ayrica sifre istedikten sonra giris yapinca mesaji yollamamis bunu da soylemeden gecemedim. ana sayfaya reklama dondu.
5 Mayıs 2007 14:07
bravado
evet logout suresınde bı sorun var cart curt atıyor yanı foruma yenı gırıyorum ordakı bı ıpucunu tıklıyorum yorum yazmak ıcın gırıs yapman lazım dıyor yanı sıte hızlanmıs eywallah ama su soruna da bı el atsanız duper olcak....
5 Mayıs 2007 14:09
£hl-i keyf
yenı baslık tam benım ısım ama benım asıl uyelıgım bu olmadıgı ıcın
baslık acma sansım yok:D
silmeselerdı uyelıgımı
her gun 15 20 tane acardım
sırf kıllık olsun dıye:)
5 Mayıs 2007 14:23
sütoğlan
ben de farklı piknik yapmak istiom
(bide belki de sadece bende) ben siteden hic dusmuyorum
vadi saol sağlam torpil yapmıssın valla=) şaka değil gerçek
5 Mayıs 2007 15:35
kretzsche
sonunda bant genişliği açıldı.. cillop gibi valla asıl performansı akşamüstü en kalabalık olduğu zamanlarda görcez sitenin .. 23-24 gibi..
5 Mayıs 2007 15:58
alice kendi aleminde
şu başlığı okuyup yukardakı yorumu yaptıktan sonra kantıne gırmedım bır turlu.. aha nazar degdı dedım.. açılmadı açılmadı.. gittim uyudum..
uyandım geldım hızlı.. bu yorumu yazıyorum.. gonbderemıyorum.. bakalım sonunda gidecek mi.. heyecanla beklıyorum..
5 Mayıs 2007 16:14
alice kendi aleminde
aman tanrım.. yarım sattir gonderemediim mesaj sonunda gitti!
gonder deyınce beyaz sayfa cıkıodu hata verıodu.. forumlara tıklayınca da oyle oluyordu.. gruplara falan da giremiyordu.. ana sayfada klaıyordun oyle.. ıkı uc kere başlığa gırmeyı basardım. ama gonder deyınce yıne beyaz sayfa..
5 Mayıs 2007 16:16
alice kendi aleminde
evet evet.. maşallah demiyoruz ondan oluyor zaten.. tez zamanda şu dol üst köşeye ortakantın yazısının altına bir nazar boncugu..
5 Mayıs 2007 16:17
soulreaver
Sabır Sabır Dediğin Nedir Gülüm...Biraz Daha Sabır...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11169
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.