bir zamanlar ben d ilk görüşte aşık olmuştum..her ne kadar bitmiş olsa da ii ki d olmuşum :)) güzel bi şey :))
12 Mayıs 2007 00:05
peter pan
insanın başına gelmedikten sonra inanması zor...
12 Mayıs 2007 03:16
peter pan
ilk görüşte aşık olunmaz ama.
beğenirsin etkilenirsin, sonra bir süre sonra aşık olursun, sonra da ilk görüşte aşık oldum dersin. ama ilk görüşte aşık olunmaz.
aşık olunmaz, aşık doğulur:P
12 Mayıs 2007 03:17
ripcord
kadın her daim ilk görüşte aşkı inkar eder. (istisnalar kaideleri bozmaz)
etmek zorundadır. zira yanındaki kıro ya da hayvana bakıp kendini reddetmek durumundadır.
dolayısıyla
kadın = 0
bu budur.
26 Mart 2008 14:56
kiss saranda okto :)
İlk görüşte aşk yoktur, sadece karşı tarafın güzelliğinden - yakışıklılığından anlık etkilenme vardır. Daha sonra o arkadaşla yaptığımız muhabbetle ilişki yaşayıp yaşamayacağımıza karar veririz.
26 Mart 2008 14:59
büdü/öldü
aşk var mıdır ki?
26 Mart 2008 15:01
nih@n
kiss ekaton epta demis ki: İlk görüşte aşk yoktur, sadece karşı tarafın güzelliğinden - yakışıklılığından anlık etkilenme vardır. Daha sonra o arkadaşla yaptığımız muhabbetle ilişki yaşayıp yaşamayacağımıza karar veririz.
doğrudur ,,,,,,:))
26 Mart 2008 15:51
souvereign jr.
ilk görüşte aşık olamayanlara tavsiyem şudur ki. bi daha bakın o kıza kesin aşık olursunuz :D 2. görüş olur ama olsun :D
26 Mart 2008 18:02
werwe
olablırımm..
26 Mart 2008 18:42
sumud_
ilk görüşte ask vardır!
yasadım için biliorum
gerci kimisi fiziksel etkilenme dio ama ask için görünüşte önemlidir kimse inkar etmeye kalkmasın lütfen!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11171
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.