gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - ilk goruste ask
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
p.* selin akay*
p.* selin akay*
sanirim guzel bir iliskinin ilk sarti gibi, sanki o 1 saniye her seyi baslatip devam ettirme yetisine sahip kocaman bir guc gibi. sahsen bunu isterdim hep, buldum mamafih buldum galiba:) sonradan ask mi olur zaten ki.
buarada basligi da cok aradim mamafih bulamadim, isallah yoktur.

5 Mayıs 2007 13:52  mesajın adresini al  
bravado
bravado
mamafih

(isteyenler anlamını ogrensın dıye yaptım yanlıs anlasılmasın :P )

5 Mayıs 2007 13:57  mesajın adresini al  
daddy's girl
daddy's girl
walla varmış sanırım öyle birşey:D
bankacı akrabam 25 yaşında yeni ayrıldı sevgilisinden küt diye birdenbire aşık olmuş:Dilk görüşte:D
mideme ağrı basıo
ateşim fln çıkıyo
heyecanlanıyorum diyo yaa:D:D:D
dinlemesi bile güzel:D

5 Mayıs 2007 13:58  mesajın adresini al  
::::kİrem:::::
::::kİrem:::::
yanlızlığın son noktasındaken karşındakinini küçük bi ilgisinden büyük sonuçlar çıkarmaktan başka bişey değil

3 defa alkışlanmış (3)  5 Mayıs 2007 13:58  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
:)) guzel de ipucu bos. biri doldursun bari ben useniyorum :p merak edenler tiklayinca cok engin bilgilere ulasamiyorlar :)

5 Mayıs 2007 13:59  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
merdivenlerden inerken çarpışalım..kitaplarım düşsün sonra toplarken gözgöze gelelim istioyurm..ahahahh

2 defa alkışlanmış (2)  5 Mayıs 2007 14:03 ~ 5 Mayıs 2007 14:04  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
ahh zamane gençleri herşeyi çabuk tüketiyosunuz

::::kİrem::::: demis ki:

yanlızlığın son noktasındaken karşındakinini küçük bi ilgisinden büyük sonuçlar çıkarmaktan başka bişey değil

5 Mayıs 2007 14:05  mesajın adresini al  
bravado
bravado

artık dolu ayrıca forumda da bı acıklama yapılmıs :P

p. demis ki:

:)) guzel de ipucu bos. biri doldursun bari ben useniyorum :p merak edenler tiklayinca cok engin bilgilere ulasamiyorlar :)

5 Mayıs 2007 14:07  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
keşke minik bi not deftere yerine bi dolu kitapla kitseymişim okula,hayatımın aşkını bu yüzden bulamadıysam çok üzülürüm..:p
sen benim gibi yapma lithium =)

5 Mayıs 2007 14:12  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
ya ben onceki gun trafikte karsilastim, ne kitap vardi ne carpisma ne dusme:) oyle bakakaldik cok enteresan cok garip bir sey, sonra tabi gerisi bana kalsin:) gulumsemesi cok guzel... unuttugum seyleri bana hatirlatti. ilk defa trafikte bakan birine baktigina pisman etmek yerine oyle bos bos bakarak kaldim pek guzel bu sey:)

5 Mayıs 2007 14:16  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
numarasını alsaydın;)

5 Mayıs 2007 14:17  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
almaz olur muyum canim:) ama ben almadim o istedi ben nazlanip oyle verdim numeromu:) (yaklasik 4 saat ugrastiran bir nazlanma sureci) , zaten siyam ikizi gibiyiz:) telefon susmuyor simdi:) allah bozmasin masallah, ay hayatimda ilk defa boyle bisey oldu halime bak:) surekli gulup duruyorum

5 Mayıs 2007 14:22  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
ilk görüşte fiziken aşk derim ben buna

5 Mayıs 2007 14:44  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
trafikte 4 saat mi kaldınız ;)

5 Mayıs 2007 14:44  mesajın adresini al  
aleph
aleph
ya ben bunu gerçekten istiyorum. ama olmayacağını da biliyorum.. :((

kısmet.. :p

mona roza demis ki:

merdivenlerden inerken çarpışalım..kitaplarım düşsün sonra toplarken gözgöze gelelim istioyurm..ahahahh

5 Mayıs 2007 14:47  mesajın adresini al  
:)siempre...
yaa damardan girmişiniz arkadaşlar ilk görüşte aşk flan...ya peği ben napiyim??hım??sanki yıllardır sevgiliymişiz gibi hergece başımı yastığıma koyduğumda hep onu düşünüyorum hep o hep o...oysa daha adını bile bilmiyorumm:(::(:(:(

5 Mayıs 2007 15:14  mesajın adresini al  
yarınmı???2 gün görmicem maselef okuldan kendileri...ama kendi hariç çevremdeki herkez biliyor veee kimse tanımıyo...işin en kötüsü bu!!köle kral fiziken aşk demiş ama..bence bi ilşkideki önemli unsurlardan biri

5 Mayıs 2007 15:23  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
siempre espiriyle yaklas hatta kavga cikarir gibi yaklas hatta tartisma yarat sonra tatliya bagla gulumse. kesin sonuc veriyor bizzat uzerimde denenmis ve basariyla sonuca ulasmis bir uygulamadir:)

buarada 4 saat trafikte kalmadik tabii ki:) ehem cok derin konular cok gizli sirlar bunlar :p hatta 4 bile degil aksam 8 gibiydi karsilastik, gece yarima geliyordu ayrildigimizda. 4 saatten fazla surundurdum, nasilsa o beni cok surundurcek ilerde isi bilmek lazim ehehe

5 Mayıs 2007 15:33  mesajın adresini al  
*lokum*
*lokum*
p. gerçekten de film anlatır gibi... :)

5 Mayıs 2007 16:18  mesajın adresini al  
chirkin
chirkin
yok sanırım::))

5 Mayıs 2007 16:23  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008