hehe site açılmayınca trafik 3te birine düşmüş e kimse bişey yazamamış. ayrıca istatistik sayacı da yeni düzeldi, son iki günün mesajlarını saymadı henüz
lithium demis ki:
haftanın gevezelerinde 50li msjlarla geveze olanları görmek de varmış kaderde...
üzüldüm ben!
5 Mayıs 2007 12:58
*layka*
bugün biraz hızlı gibi kantin aman nazar değmesin
5 Mayıs 2007 12:59
mona roza
bende zamanında çok gıpta ettim..haziran bitmiş hala deniz yok,finaller biticekte ohoo..herşey sırayla efendim..:=)
napalım hava sıcak yanıyoruz gitmeyelim mi denize:))
5 Mayıs 2007 12:59
banshee
Ben neden evdeyim bugünde?
HAva güzel ve evdeyim. Çünkü hava sıcak bu saatte çıkılmaz. Hem kurabiye yapıyorum, istek üzerine. O kurabiyelerle yarın piknik yapıcaz. Ama o yarın. Bugün de akşama çıkıcam dışarı. Çok sıcak yaa, çıkılmaz. Durun bence evde. Kurabiye yapın siz de.
5 Mayıs 2007 13:02
kretzsche
siteden kopup kopup durmamız sinirime dokunmaya başladı. yeni mi oldu bu durum yahu var mıydı daha önce de
5 Mayıs 2007 13:04
lithium
bende tam onu söyleyecektim.. sürekli çıkış yapıyorum siteden ve son 5 dkdır buraya msj atmaya çalışıyorum. bugün olmaya başladı. bi de az önce service unavaible yazısı çıktı. garip bir şeyler oluyor.
bide şu binboa olmasa... ya da 8 sn deil de 2 sn sonra siteye dönse hemen....:)))
5 Mayıs 2007 13:06
kertenkele kelebek=)
Zerrin yarın piknik mi?
5 Mayıs 2007 13:06
mona roza
daha önce hiç giremediğim için kopmaları bilmiyorum
5 Mayıs 2007 13:07
banshee
evet ama farklı piknik :)
kertenkelebek demis ki:
Zerrin yarın piknik mi?
5 Mayıs 2007 13:07
prisoner
şeytan kulağına kursun dünden beri site hiç problem çıkarmıyor
5 Mayıs 2007 13:09
alice kendi aleminde
kantin iki uçlu bozuk..
ya boyle çılgınlar gıbı yenı başlık açmalar.. ya in cin top oynamalar durgunluk halleriii.
site bu kadar yavaslamadan da 92 yi gormustum.. hadi hayırlısı
5 Mayıs 2007 13:46
p.* selin akay*
kretzsche yi kiramayarak actim cart diye:)) o ister de kantin yapmaz mi :p
buarada site hizlanmis iyi olmus, hele bugun masallah catir catir aciliyor sayfalar pek bir mutlu oldum
edit: nazar degdirdim bunu yazip yollamaya calisirken site beni atti sifre istiyor. bu bana yapilir mi bohuhu (ilk defa bu baslikta oldu)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11169
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.