ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Beşiktaş 0- 1 Fenerbahçe
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
ve de abi tayyip erdoğandan yardım dileyen bi klüp başkanından ne beklersiniz...ona inana taraftardan(bütün fener taraftarını kastetmiyorum) ne beklersinizi...platini yi göreve cağrıyoruz.....platini işini yapmıo...:)he h cekiliyoruz arkadaşlar....bu fener yönetimi komple ezik ...4 yık üst üst e gelen şampiyonluğun hesabını yapan ve komplex e giren bi yönetim....biz size (aziz yıldıvım ve silah arkadaşları) şampiyon olamazsınız demedik, adam olamazsınız dedik...
7 Mayıs 2007 22:08   mesajın adresini al  

polater
polater
yaw tamam beşiktası yendik, büyük ihtimalle sampiyon olucaz da çok kotu oynuyoruz .insallah bu sene,gecen seneki gibi felaket bi transfer politikası izlenmez de milyonlarca dolarlık bütçelerle olusturulmus bi mahalle takımını izlemek zorunda kalmayız.
7 Mayıs 2007 23:05   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
ya hem yenılıyolar hem tüpçü baskanları salya sümük ağlıyo, hemde burada hala yazı yazıyolarya bu besıktaslılara bısey dememek lazım...
7 Mayıs 2007 23:53   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
ben galatasaraylıyım...ama bence turkiyede ağlayan tek takım başkanı fenerin ki dir...
8 Mayıs 2007 00:10   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
naaaapalım bı polatımız yokkı pişkin pişkin konusup gulsun:)))
8 Mayıs 2007 00:29   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
artık şampiyon denebilir fenerbahçeye..

tebrikler tüm fenerlilere..
8 Mayıs 2007 00:37   mesajın adresini al  

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
ali koç,mahmut uslu,mosturoğlu,tuncay cığırtganı .....adını sayamadığım binlercesi ............gecen yıl hindi dolması olmustu tuncay...anlık,gündelik basarılarla konusmayın..........azizz yıldıvım ıntürk futbolunda teşvik priminin fikir babası olduğunu unutmayın....gecen yıl azizi bırakıom dedi...sonra gene herzaman ki gibi sözünün eri olmadığını gösterdi...en ii yaptığı işi yaptı...tükürdüğünü yaladı...pişkin pişkin bırakmadım dedi..:))))))
8 Mayıs 2007 00:38   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
gecen yıl federasyon sagolsunkı turk futboluna gsyıde ekleyerek heyecan kattı:)bu sene g.tu patladı yetısemedı fenere:)
yaranız buyuk bılıyorum dostum 100. yılınızda fenerın sampıyon olması fatıh yurege kadır ınanırın tokat atması gıbı bısey oldu:)))
UNUTMAYIN SIZ HEPINIZ BIZ TEKIZ!
8 Mayıs 2007 01:40   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
foruma adamakıllı msg yazan tüm fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.
sevinçlerini küfürlü kutlayan arkadaşlarada lafım annelerini çağırsınlar yazacağım şeyleri okutsunlar.arkadan konuşmuş gibi olmasın.
Beşiktaş taraftarına laf edenlere verilen en iyi yanıt yine inönüde oldu sanırım.100 yıllık rekabeti yaratanların anısına afişi görülmeye değerdi.kadıköyde olan olaylara rağmen, Aziz yıldırımın ortam germe çabalarına rağmen 2 maçıda olaysız tamamlamak Beşiktaş taraftarının seviyesini gösterdi herkese.Maç sonunda selçuğun klübeye giderken trübünlere çektiği harekete kadar toplu halde küfür olmadı.
Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum.maç hiç şampiyonluğa oynayan 2 takımın mücadelesi gibi değildi.zico ve tiganadan hangisi daha fazla saçmalarsa o kaybedecektiki sağolsun saçmalamada tigana galip geldi.
8 Mayıs 2007 02:25   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
bızı kutluyan herkese tesekkurler arkadaslar yalnız su olaya bı acıklık getırelım ya,bızım bjk ıle 100 yıllık bı ezelı rekabetımız yok bızım muhattapımız bı klup deıl kı bjk...bız sızı ne yenmekten keyıf alıyoruz nede sıze yenılmekten utanc duyuyoruz.bız gs ıle nıkahlıyız ve bız bosayana kadar da cocuklarımızın anası olacak:)
saygılarla...
8 Mayıs 2007 02:37   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-

Senin olay çıkartmaman maçtan sonra tümer ananı g....................... diye bağırmakmıdır ya da zicoya balgamı ağızda biriktirip fırlatmakmıdır bumudur asil beşiktaş taraftarı:) amannn nese ben kupama bakarım dediğim gibi beni ilgilendirmez burda barış elçisi gibi konuşmamak lazım şunca olaya rağmen yinede..

megaloman manyak demis ki:

foruma adamakıllı msg yazan tüm fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.
sevinçlerini küfürlü kutlayan arkadaşlarada lafım annelerini çağırsınlar yazacağım şeyleri okutsunlar.arkadan konuşmuş gibi olmasın.
Beşiktaş taraftarına laf edenlere verilen en iyi yanıt yine inönüde oldu sanırım.100 yıllık rekabeti yaratanların anısına afişi görülmeye değerdi.kadıköyde olan olaylara rağmen, Aziz yıldırımın ortam germe çabalarına rağmen 2 maçıda olaysız tamamlamak Beşiktaş taraftarının seviyesini gösterdi herkese.Maç sonunda selçuğun klübeye giderken trübünlere çektiği harekete kadar toplu halde küfür olmadı.
Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum.maç hiç şampiyonluğa oynayan 2 takımın mücadelesi gibi değildi.zico ve tiganadan hangisi daha fazla saçmalarsa o kaybedecektiki sağolsun saçmalamada tigana galip geldi.

8 Mayıs 2007 04:16   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ilk mesaja cevaben, saniye sektirmeden sen actığın için başkasının açmasına fırsat kalmamıştır
8 Mayıs 2007 05:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009