçeliler himayelerine. Çünkü hem BJK FB maçında en çok yorumu yapan 6alatasaraylı sensin hemde bir bayanı tehdit edebilecek kadar aşağılıklaşabiliyorsun. Üstelik o sana kemik atmamışken.
|
Ezik Fb diyene laf söyleyenin kullandığı cümleye bak, sizin samimiyetinizi yesinler...Kemikmiş, hoşt ulan!
|
|
8 Mayıs 2007 22:06
|
|
| |
-kaan-
|
bas git sen be senin vasfın ne şu sitede 3. anca olucan zaten..
|
|
8 Mayıs 2007 22:08
|
|
| |
comandante
|
Hálá bugün, Sultani Mekteb-i nin salonlarini aleyhimize konferans verdirmek için yabancilara açik bulunduranlar var, bu gibilere lanet...
Mustafa Kemal Atatürk Nutuk'tan
|
|
8 Mayıs 2007 22:39
|
|
| |
**bozacı**
|
kaan çok kurtlar vadisi izleme etkisinde kalmışın baya....Konusma tarzın hoş değil.
Fenerbahçelisin tamam anladık tebrikler de çapsızlık ne be usta?
Şık değil....
|
|
8 Mayıs 2007 22:40
|
|
| |
comandante
|
Başkaları fenerbahçe'ye saldırınca hakaret edince hak,eleştiri;bizler kendimize ve takımımıza yapılan hakarete saldırıya karşılık verince çapsızlık. Yok yaa. Geçin beyler geçin. Fenerbahçe ismi altında ezilmeniz normal ama bu kadar dışa vurmayın bunu
|
|
8 Mayıs 2007 22:47
|
|
| |
|
|
rammstein-hastasıyız
|
kızın kendisi elinin tersiyle himaye istemişti....talep kızdan gelmişti vede ben talebi yerine getirdim....o sana kemik atmamışken diyosun ....ben mesajı kıza yazıyorum sen nerden zıplıyosun...kızdan cevap gelmio sen atlıyosun...kendi içinde celişiyosun...ağzı bozuk olan sensin...nickin comandante ama kendin özel okulda okuyosun....yani taam bir eziksin...o paralı okulda okuyup nick ini comandante yapmak saçmalığın daniskası...senden comandante değil kodoman-dante olur....dantelli kodoman.......yaşar kodomanı...he he...yaşar üniversitesinde seviyeli tartışma ortamı görmemene bağlıyorum bunu...laflarına dikkat et...alayına giderim ...senin gibilerle burada muhatab olmam bile senin için bi nimet sayılmalı...hakaret etmek kolaydır....gözlerimin içine bakarken diyemeyeceğin sözleri yazma...yanlış adam a yanlış yaparsan başına cook yanlış işler gelir...herkese saygılıyım ama bana hakaret olursa cevabını yazarım....al şimdi ben sana kemik atıyorum..nick i de değiştir adamın kemikleri sızlamasın....
comandante demis ki:
Seni almış demek ki Fenerbahçeliler himayelerine. Çünkü hem BJK FB maçında en çok yorumu yapan 6alatasaraylı sensin hemde bir bayanı tehdit edebilecek kadar aşağılıklaşabiliyorsun. Üstelik o sana kemik atmamışken.
|
|
|
8 Mayıs 2007 22:52
|
|
| |
rammstein-hastasıyız
|
vatan aşkıyla yanan! gözleri kör, gerçekte ihaneti vataniyenin tam ortasında olan fb liler...asker kaçaklarını takıma toplarken,TC nin içinde fb cumhuriyetini ilan ederken,apo ya sayın diyen tayyip den medet umarken mi vatanper oldunuz....aziz yıldıvım çürük raporunu nasıl aldı, askerliğini niye yapmadı,milli takıma elin güney amerikalısı nasıl sokuldu...ya bırakın Atatürk ün üzerinden boş lafler etmeyi,laf salatsını bırakın...ve de.tümer metin e pembe teskere..he he...
comandante demis ki:
Hálá bugün, Sultani Mekteb-i nin salonlarini aleyhimize konferans verdirmek için yabancilara açik bulunduranlar var, bu gibilere lanet...
Mustafa Kemal Atatürk Nutuk'tan
|
|
|
8 Mayıs 2007 23:05
|
|
| |
berdush®
|
100 yıllık ezeli rekabeti yazanlara saygımızdan diye pankart diyorum salak salak spor yorumları yazanlarla karşılaşıyorum.
kaan denilen çapsız zihniyet.tümere küfürü yazıyosunda kadıköydeki olayları niye yazmıyosun.yada maç sonu trübünü tümerin provoke etmesine karşılık o küfürlerin edildiğini niye yazmıyosun.yada selçuğun soyunma odasına giderken trübünlere çektiği hareket.
kendini mirOĞLAN sanman sinirimi bozuyo.konuşmalarından belli daha dünkü sabisin.sübyancı olsam gelir derdinin dermanını verirdim de şimdi hiç uğraşamam.
ha bu mesajımdan çokmu gocundun.gel bul beni erkekliğini öyle tasla.
böyle netten sallamak kolay.
rammstein-hastasıyız arkadaşı tebrik ediyorum.adamakıllı yorumlarına yapılan salaklıklara karşı bile seviyesini bozmamış.ben onun kadar sabırlı olamadım bazılarına anladığı seviyeyle karşılık verdim.
dün adamakıllı tebrik ettik anlamadınız.anlayacağınız dilden konuştum.umarım busefer anlarsınız.
|
|
8 Mayıs 2007 23:06
|
|
| |
comandante
|
Vay bee. Konuşacak saldıracak başka bi şey bulamayınca nick'e ve okula saldırmışsın. Helal Olsun sana. Sen merak etme. Ben çelişmiyorum o konuda. Düşüncelerimin de okulumunda sonuna kadar arkasında duruyorum. Tıpkı yazdıklarımın arkasında olduğum gibi. Zerrin'e sataşmana cevap vermemiz kadar doğal bir olay yok. O bir bayan; sen ve senin gibilerin seviyesine inemez. Onları Kaan'a yada başka erkek bir Fenerbahçeliye söyleseydin cevap vermezdim ama bayanlara sataşırsanız en sertinden cevapları alırsınız. Son olarak Ne Devrim ne Deniz ne de Che ODTU'nun tekelinde değildir.
|
|
8 Mayıs 2007 23:06
|
|
| |
rammstein-hastasıyız
|
tekelin kralını siz bilirsiniz..bu konular ağdalı burda tartışılmaz ...ama eğer ben bir comandante yim diyosan...öyle davranmalısın...inandığı değerler için ipe gözü kapalı giden adamlarln düşündüğü değerlere inanıyorum diyosan...özel okullara her sekil karsı cıkan bi düşünceye inanıyorsan...yada onu iddaa ediyorsan....öyle cıkıp yaşar ın arkasındayım demek olmaz...sonuna kadar söylüyorum..nick inin adamı değilsin....eşşeğe ağırlığından fazla yüklersen eşşek çöker yükü cekemez...bence tasıyabileceğin bi yük bul kendine...mesela nick i ni 50 cent falan yap...hayvanlı muhabbeti sen başlattın...kemik,köpek muhabbeti için benden özür dilemediğin sürece bu siteden atılana kadar sana giydirecem...bundan sonra dudaklarım mitralyöz,mermimse söz....ucuz solculuk da yapma...hakareti ilk sen baslattın...bana gelirsen bende sana gelirim....
comandante demis ki:
Vay bee. Konuşacak saldıracak başka bi şey bulamayınca nick'e ve okula saldırmışsın. Helal Olsun sana. Sen merak etme. Ben çelişmiyorum o konuda. Düşüncelerimin de okulumunda sonuna kadar arkasında duruyorum. Tıpkı yazdıklarımın arkasında olduğum gibi. Zerrin'e sataşmana cevap vermemiz kadar doğal bir olay yok. O bir bayan; sen ve senin gibilerin seviyesine inemez. Onları Kaan'a yada başka erkek bir Fenerbahçeliye söyleseydin cevap vermezdim ama bayanlara sataşırsanız en sertinden cevapları alırsınız. Son olarak Ne Devrim ne Deniz ne de Che ODTU'nun tekelinde değildir.
|
|
|
8 Mayıs 2007 23:16
|
|
| |
**bozacı**
|
Ben senin hayatın kadar top oynadım sen kimsin?
Futboldan anlamadığın burada belli adamın asabını bozma bursaya yenilecezmiş bilmem ne,sen nereden biliosun yenileceğimizi?
EN AZINDAN BEN LİGDE ŞAMPİYONLUĞUMUZU GÖRDÜM SAYISI SORUN DEĞİL,DEĞİL SEN SENİN ÇOCUKLARIN BİLE FENERBAHÇENİN TÜRKİYE KUPASINI ALDIĞINI GÖREMEYECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
işte bunu bilebilrsin arkadasım,bu tahmin değil,görünen köy kılavuz istemez davasıdır...................
|
|
8 Mayıs 2007 23:16
|
|
| |
comandante
|
Fenerbahçe Futbol Takımında asker kaçağı yoktur. Bunu kafanıza koyun. Tümer asker kaçağı değildir. Kaçak olsa şimdiye kadar kırk defa yakalarlardı. Askerliği tecillidir. Aziz Yıldırım'a gelince onun askerliği yapıp yapmadığı tam olarak belli değildir. Konuyla ilgili olarak ne Aziz Yıldırım ne de TSK bir açıklama yapmamıştır. Ayrıca TSK'ya ticaret yapan bir insanın asker kaçağı olma ihtimali yoktur. Eğer yapmadıysa bunun geçerli bir nedeni ve özrü vardır. Ayrıca o kişinin konuşma bozukluğuyla dalga geçmek sizin nasıl insanlar olduğunuz ortaya koyuyor. İnsanların özürleriyle kusurlarıyla dalga geçilmez.
Milli takıma elin güney amerikalısını Fenerbahçe mi soktu? Tabii ki hayır. Mehmet Aurelio kendisine tanınan bir haktan yararlanarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu. Onun futbolunu beğenen Fatih Terim de onu kadroya aldı ki bu seçimin ne kadar doğru olduğunu hepimiz görüyoruz.
|
|
8 Mayıs 2007 23:19
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|