Git bi hastaneyi ziyaret et ve aldıgın her nefesın degerını bıl
2 Temmuz 2006 10:16
biyolokum
benimde 7 sinde bütüm var okumam gerek yüzlerce sayfa var ama ben durmadan film alıp izlioprum abur cubur yiyorum ama sonunda gene bunalıorum:(
2 Temmuz 2006 11:39
caho
izmiri görünce bırak orda, tamamen gereksizmiş
2 Temmuz 2006 12:29
caho
açın eskiden en çok zorlanarak geçtiğijniz bir dersin notlarını lkitabını okuyun, ardından en yakın hastanenin acil bölümüne gidip yarımsaat takılın sonra bir merkez otobüs durağına gidip en fazla kuruk olan sıraya girin ve tam sıra size geldiğinde otobüse binmeyin. buunları yaptıktan sonra eve geri gelip tekrar bir düşünün. sıkıntı ne demek, neye göre nasıl?
2 Temmuz 2006 13:02
hazreti koray
Mesru bence etrafındaki insanlar seni tatmin etmiyor..insan genellikle etrafındaki insanları yetersiz gördüğünde sıkılıyor..hep aynı şeylerin olduunu düşündüünde sıkılıyor..bnce çewrende biraz deişiklik yap we mümkünse grubun cinsiyet bakımından karma olsun
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1116
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.