| |
aynen_kanka
|
malum finallerin bitmesine yani okulun kapanmasına 4-5 hafta gibi bi zaman kaldı herkesin gönlünde yazı en iyi şekilde geçirmek vardır .
nedir acaba bu planlar diye bi soralım dedik
kararsız olan arkadaşlarada (yani ben) ışık tutmuş oluruz...
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
kretzsche
|
dur daha yeni döndük tatilden :P spring break
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
valla karar vermek lazım günler su gibi akıp geçiyo sonra finallerin stresinden sonra böle deriiiiin boşlukla karşılaşabilriiz...
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
inşallah manyetik dalgalar ve analogla gececek yaz tatılım.. bolum acarsa tabı bu derslerı..
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
didim,kuşadaşı,İZMİR(seçim malum)mersin,sivas(bööyk..vallai zorunluluktan yau)izmir,kayıt işlemleri,ders programı,piyano hocası......
ay bundan soorasını pek içim kaldrmadı yazamıorum:S
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
ne gıcıksınız kardeşim yaa.. çekin su başlıı gozumun onunden..
yazokulu .. staj.. bi 3 metrekare havuz var okulda orda takılırım artık..
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
valla benim planımda artık daisy'nin ki gibi olsun istiyorum
nası iyi gidiyomuyum alvin
|
|
1 ~ 483 gün
|
|
| |
uykucu minnoş
|
ilk olarakk ehliyet almak varr planlarımda sonraa 1 hafta kaçıcamm biyerlere arkadaşlarla marmaris gibi gözüküyo şuan..sonrasını dinlenerekk evde geçirmeyi planlıyorum...
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
s.y
|
finaller başlamadan önce bodrum sonrada bir alanya tatili sıkıştırdım=) 17sinden 25ine kadar bakalım=)
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
aslan67
|
alvinim kusura bakma ama içimden geldi yazcem:)
malum stajı haziran gibi yaparsak 1 ay istanbulda havuza takılacağım,temmuzda akçaya giderek oradan balıkesirin bütün bölgelerine yayılmayı planlıyorum(akçay,altınoluk,erdek,bandırma..):)22 temmuzda seçim için istanbul'a dönüş,daha sonra 10 gün civarı bir zonguldak seyahati,eğer maddi imkanlar elverirse arkadaşlarla ölüdenizde çadır kurma planlarını uygulamaya koyacağız,heralde okul eylül sonu açılır:)amma tatil yapıyormuşuz yahu yaz yaz bitmiyor:)
eylülde de akçaya geri dönüp akabinde istanbul'a dönerek bitirişi yapmak tek temennim:)
akçay'a gelen olursa pm atsın piyasa yaparız:D
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
umarım alvin ve senn aynı planları ypma günlernzde gelir=))bgün bunu dileyin gül ağacına:))
aynen_kanka demis ki:
valla benim planımda artık daisy'nin ki gibi olsun istiyorum
nası iyi gidiyomuyum alvin
|
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
ruin
|
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
denizhan
|
aysen gel ben seni dunya turuna cikarayim.
birak yaz okulu falan bos isler bunlar bak.
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
nazmıcan
|
once ayvalıka giderim ordan bozcaadaya gecerim cnmm sıkılır baska yerde giderim ne bilem yaa plansız programsız yasamayı severim :))))
|
|
~ 483 gün
|
|
| |
baş rahip
|
oy vereceğim........yok yok
deri değiştireceeğim.....yok bu da değildi
|
|