ben inanmıom valla
yalan öle love at first sight muhabbetleri
6 Mayıs 2007 00:47
kertenkele kelebek=)
ey aşk.. dön ölümden ,
geç tenimden,
bir sebepten
nefret ediyorum senden ..
oldu mu? olsa da oldu olmasa da
6 Mayıs 2007 00:59
ivy * kartanesi
şu anda okuyor olduğum bir kitaba göre bir kişi hakkındaki fikrimizi zaten ilk 4 saniye içinde veriyormuşuz sonrası nafileymiş bilinçdışı aldığımız bu kararı değiştirmek fazlasıyla zormuş...
6 Mayıs 2007 02:39
^unforgiven^
ilk aşk diye birşey kesin var...
ama devamı önemli tabi..
belki birlikte olsan ilk anki gibi değerli olmıcak..
belki olmasan kat be kat daha değerli kalcak aklında ve hep işte ilk görüşte aşk oydu diceksin..
6 Mayıs 2007 02:48
serc@n
ya imkansizsa asik oluyorm ben..ilk görüste asik olduklarimda imkansiz oluo
6 Mayıs 2007 02:53
felrow
allah kimseye vermesin, cok cektirio:)
6 Mayıs 2007 02:56
dummy_-variable
ilk görüşte aşka inansam bile misak-i milli sınırları içerisinde ilk görüşte kendisine aşık olan birisine gülümsemeyi bırakın bi göz kırpıp işaret verecek hatun olduğuna inanmıyorum. hayır illa kesisecez üç ay niyetimiz belli olsun diye yanlarına gidince kovuyolar yer mi kalmadı daral mı geldi diye
6 Mayıs 2007 10:39
küçük bir kız çocuğu
olur.. neden olmasın.. hayatta her şey mümkün aşk'a dair..
6 Mayıs 2007 10:49
yuvayıkan24
ilk sayfada yazılanlardan sonra artık merdivenlerde birşeyler taşıyanlara çarpıp,ellerindekileri devirip,toplarken gözlerinin içine bakarak toplamaya çalışacağım :/
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11171
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.