22sinde finallerim bitio....7haziranda new york'a ucuyorum.....15günlük arada ne sıkıştırabilirsem artık....büyük ihtimal 2şer günlük muğla(bodrum-marmaris),izmir,konya,ankara,istanbul tatilleri olcak....
6 Mayıs 2007 03:07
denizhan
gel tabi aysencim.
ben umarim seni karsilarim. ankarayi da getir tabi yaninda ..
-alvin- demis ki:
yaa ben bı eylul bası ıstanbula gelırım.. yaparım seri ortakantın buluşmalarını.. al sana tatılın en guzeli.. gecen sene oyle yaptım valla.. miss miss..
di mi denizhan..
6 Mayıs 2007 03:17
şarlo
ulen para bok olunca insan newyorkada ucar 2şer günlük dıpnotta gecer..hayat sana güzel tabi yaaaaaa....
$h%liciou$** demis ki:
22sinde finallerim bitio....7haziranda new york'a ucuyorum.....15günlük arada ne sıkıştırabilirsem artık....büyük ihtimal 2şer günlük muğla(bodrum-marmaris),izmir,konya,ankara,istanbul tatilleri olcak....
6 Mayıs 2007 03:34
çutee-libertine-
gel ortak cv yazalım.. belki bi adama benzer..
olur alvin odtu bogazıcı gucunu birleştirelimm:p
6 Mayıs 2007 03:42
dreamworks®
bu ayzın sonu kesin 100 de 100 çok güzel olacak inancım yüksek bu mevzuya...
6 Mayıs 2007 03:44
alice kendi aleminde
severim seni.. yapma kendıne boyle kotulukler.. kıyamam..
abbas demis ki:
Ben kendime fan külüp açıcam, g.tüm yemezse birisiyle beraber açacağım, hiç olmadı ipucu açarım artık..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.