ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
malum finallerin bitmesine yani okulun kapanmasına 4-5 hafta gibi bi zaman kaldı herkesin gönlünde yazı en iyi şekilde geçirmek vardır .
nedir acaba bu planlar diye bi soralım dedik
kararsız olan arkadaşlarada (yani ben) ışık tutmuş oluruz...
5 Mayıs 2007 17:58
kretzsche
dur daha yeni döndük tatilden :P spring break
5 Mayıs 2007 18:00
aynen_kanka
valla karar vermek lazım günler su gibi akıp geçiyo sonra finallerin stresinden sonra böle deriiiiin boşlukla karşılaşabilriiz...
5 Mayıs 2007 18:02
alice kendi aleminde
inşallah manyetik dalgalar ve analogla gececek yaz tatılım.. bolum acarsa tabı bu derslerı..
ay bundan soorasını pek içim kaldrmadı yazamıorum:S
5 Mayıs 2007 18:05
alice kendi aleminde
ne gıcıksınız kardeşim yaa.. çekin su başlıı gozumun onunden..
yazokulu .. staj.. bi 3 metrekare havuz var okulda orda takılırım artık..
5 Mayıs 2007 18:15
aynen_kanka
valla benim planımda artık daisy'nin ki gibi olsun istiyorum
nası iyi gidiyomuyum alvin
15 Mayıs 2007 18:18
uykucu minnoş
ilk olarakk ehliyet almak varr planlarımda sonraa 1 hafta kaçıcamm biyerlere arkadaşlarla marmaris gibi gözüküyo şuan..sonrasını dinlenerekk evde geçirmeyi planlıyorum...
5 Mayıs 2007 18:19
s.y
finaller başlamadan önce bodrum sonrada bir alanya tatili sıkıştırdım=) 17sinden 25ine kadar bakalım=)
5 Mayıs 2007 18:22
aslan67
alvinim kusura bakma ama içimden geldi yazcem:)
malum stajı haziran gibi yaparsak 1 ay istanbulda havuza takılacağım,temmuzda akçaya giderek oradan balıkesirin bütün bölgelerine yayılmayı planlıyorum(akçay,altınoluk,erdek,bandırma..):)22 temmuzda seçim için istanbul'a dönüş,daha sonra 10 gün civarı bir zonguldak seyahati,eğer maddi imkanlar elverirse arkadaşlarla ölüdenizde çadır kurma planlarını uygulamaya koyacağız,heralde okul eylül sonu açılır:)amma tatil yapıyormuşuz yahu yaz yaz bitmiyor:)
eylülde de akçaya geri dönüp akabinde istanbul'a dönerek bitirişi yapmak tek temennim:)
akçay'a gelen olursa pm atsın piyasa yaparız:D
5 Mayıs 2007 18:22
daisy=) **solminör**
umarım alvin ve senn aynı planları ypma günlernzde gelir=))bgün bunu dileyin gül ağacına:))
aynen_kanka demis ki:
valla benim planımda artık daisy'nin ki gibi olsun istiyorum
nası iyi gidiyomuyum alvin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.