ben de filmi izledim. çok beğendim. uğur polat nefis oynamış. ayrıca filmin başındaki olayın sonuna bağlanması ve sürekli neler olacak diye merak duygusu uyandırması gerçekten sürükleyici kılmış filmi. filmde azcık da erotizm var. gayet güzel bir film. izlemenizi tavsiye ederim.
iyi seyirler...
13 Ağustos 2008 02:23
yuruyedur
bütun kitapmlarını okudum öyküleri hariç beyoğlu rabsodisini şiddetle tavsiye ederim filmi kitap kadar etkileyici değil
13 Ağustos 2008 02:25
sweetdreams
Alıp izliycektim,vazgeçtim;)
buz mavisi-lilith demis ki: kitabı okumadım filmi oluncada iyki okumadım dedım cunku bugune kadar kitabını okudugum hıc bı filmi sevemedım aynı tadı almak imkansız oluyor bence.
filmdede ugur polatın oynuyor olması benı cok ilgilendırgı için gittim ama begenmedım.cok kotu buldum hatta sadece goruntu kalitesi iyiydi yakalanan cercevelik kareler vardı hostu..
13 Ağustos 2008 02:41
melodimermerci
zaten Ahmet Ümit kitapları okunası kitaplardır.Sis ve Gece'De hem filmiyle hem kitabıyla çok başarılıydı.
13 Ağustos 2008 15:33
luca leotardo
Ben türklerden polisiye yazarı çıkmayacağına inandığım için okumuyorum:s
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11163
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.