ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
köy ve daha böyle varoş düğünlerde daha çok görülür bu hadise.yok yok her düğünde olmuştur..eski düğün video kasetleriniz duruyorsa bi bakın çıkabilir..lezbiyenlikle ilişkilendirilmesi pek mümkün olmayan bir hadisedir.erkek bulamayan kıro ve bıyıklı kızlar veya aile ve çevrenin o sert bakışlarının altında tırsan kızcağızlarımız malesef böyle dans ederler..ama napsınlar ha napsınlar .oynayasıları var.dansetme ihtiyaçlarını gideriyorlar...tecrübesi olan varsa bilmiyorum gari..
6 Mayıs 2007 01:03
abbas
o yaşta erkek çocuk kalkıp dans etmez, pasta, gazoz kovalar, ama kızların her daim içlerinde o romantiklik vardır..
36 Mayıs 2007 01:05
ruin
kavalye bulamıyorlardır ne yapsınlar..
:) erkek bulamayan kıro ve bıyıklı kızlar tümcesi de beni benden aldı bigbang:))
6 Mayıs 2007 01:05
sütoğlan
yau dediğin var
ben inkilap tarihi kitabımızda görmüştüm adam sandalye ile dans ediyordu:S
6 Mayıs 2007 01:05
hayali
erkek bulamayan kıro ve bıyıklı kızlar tümcesi beni çok kızdırdı..
66 Mayıs 2007 01:06
banshee
İyiki de babam var, dediğim durumlardan biri daha.
6 Mayıs 2007 01:07
p.* selin akay*
sadece annesi babasi yaninda olan ve onlara saygi duymak zorunda olan ergen cagindaki bireylerdir hepsi bu. oyle gormuslerdir, henuz gelisimlerini tamamlamamislardir, ayrica da yaslari kucuktur.
o degil de o yasta bir kiz icin kizla dans etmek erkekle dans etmekten daha iyi. malumumuz o cagda erkeklerin buyuk kismi cinsel acidan bir tuhaf oluyor
6 Mayıs 2007 01:08
abbas
o yaştaki çocukta bıyık olmaz zaten
26 Mayıs 2007 01:08
abuk prenses
caney caney oynarken serçe parmaandan tutan paldır küldür oynayan genç arazi olmuş arkadaşlarıyla havaya saçılan paraları toplamak adına kıran kırana mücadeleye girmiştir,o da eldeki malzemeyi değerlendirir
6 Mayıs 2007 01:16
abbas
Annem beni paso birileriyle dans ettirmeye çalışırdı.. Hoffffff
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11182
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.