ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > BEFROCK METAL FEST 5
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

alice in chains
alice in chains
onunu elikleyesi geliyo insanin foruma adim atar atmaz
5 Mayıs 2007 11:02   mesajın adresini al  

deciever of fools
deciever of fools
rigorrrr ve demogorgan
6 Mayıs 2007 13:54   mesajın adresini al  

deciever of fools
deciever of fools
çağdaş ve cem ne diyim baba.gore bir yandan .bir yandan black hiç sevmeme rağmen tek nadir grup olan bu konuda benim için ve diğer hiç bir grupta bayılcak gibi olmamama rağmen bu grubun etkisi nedir diyenleri konsere kesinlikle beklioruz..tabi dier grupları da pas geçmemek lazım prime gibi
6 Mayıs 2007 13:59   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
en sonunda afiş de hazır,buyrun...

7 Mayıs 2007 08:29   mesajın adresini al  

jr.portnoy
jr.portnoy
Tüm gruplar adına konuşmak doğru olmayabilir lakin şöyle denilebilir;

Kafasını s.tirmek isteyenin kafasını s.teriz, metal dinlemek isteyene İzmir'in en güzel ve en yardıran performansını ve müziğini sunarız.

Ayrıca bir şey yaratıp bu yarattığını ( ki yarattığına her ne türden tarz ile adlandırırsa adlandırsın bu tamamen onun veya onların, kafası s.tilmek isteyenin kafasını s.terken kullandığı organlarının keyfine bakan bir mevzudur) sahnede onunla aynı ruhu taşıyan insanlara sunmak istemesine ve bu grupların bu isteklerini görüp onlar için bir çaba sarfeden topluluğun düzenlediği bir organizasyona RİCA ediyorum, kafanız basmıyor ise laf etmeyin, dibine kadar basıyor ise de gelin yardıralım hepberaber.

Dip not: Az önce metaltr de bu org. hakkında yapılan birkaç saçma sapan yorumu okudum, aman burdada saçmalanmasın diye yazayım dedim.

Anlayana anlamayana saygılar sevgiler...
 2   7 Mayıs 2007 13:22   mesajın adresini al  

chellist88
chellist88
anatolian death metal mi uydur uydur ipediz su metlain içine etiiler yani..resmen sömürüolar..
12 Mayıs 2007 02:50   mesajın adresini al  

chellist88
chellist88
seferim yoksa metal yanlış anlaşılmasın
12 Mayıs 2007 02:52   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
sahne alan gruplar milyonlarca aksaklık ve saçmalığın içinde ellerinden gelenin en iyisini yaptılar..gates of eternity çok başarılıydı..deathroes olarak da ses ver dediğimiz monitörlerin sesinin kapatılmasına rağmen kendi açımızdan yeterince güzel çaldığımıza inanıyorum..30küsür girişli mixerin olduğu bi barda bi tane bile jack olmaması,headliner olan grubun 3.grup olarak sahne alması,13.00de açılması gereken,çünkü akşam barın normal programına yetiştirilmesi lazımdı,kapıların 15.00da açılması şu anda aklıma gelen bikaç tane sorun..unleash grubu bu kadar güzel bi organizasyona(!) çıkmak istemediğini söyledi konser sorumsuzlarına..

befrock yönetimi eğer bu konserden alınlarının akıyla çıkabildiklerini düşünüyolarsa diycek bşey bulamıyorum..
12 Mayıs 2007 20:59   mesajın adresini al  

chellist88
chellist88
o zaman bravo tüm çıkan gruplara..ama sevmiorum gates of eternity i napim..:(

hakan dinçer demis ki:

sahne alan gruplar milyonlarca aksaklık ve saçmalığın içinde ellerinden gelenin en iyisini yaptılar..gates of eternity çok başarılıydı..deathroes olarak da ses ver dediğimiz monitörlerin sesinin kapatılmasına rağmen kendi açımızdan yeterince güzel çaldığımıza inanıyorum..30küsür girişli mixerin olduğu bi barda bi tane bile jack olmaması,headliner olan grubun 3.grup olarak sahne alması,13.00de açılması gereken,çünkü akşam barın normal programına yetiştirilmesi lazımdı,kapıların 15.00da açılması şu anda aklıma gelen bikaç tane sorun..unleash grubu bu kadar güzel bi organizasyona(!) çıkmak istemediğini söyledi konser sorumsuzlarına..

befrock yönetimi eğer bu konserden alınlarının akıyla çıkabildiklerini düşünüyolarsa diycek bşey bulamıyorum..

12 Mayıs 2007 23:19   mesajın adresini al  

yosun
yosun

dungean rock bar

cuma akşamları türkü gecesi jkaçırmayın
13 Ekim 2008 20:51   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009