| |
p.* selin akay*
|
sanirim guzel bir iliskinin ilk sarti gibi, sanki o 1 saniye her seyi baslatip devam ettirme yetisine sahip kocaman bir guc gibi. sahsen bunu isterdim hep, buldum mamafih buldum galiba:) sonradan ask mi olur zaten ki.
buarada basligi da cok aradim mamafih bulamadim, isallah yoktur.
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
bravado
|
mamafih
(isteyenler anlamını ogrensın dıye yaptım yanlıs anlasılmasın :P )
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
daddy's girl
|
walla varmış sanırım öyle birşey:D
bankacı akrabam 25 yaşında yeni ayrıldı sevgilisinden küt diye birdenbire aşık olmuş:Dilk görüşte:D
mideme ağrı basıo
ateşim fln çıkıyo
heyecanlanıyorum diyo yaa:D:D:D
dinlemesi bile güzel:D
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
::::kİrem:::::
|
yanlızlığın son noktasındaken karşındakinini küçük bi ilgisinden büyük sonuçlar çıkarmaktan başka bişey değil
|
|
3 ~ 491 gün
|
|
| |
p.* selin akay*
|
:)) guzel de ipucu bos. biri doldursun bari ben useniyorum :p merak edenler tiklayinca cok engin bilgilere ulasamiyorlar :)
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
mona roza
|
merdivenlerden inerken çarpışalım..kitaplarım düşsün sonra toplarken gözgöze gelelim istioyurm..ahahahh
|
|
2 ~ 491 gün
|
|
| |
hayali
|
mamafih'e bir ithaf da benden:
doktor eve geldi,mamafih sızılarım geçmedi..
ben doğmuşum,mamafih doğarken ölmüşüm..
bu da bir eklembacaklı türüdür,mamafih memeli özelliklerinden de göstermektedir..
gibi..
mamafih:buna karşın,fakat,lakin,while,whereas..
hayır her birey kendi dilini oluşturacaksa o başka..
hımm doktor bey reçeteyi verdi,ben de ilaçları eczahaneden tahsil ettirdim..
gibi olmasın..
|
|
1 ~ 491 gün
|
|
| |
mona roza
|
ahh zamane gençleri herşeyi çabuk tüketiyosunuz
::::kİrem::::: demis ki:
yanlızlığın son noktasındaken karşındakinini küçük bi ilgisinden büyük sonuçlar çıkarmaktan başka bişey değil
|
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
bravado
|
artık dolu ayrıca forumda da bı acıklama yapılmıs :P
p. demis ki:
:)) guzel de ipucu bos. biri doldursun bari ben useniyorum :p merak edenler tiklayinca cok engin bilgilere ulasamiyorlar :)
|
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
lithium
|
ya aynından bende istiorum yaaaaa...
mona roza demis ki:
merdivenlerden inerken çarpışalım..kitaplarım düşsün sonra toplarken gözgöze gelelim istioyurm..ahahahh
|
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
mona roza
|
keşke minik bi not deftere yerine bi dolu kitapla kitseymişim okula,hayatımın aşkını bu yüzden bulamadıysam çok üzülürüm..:p
sen benim gibi yapma lithium =)
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
p.* selin akay*
|
ya ben onceki gun trafikte karsilastim, ne kitap vardi ne carpisma ne dusme:) oyle bakakaldik cok enteresan cok garip bir sey, sonra tabi gerisi bana kalsin:) gulumsemesi cok guzel... unuttugum seyleri bana hatirlatti. ilk defa trafikte bakan birine baktigina pisman etmek yerine oyle bos bos bakarak kaldim pek guzel bu sey:)
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
mona roza
|
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
s.a.d.e
|
aşk? hem de ilk görüşte.. yok ole bi sistem:)
|
|
~ 491 gün
|
|
| |
p.* selin akay*
|
almaz olur muyum canim:) ama ben almadim o istedi ben nazlanip oyle verdim numeromu:) (yaklasik 4 saat ugrastiran bir nazlanma sureci) , zaten siyam ikizi gibiyiz:) telefon susmuyor simdi:) allah bozmasin masallah, ay hayatimda ilk defa boyle bisey oldu halime bak:) surekli gulup duruyorum
|
|
~ 491 gün
|
|
| |